3.aydan sonra burun değişir mi?

Greeeen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
23
4
1
29
kızlar tecrübeli kisilerden yardım bekliyorum 3.ayımı doldurdum ama hala cok sis bi burnum var özellikle ucunda hiç geçmicekmis gibi evden dısarı cıkamıyorumm psikolojim bozuldu resmenn lütfen cevap verin

Merhaba ben 5. Haftamdayim ve sanki gecen haftalara gore daha da şiş burnum cok moralim bozuk ve doktorumun dedigine gore ince deriliymisim buna ragmen balon gibi sanki hic kuculmeyecek gibi

Ya ilk başta bir ay dolunca duzelir her halde diye umuyordum simdi 2 ay dolunca belki diyorum ama siz 3. Aydayim diyosunuz benim hel sirti hem ucu cok buyuk insallah kuculur burunlarimiz

Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var

Atiyorum hemen :)

Tabiki kizlar atiyorum hemen

Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var
Bana da atar mısınız ben de 5. Aya girmek üzereyim ama burun sırtı şiş hala. Masaj yapınca düzeliyor gibi oluyor sonra yine aynı şişiyor.

İnce deri kitaplar 6 ay , kalın derililer en az 1 sene demişti doktorum .bu süreçte ödemler olucak bir gün burnunu beğenip başka bir gün beğenmeyebilirmisim . En önemlisi zaman dedi zamanla iyileşecek mis . İnce deriliyim 1 ayım dolacak ama burun ucunu voldemort gibi . Resim cekilip paylaşmıyor um. Ama her gün düzenli resim çekiliyorum değişim için . Bakalım 30 gün 60 ve 90 gün :) neler oluyor m hiç bu şekilde kaynak resimler göremedim . Ben umarım iyi bir arşiv yaparım

Back
X