- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi sadece_ben
Hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş demekki.Tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.
slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.
Benimle aynısın cnm bende istiyorum ama bakalım ins.hasta olmam
Evet katılıyorum sana cnm eğer iltahap varsa sancı ve ağrı olur,bendede iltahap var,ve ağrıya sebep oluyorAdet düzeniniz nasıl,yumurtalıklarınızda kist veya iltihap var mı. ?
Bizim 1 buçuk yıl sonunda oldu. Bizde herkese düşünmüyoruz henüz cicim aylarımızı tamamlayamadık diyorduk. Annem Bir doktor telefonu bulmuş o ara. Ona kızdım ben çocuk istiyorum mu dedim diye. Sonra hamile kaldım kv sen spora gittin ya o sayede hamile kaldın falan dedi.slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.
Canım 1 yıl bekleyin diyo doktorlar 3 ay olmaması cok normalslm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.