3 aydır adet olmuyorum

Inşallah canım.. evet cuma günü gidecem.. Allah'ım bize ve bizim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin.. :))

doktora gittim ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış dedi. ya gebelik belirtisiymiş ya da adetim yakınmış. kan verdim 3 te sonuç çıkacak dua edin kızlar hayırlı sonuçlar alayım :)))))

doktora gittim ultrasonda rahim duvarın kalınlaşmış dedi. ya gebelik belirtisiymiş ya da adetim yakınmış. kan verdim 3 te sonuç çıkacak dua edin kızlar hayırlı sonuçlar alayım :)))))
Inşallah canım bizi merakta bırakma :))

Benm boyle ayni olmuştu sonra adet oldum,testte zaten çıkmamıştı ama bir daha ki ay allahin izniyle gebe kalmıştım

Vallahi kızlar gebelik yok ama doktor şüphelendi yani başka hormon testleri de istemiş onlar biraz normale göre yüksek çıkmış. Adet söktürücü vermedi gebelik olabilir diye. 1 hafta daha olmazsan gel bakalım kesin sonuç alırız dedi. Yine attık mı 1 hafta :) beklemek çok zor bu günü zor etmiştim Vallahi

Bende gebeligimden 1 ay once boyleydim

Off benimde cuma günü randevum

Ayy inşallah canım.. rabbim bebeğini sana bağışlamış... benimde böyle olursa büyük bi sürpriz olur... inşallah hamileyimdir.. dua et canım benim için..
İnsalah hayırlısıyla hamilesindir canım. Ben çok uğraştım çok ağladım çok iyi biliyorum yaşadığınız duyguları Rabbim çok aratmadan en guzel zamanda en guzel şekilde o haberi almanızı nasip etsin inşallah.

Amin canım inşaallah... bugün çok yoğun şeffaf akıntı gelmeye başladı ilk defa böyle bir şey oluyor... Allah'ım benimde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evladım olsun

Amin canım inşaallah... bugün çok yoğun şeffaf akıntı gelmeye başladı ilk defa böyle bir şey oluyor... Allah'ım benimde sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bi evladım olsun
Aminn canım. Benim de akintim fazlaydı hatta ben gebelokten suphelenmedigim için idrar tahlili yapmıştım kendime enfeksiyon çıkmıştı ama akintim çok daha fazlaydı. Hala da fazla.İnşallah bebeğin yerlesiyordur annesine

Inşallah canım.. benim akıntım şeffaf seninki de mi şeffafdı... inşallah bu sefer tutmuştur...

Canım gittin mi hastaneye merak ettim sonuç ne inşallah pozitiftir
Evet canım gittim baktı... bu kadar gecikmesi normal değil dedi... muayene etti anlattiklarinla burdaki sonuçlar tutmuyor sanki yeni adet olmuş gibisin dedi.. ama ben en son 27 martta adet oldum hala olamadım dedim... bak hatta bir tane yumurtan büyümüş çatlamış bile dedi... rahim duvarında kalınlaşmamış dedi.. yine bi kan ver dedi.. sonuçları 1 de alıcaz canım ama gebelik yok

Allah Allah ya neden hala adet olmamissin peki problem neymiş ki. Sonuçların çıktı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…