3 aydan sonra burnum (RESİMLİ)

Busranka

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
158
86
18
33
Kızlar haziran 16’da ameliyat olmuştum. 4.ayım da bitti. Resmen ödemler inince burnumun kalkıklığı daha belirgin oldu gibiŞu an tam istediğim gibi. Sizce bundan sonra daha çok farklılık olur mu? İnce deriliyim bu arada

Darısı bana diyelim güzel görünüyor maşallah

Çok iyi ya masallah benim hala kafam kadar

Sen memnunsan yorumlarimiz bence bosuna olur kusursuz bir burun degil sen begeniyorsan o da kusur degil..Saglikla.kullanin

Açıkçası temmuz ayındaki daha güzelmiş, ekim ayında burun delikleri çok açığa çıkmış, umarım daha daçıkmaz

Ben çok beğendim. Zaman geçtikçe çok zarif bir hal almış. Böyle doğal ama hokka gibi burunlar olur. Aynen öyle.

Güzel görünüyor eşim yaptırdı ikimizde de kemer sorunu var bende yaptıracağım. Bende ekstra sarkıklık var kalkmasını istiyorum.Siz kime ameliyat oldunz? Eşim Serdar Yüce ye yaptırdı bende Serdar Bey'e gidicem sanırım.

Ben Ordu’da ameliyat oldumKBB uzmanına

Bende Serdar Yüce'ye revizyon olmak istiyorum özelden resim paylaşma ihtimalınız var mı?

Fotoğrafları nasıl kaldırıyorsunuz arkadaşlar? Ben kaldırılamıyor diye biliyordum ya. Benim de var bir iki yerde fotom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…