3 aydır adet olmuyorum

Canım adetin kaç gün gecikmişti... hayırlı olsun buarada..

Gibi ... ama bir arkadaşım cocugu oldugu halde hala vajinismus, hep kasiyormus kendini...
Ha bende hiç birlikte olamamak diye biliyordum... hiç olamıyorlarsa nasıl hamile kalıyorlar diye onu düşünüyorum... oda zor ya... bende ilk 4 ay boyunca hiç birlikte olamadım... ama eşimin desteğiyle yavaş yavaş oldu.. şuan hiç bir sorun yok çok şükür...

Ne guzel aslinda boyle boyle asilir...o an doktora gitseydin hemen vajonismus derlerdi emin ol boylece surecin daha sancili ve uzun surerdi

Ne guzel aslinda boyle boyle asilir...o an doktora gitseydin hemen vajonismus derlerdi emin ol boylece surecin daha sancili ve uzun surerdi

Dr a gitmiştim canım zaten alttan bakmak istedi ama ben zaten eşimle birlikte olmaktan korktum nasıl alttan dr a muayene ettirim... çok korktum çatal koltuğa yatınca korkum ikiye katlandı.. dr daha dokunmadan istemiyorum diye ben ya bırakın dedim.. dr çok sinir oldu sen bu kafayla asla eşinle birlikte olamazsın dedi... yanındaki yardımcısına vajinismus'u işaretle kızım dedi... ve bana git başka bi dr a psikolojik destek al dedi... ama ben o dr un dediklerine çok üzüldüm kafaya taktım eşimin desteğiyle yavaş yavaş oldu:))))

Canım adetin kaç gün gecikmişti... hayırlı olsun buarada..
Tam iki ay gecikmede öğrendim. Sat 23 ocakti 23 martta beta hcg pozitifti. Beş haftalikti ama o zaman. Adet olmadığım ilk ayda yani şubatta döllenmiş yumurta canım. Teşekkür ederim Rabbim isteyen uğraşan herkese versin hayırlısıyla inşallah

kızlar merhaba. 6 mayısta adet olmam gerekiyordu ama hala adet olmadım. 10 gün geçti ve 3 gün önce kan testi yaptırdım sonuç negatif. 4 yıldır çocuk istiyoruz ve sonuç hep hüsran. Yine de şükürler olsun ki herhangi bir sağlık problemimiz yok hamileliğe engel olacak. nisan ayında rahim filmi çekildim ve doktor kanallarda tıkanıklık varsa bile verdiğimiz sıvı ile açtık dedi. şansın yüksek dedi. adet döngüm 33 günde bir ama en fazla 2 gun gecikirdi o da çok nadir. geç döllenme olayı ile 15. gün öğrenenler, kanda idrarda çıkmayıp hamile olanları okudukça umutlanıyorum. sizce de böyle bir ihtimal varmıdır? hamilemiyim acaba?

Ayy canım tam sürpriz olmuş yani sana :)) benimde gecileli 24 gün oldu 3 kere idrar testi yaptım negatif.. geçen hafta kan testi yaptırdım oda negatif... cuma günü için randevu aldık... senin ne gibi belirtilerin vardı yardımcı olabilir misin bana.. keşke banada seninki gibi sürpriz olsa

Aynı durumları yaşıyoruz canım bende 1 ay sonra 4 yıllık evli olucam... ve benimde adetim gecikti ne idrarda nede kanda hiçbir şey yok... (

Aynı durumları yaşıyoruz canım bende 1 ay sonra 4 yıllık evli olucam... ve benimde adetim gecikti ne idrarda nede kanda hiçbir şey yok... (

nelerr neler okudum ultrasonda bakıldıgı halde( ki tahlilleri saymıyorum bile) ultrasondan 1 hafta sonra hamile olduğunu öğrenenler,defalarca kan verip başka bir hastanede bir kaç gün sonra hamile olduğunu öğrenenler falan. bunlar çok büyük umut oluyor valla ne yalan söyleyeyim. Yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek. bir an önce hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz İnşallahhh

Amin canım benim inşallah... adet gecikmen dışında herhangi bir belirtin var mı??

Amin canım benim inşallah... adet gecikmen dışında herhangi bir belirtin var mı??

göğüslerde şişlik,aşırı akıntı kasıklarımda ağrı var batma şeklinde birde göğsümün çevresindeki o tepecikler var ya aşırı çoğaldı ve belirginleşti. sende var mı belirti?

Canım benimde akıntım var.. sürekli karın guruldamaları oluyor göğüslerim şiş ama hafif şiş ve çok nadiren hafif bi şekilde ağrıyor... benimkiler çok hafif...

Son düzenleme:
Canım ben aslında belirtilerin nelerdi derken bu belirtileri 2 ay adet gecikmem oldu dedin ya bu 2 ay boyunca hep yaşadın mı demek için sordum :))) ay çok saçmaladım galiba... anlatamadım ama inşallah anlamışsındır:))

E elecma son msjım sana değildi senin msjını diğer arkadaş attı zannettim k.b canım karışıklık oldu :))

yok canım onemlı degıl :) bakalım yarın nedir ne değildir doktordan öğrenicez. İnşallah o mucize haberini alırız tez zamanda :) sen de cuma gidecektin sanırım yanlış okumadıysam :) inşallah minnoş karnından gülümsüyordur bize :)

Hiç belirti yaşamadım desem doğru olur canım. Ben mart başında adet olmadım diye dr a gittim usg de baktı adet söktürücü verdi ikinci günü gel dedi. İlaç bitti on iki gün geçti hala gelen giden yoktu on ikinci gün yarım gün pembe akıntı geldi sevindim adet oluyorum diye tabi aynı anda göğüslerim agrimaya başladı sistiler akıntı kesilince 23unde dr a çıktım gebelik bakalım dedi pozitifti. Rabbim in emriyle oldu bebeğim tamamen o kadar ilaç içtim tempolu bi iş hayatım vardı servisi kaçırdım diye peşinden kostum baya ama meğer o zmnlar annesine sıkı sıkı tutunmuş yakışıklı oğlum :) laboratuar da çalışıyordum ben arkadaşlar sonucuma pozitif dediler inanmadım o derece beklemiyodum . Kafa tamamen rahat olunca geliyor canım ben bunu test ettim. İnşallah çok yakın zamanda gelir minigin sana

Ayy inşallah canım.. rabbim bebeğini sana bağışlamış... benimde böyle olursa büyük bi sürpriz olur... inşallah hamileyimdir.. dua et canım benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…