3 aydan sonra değişim? (FOTOĞRAFLI)

Busranka

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
158
86
18
33
Merhaba kızlar. Ben 14 haziranda ameliyat oldum, yani 3 ayımı doldurdum 14 eylül itibariyle. Şu anda burnumun şekli böyle. Sizce şimdiden sonra fazla bir değişiklik olur mu şeklinde, deneyimlerinizi yorumlar mısınız? Çok memnunum şeklinden, değişecek diye korkuyorum valla🤗🤗🤗

Eklentiler

• 45B6FD21-11D9-4AE9-8405-75AE986FCF56.webp
    45B6FD21-11D9-4AE9-8405-75AE986FCF56.webp
    21 KB · Görüntüleme: 280
3.ayda burundaki ödemlerin %60-%75 oranında indiğini okudum. Siz ince derilisiniz sanırım. Sizin tamamen inmiş bile olabilir ödemler. Çok çok güzel maşallah, bence son hali bu. Düşme falan olmaz.

3.ayda burundaki ödemlerin %60-%75 oranında indiğini okudum. Siz ince derilisiniz sanırım. Sizin tamamen inmiş bile olabilir ödemler. Çok çok güzel maşallah, bence son hali bu. Düşme falan olmaz.
Evet benim zaten ödemim çok azdı, ince deriliyim. Bana da gitmiş gibi geliyor ama tabi dışarıdan bir göz de baksın istedim. Gördüm ki dışarıdan bakan göz, öyle güzel bakan bir gözmüş ki böyle tatlı yorum yaptınız🌼Teşekkür ederim!♥️

Merhaba kızlar. Ben 14 haziranda ameliyat oldum, yani 3 ayımı doldurdum 14 eylül itibariyle. Şu anda burnumun şekli böyle. Sizce şimdiden sonra fazla bir değişiklik olur mu şeklinde, deneyimlerinizi yorumlar mısınız? Çok memnunum şeklinden, değişecek diye korkuyorum valla🤗🤗🤗
Çok şirin olmuş çok beğendim hangi doktora yaptırdın acaba

Kime oldun acaba?

Çok güzel olmuş maşallah umarım degişmez,
İnce derilisiniz sanırım bence cok degisiklik olmaz 😊

Kızlar lütfen banada yardımcı olun 13. Günüm benimde. Ucu hala çok şiş ve çok korkuyorum bir şey olucakta yamulcak yada bozulcak diye arada mesela insanın hafif eli çarpıyor az önce yegenim opucem diye geldi burnumu öptü ama burun yeni olduğu için çok büyük bir şeymis gibi hissediyosun öpücüğüde endişelendim bende bir şey olur mu diye sizin burunlariniz ne zaman oturdu böyle ufak carpmalar burun şeklini etkiler mi

Back
X