Arkadaşlar ben de 13 nisan cuma başladım Dukan diyetine , bugün sabah sadece yarım armut yedim ve 5-6 fındıkmeyvesiz yaşayamam. Kasımda evlendim ve şuan 10 kilo almış durumdayım . bahar da geldi hiç bir şeyim olmuyor psikolojim bozuldu resmen ( bugün tartıldım 2 kilo vermişim . Atak dönemini 10 gün yapmayı düşünüyorum .
Diyetin iyi ilerlemesini istiyorsaniz kesinlikle kacamak yapmayin derim. Yapmassaniz daha cabuk verirsiniz.
Herkese cok tesekkur ederim arkadaslar. Meyve yemememin sebebi dukan diyetinde 2 evre bitene kadar meyve yok. Ucunde evrede yiyebilecegim. Ayrica cok hizli vermemdeki tek sebebp spor spor spor...
Bu linkte bootcampla ilgili kisa bir bilgi var. Bu benim gittigim program. Inanilmaz etkili birsey. Booty Camp Fitness New DVD Trailer! - YouTube
Ben bunu haftada iki saat yaptim ve 1 ayda toplamda 12 cm inceldim. Cok harika birsey ama cookk zor.
bu sabah sadece 1 armut kaçamağım var . kabızlık problemimi böyle çözebiliyorum. hipotiroidim. sürekli kabızlık sıkıntım var.düzenli ilacımı kullandığım halde metebolizmam çok yavaş. ama bol bol spor yapıyorum . yedigim 1 armut yüzünden daha fazla spor yapıyorum
bu arada sizi de tebrik ederim :))
hareketlere baktımda daha önceki zayıflamamda banada yardım olan hareketler burdakileri ezberleyip tekrar yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?