• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aydır deniyoruz ama...

Hemen umutsuzluğa kapılmamak gerekiyormuş demekki.Tebrik ederim,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.

Hic dert etme bu konuyu kendine bizde 3 aydir deniyoruz bizdede daha olmadi inan bende kafama takiyodum ama bu ay stressiz denicem onem vermicem rahat olucam sende boyle yap etrafin baskilarini dinleme benim esimin akrabalarida benden yani onun cocugu olmuyo diyorlarmis onlara kalirsa aile planlamasi diye bisey yok zaten bos ver dedikodulari

ORda doktora gitmene gerek yok canım. Yaşadığın yerde doktor araştırmalarına başla şimdiden. Aynı zamanda doğumunu da yapabilecek iyi bir doktor arayışına gir ve ona git. :)

slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.

Kusura bakma butun yazilarini okumamistim bak olu vermis gozun aydin canim Allah annali babali buyutsun darisida benim ve butun bekleyenlerin basina

hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Allah isteyen bütün herkese nasip etsin. sizler için de çok çok dua edeceğim. çok çok farklı bir duygu. Şu bir hafta geçse de doktora gitsem durumumu bi öğrensem sabırsızlanıyoruuummm:54:

Benimle aynısın cnm bende istiyorum ama bakalım ins.hasta olmam

bundan sonra istıyorum sanane sen mi bakacaksın çocugumu allah allah,sen kendı ısıne bak

Cok stres yapmissin. Bos ver. Olursa olur olmazsa olmaz diye dusun biraz da. O zaman olur. Allah saglikli sihhatli bir bebek nasip etsin sizlere...

Bak tatlım her iki adet dönemi arası yumutanın döllenmeye müsait olduğu taş çatlasın 5 gün var bu durumda 3 ay = 15 gün 15 günde hamile kalmayabilirsin gayet ha desen ki 2 yıldır deniyoruz olmuyor doktra görünmek gerek bak koşa koşa gitmek değil... 3 ay ne ki yaaa zaten adetten sonraki 10 gün yumurtlamamış oluyorsun o dönemde çocuk falan hak getire . dur bismillah.... biz eşimle daha gezmek istiyoruz ev eleceğız kariyer yapalım falan diyoruz... tavsiye ederim ...

Bizim 1 buçuk yıl sonunda oldu. Bizde herkese düşünmüyoruz henüz cicim aylarımızı tamamlayamadık diyorduk. Annem Bir doktor telefonu bulmuş o ara. Ona kızdım ben çocuk istiyorum mu dedim diye. Sonra hamile kaldım kv sen spora gittin ya o sayede hamile kaldın falan dedi.

Canım 1 yıl bekleyin diyo doktorlar 3 ay olmaması cok normal

Back
X