- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
Inşallah canım.. evet cuma günü gidecem.. Allah'ım bize ve bizim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin.. :))yok canım onemlı degıl :) bakalım yarın nedir ne değildir doktordan öğrenicez. İnşallah o mucize haberini alırız tez zamanda :) sen de cuma gidecektin sanırım yanlış okumadıysam :) inşallah minnoş karnından gülümsüyordur bize :)
Inşallah canım bizi merakta bırakma :))doktora gittim ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış dedi. ya gebelik belirtisiymiş ya da adetim yakınmış. kan verdim 3 te sonuç çıkacak dua edin kızlar hayırlı sonuçlar alayım :)))))
Benm boyle ayni olmuştu sonra adet oldum,testte zaten çıkmamıştı ama bir daha ki ay allahin izniyle gebe kalmıştımdoktora gittim ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış dedi. ya gebelik belirtisiymiş ya da adetim yakınmış. kan verdim 3 te sonuç çıkacak dua edin kızlar hayırlı sonuçlar alayım :)))))
Canım kan tahlili sonucun ne oldu?doktora gittim ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış dedi. ya gebelik belirtisiymiş ya da adetim yakınmış. kan verdim 3 te sonuç çıkacak dua edin kızlar hayırlı sonuçlar alayım :)))))
Bende gebeligimden 1 ay once boyleydimVallahi kızlar gebelik yok ama doktor şüphelendi yani başka hormon testleri de istemiş onlar biraz normale göre yüksek çıkmış. Adet söktürücü vermedi gebelik olabilir diye. 1 hafta daha olmazsan gel bakalım kesin sonuç alırız dedi. Yine attık mı 1 hafta :) beklemek çok zor bu günü zor etmiştim Vallahi
Off benimde cuma günü randevumVallahi kızlar gebelik yok ama doktor şüphelendi yani başka hormon testleri de istemiş onlar biraz normale göre yüksek çıkmış. Adet söktürücü vermedi gebelik olabilir diye. 1 hafta daha olmazsan gel bakalım kesin sonuç alırız dedi. Yine attık mı 1 hafta :) beklemek çok zor bu günü zor etmiştim Vallahi
İnsalah hayırlısıyla hamilesindir canım. Ben çok uğraştım çok ağladım çok iyi biliyorum yaşadığınız duyguları Rabbim çok aratmadan en guzel zamanda en guzel şekilde o haberi almanızı nasip etsin inşallah.Ayy inşallah canım.. rabbim bebeğini sana bağışlamış... benimde böyle olursa büyük bi sürpriz olur... inşallah hamileyimdir.. dua et canım benim için..
Amin canım inşaallah... bugün çok yoğun şeffaf akıntı gelmeye başladı ilk defa böyle bir şey oluyor... Allah'ım benimde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evladım olsunİnsalah hayırlısıyla hamilesindir canım. Ben çok uğraştım çok ağladım çok iyi biliyorum yaşadığınız duyguları Rabbim çok aratmadan en guzel zamanda en guzel şekilde o haberi almanızı nasip etsin inşallah.
Aminn canım. Benim de akintim fazlaydı hatta ben gebelokten suphelenmedigim için idrar tahlili yapmıştım kendime enfeksiyon çıkmıştı ama akintim çok daha fazlaydı. Hala da fazla.İnşallah bebeğin yerlesiyordur annesineAmin canım inşaallah... bugün çok yoğun şeffaf akıntı gelmeye başladı ilk defa böyle bir şey oluyor... Allah'ım benimde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evladım olsun
Inşallah canım.. benim akıntım şeffaf seninki de mi şeffafdı... inşallah bu sefer tutmuştur...Aminn canım. Benim de akintim fazlaydı hatta ben gebelokten suphelenmedigim için idrar tahlili yapmıştım kendime enfeksiyon çıkmıştı ama akintim çok daha fazlaydı. Hala da fazla.İnşallah bebeğin yerlesiyordur annesine
Evet canım yarın gidecem inşallah hamileyimdir ya..Çok çok açık sarimsi canım . İnşallah. Yarın mi gidiyorsun dr a
Bende gebeligimden 1 ay once boyleydim
Canım belirtilerin hala var mı? Benim akıntım çok hafif demiştim ya... dünden beri çok yoğun gelmeye başladı...msspinkie canım sende bu sekildeyken hamile mi kaldın. yani tahlillerde falan yok ama hamilemiydin?
O ay değil bir daha ki ay kaldım.msspinkie canım sende bu sekildeyken hamile mi kaldın. yani tahlillerde falan yok ama hamilemiydin?
Canım gittin mi hastaneye merak ettim sonuç ne inşallah pozitiftirEvet canım yarın gidecem inşallah hamileyimdir ya..
Evet canım gittim baktı... bu kadar gecikmesi normal değil dedi... muayene etti anlattiklarinla burdaki sonuçlar tutmuyor sanki yeni adet olmuş gibisin dedi.. ama ben en son 27 martta adet oldum hala olamadım dedim... bak hatta bir tane yumurtan büyümüş çatlamış bile dedi... rahim duvarında kalınlaşmamış dedi.. yine bi kan ver dedi.. sonuçları 1 de alıcaz canım ama gebelik yokCanım gittin mi hastaneye merak ettim sonuç ne inşallah pozitiftir
Allah Allah ya neden hala adet olmamissin peki problem neymiş ki. Sonuçların çıktı miEvet canım gittim baktı... bu kadar gecikmesi normal değil dedi... muayene etti anlattiklarinla burdaki sonuçlar tutmuyor sanki yeni adet olmuş gibisin dedi.. ama ben en son 27 martta adet oldum hala olamadım dedim... bak hatta bir tane yumurtan büyümüş çatlamış bile dedi... rahim duvarında kalınlaşmamış dedi.. yine bi kan ver dedi.. sonuçları 1 de alıcaz canım ama gebelik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?