• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 3 kilo

sedaaseker

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
8
8
16
İstanbul
Merhaba,ben Almanya'da değişim öğrencisiyim.Bize her öğrencinin kilo alıp döndüğünü söylemişlerdi,tabi inanmamıştık.Ama buraya geleli üç ay oldu ve şimdiden 3 kilo aldım.Boyum 161 cm ve şu an 65 kiloyum.Ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba,ben Almanya'da değişim öğrencisiyim.Bize her öğrencinin kilo alıp döndüğünü söylemişlerdi,tabi inanmamıştık.Ama buraya geleli üç ay oldu ve şimdiden 3 kilo aldım.Boyum 161 cm ve şu an 65 kiloyum.Ne yapacağımı bilmiyorum

yeme imkanın varsa tencere yemeğine dönüş yap..proteini artır..karbaonhidratll yiyecekleri azalt..şekeri ve unlu gıdaları kes..çok kilon yok..ama önlemi baştan almak gerekir bence

burada kimse doğru dürüst beslenmiyor açıkçası,sıcak yemek diye bir şey yok,sürekli patates ve ekmek..
McDonald's yemedim hiç burada genelde 2 hafta da bir döner yiyorum sıcak yemek olarak

Benim de boyum 1.63 kilom suan 61 normallerdeyim ama bende kiloluydum önceden kilo aldiranlar hep abur cubur canim onlari kesmeye çalış. Ev yemeklerini tercih et. Ben herseyi yiyorum ama abur çubukları ayda yilda bir yer oldum simdi. Yürüyüş imkanin varsa yuruyus yap derim cok faydasi var.

Benim de boyum 1.63 kilom suan 61 normallerdeyim ama bende kiloluydum önceden kilo aldiranlar hep abur cubur canim onlari kesmeye çalış. Ev yemeklerini tercih et. Ben herseyi yiyorum ama abur çubukları ayda yilda bir yer oldum simdi. Yürüyüş imkanin varsa yuruyus yap derim cok faydasi var.

Cok tesekkurler :)

Back
X