• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

1 haftada 15 kg verilmez bence en fazla 7 kg verilir o bile sakıncalı ben 6 ayda 23 kg verdim spor ve düzenli yemek yiyerek şok diyetler sağlığımızı elimizden alıyor kilolarımızı değil

bir hafta degıl yanlıslık olmus bı ayda dedı arkadas:roflol: :)

Merhaba 8 - 9 sene evvel ısveç diyeti uygulayarak 2 haftada 6 kilo vermiştim. Kahve içmediğimden diyetteki kahveyi çay olarak içmiştim. Öğlenki yumurtayı sabah yemiştim gibi ufak değişiklikler yapmıştım. 13 günde 6 kilo vermiştim o zamanlar.

5 Haziran 2009 tarihinden şimdiye kadar 7 kilo verdim. 95 kilodan 88 kiloya indim.Yediklerime dikkat ediyorum. şeker tuz un yemiyorum esmer ekmek yiyorum akşam az yiyorum öğün aralarında meyve yiyorum. Öğünlerden yarım saat önce Beşi bir yerde çay içiyorum. Limonlu maden suyu içiyorum ama hazırlardan değil limonu maden suyuna sıkıyorum. 1 - 2 Saat spor yapıyorum. Bu şekilde kilo veriyorum. :nazar:
Belki yine ısveç diyeti yaparım.

Kısa sürede çok kilo vermek sağlıksız. :olmaz:

Son düzenleme:
1 haftada 15 kg verilmez bence en fazla 7 kg verilir o bile sakıncalı ben 6 ayda 23 kg verdim spor ve düzenli yemek yiyerek şok diyetler sağlığımızı elimizden alıyor kilolarımızı değil

ßrz daha açar mısn neler yaptın bnm 10 kilo wermem lazım..kafamçokkarıştı

spor+dengeli beslenme=sağlık+ideal kilo

anahar formulünüz bu olsun arkadaşlar lütfen.. diğerleri çok yanlış

Hayır bende uyguLamadım yine 1 ayda 15 kiLo süper bi şey ama ben şuan kendi Listeme göre besLeniyorum.

Valla afedersiniz ama 1 hafta boyunca yemeyip, içmeyip sadece zıçsanız bile 15 kilo verilmez.:umursamaz:

1 ay ise eğer süreç verilebilir tabi ama buda kişinin kilo yoğunluğuna bağlı. Diyeti bıraktığınız anda da misli misli geri alınabilir de yanlız.:delphin:

arkadaşlar elma sirkesi zayıflatıormuş diye duydum bilen ya da deneyen var mı :uhm: başlamayı düşünüorm inşalla işe yarar :S ama deneyn warsa yazsn ona göre kullanalım yani..

arkadaşlar elma sirkesi zayıflatıormuş diye duydum bilen ya da deneyen var mı :uhm: başlamayı düşünüorm inşalla işe yarar :S ama deneyn warsa yazsn ona göre kullanalım yani..

elma sirkesini sabahleyin bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve sirke koyup içiyordum diyet yaparken vücuda zindelik veriyor sanırım.

elma sirkesini sabahleyin bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve sirke koyup içiyordum diyet yaparken vücuda zindelik veriyor sanırım.
hımm..tşk ederim ben de başlamayı düşünüyorum..peki kilo vermeye yardımcı oluyor mu metabolizmayı hızlandırdığını ve kilo verdirdiğini söylemişlerdi..deneyen daha ii bilir :CüvCüv:

ben 1.5 ayda 10 kilo verdim..78den 68e düştüm..
aynen bende inanılmaz inat yaptım.halaa rejimdeyim hala aç geziyorum..ama meyvemi,tavuğumu,köftemi,sebzemi yiyorum.yürüyüşümü yapıyorum.sadece tam doymuyorum o kadar..
birde bol bol su içiyorum

üfff kızlar bütün k larmı kadınlara karşı :)
nasıl vereceğiz bu kiloları bir sürü diyet var...

aman canım sakın yapma böyle bişi..1 haftada 15 kilo verilirmi hiç..hem bünyeni bozarsın hemde geri alırsın

Aynen canım ben artık yarın kesin başLıyorum diyete yeter artık :sinifsinif:
bence diyete başlama ben diyet yaptım verdiklerimin 2 katını geri aldm..sabah kahvaltı et öğlen hafif şeyler ye akşam yemeği yeme meyve ye yerine bol bol su iç haftada 3 gün spor yap ayda 7 kilo garanti veriorsn metabolizman hızlıysa daha fazla da verebiliyosun kaydirigubbakcemile2

Back
X