Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tecrübeli kisilerden yardım bekliyorum 3.ayımı doldurdum ama hala cok sis bi burnum var özellikle ucunda hiç geçmicekmis gibi evden dısarı cıkamıyorumm psikolojim bozuldu resmenn lütfen cevap verin
Canım benim şuan 20. Günüm 1. Günle 3. Aydaki farkını bana da atar mısınBende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var
Merhaba bana da atar misin resim cok merak ettim lutfenBende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var
Senin burnun çokkk güzel canımmBende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var
Bana da atar mısınız ben de 5. Aya girmek üzereyim ama burun sırtı şiş hala. Masaj yapınca düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı şişiyor.Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var
Cok sagol canim benim seninki de gercekten cok güzel ama :)Senin burnun çokkk güzel canımm
Degisir evet, bir hatta bir bucuk yila kadar degisme olabilir :) siz memnun degil misiniz?Benimde 4.ayım daha fazla bi değişme olurmu acaba 6. aya kadar