3.Ayım

melike987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
187
56
98
30
Acısız sızısız çok rahat bir süreç geçirdim çok şükür. Bu ameliyat sağlık açısından beni hiç zorlamadı ama psikolojik olarak beni bitirdi... (Klasik başlangıç cümlem) Sürekli her konuya bir şey yazdığım ve sürekli yeni konu açtığım için herkesten özür dilerim ama dayanamıyorum Her neyse Özet: İnce derili bir burnum var doktorum çok çabuk iyileşirsin demişti ama hiçte öyle olmadı. (Ayrıca burnum inanılmaz büyük duruyor eski haline göre böyle kalmasından çok korkuyorum. Ödem olduğu belli olsa da ne kadarı iner bilemiyorum. ) Asıl konum ise Doktorum 25 günlük bir hastasını paylaşmış. Kızın eski burnu benim eski burnuma çok benziyor ve aynı ameliyat tekniğini uygulamış ikimize de. Veee kızın suratında ne bir şişlik ne bir estetik olduğunu belli eden bir ifade, hiç birşey yok! İnanamadım kız da takipçisi olan makyaj fotoları falan paylaşan bir kız. Sayfasına girdim 25 günlük burnuyla bir sürü güzel fotoğraf, video paylaşıyor ve beni üzüyor Benim yüzüm, burnum şiş gülüşüm korkunç. Suratım ben estetik ameliyat oldum diye bağırıyorken onun 25. günüyle 2 senelik hatta hiç estetik olmamış gibi görünmesi (Üstelik ben 25.günümde Ramazan pidesine benziyorken...) Yani ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar ??? Bu üç ayda içmediğim ödem atıcı şey kalmadı ne yazık ki... 3 ihtimal veriyorum bu duruma; 1- İnce derili olmama rağmen vücudum geç tepki veriyor iyileşme hızım yavaş. 2- Doktorum istediğim gibi bir burun yapamadı ve burnum kalınlaştı ödem inse de eskisi kadar burnum incelmeyecek. 3- Deli gibi uyuyorum. Daha yatar yatmaz dayanamayıp üç saniye de bir sağa sola dönüyorum ve ödemlerim inmiyor. (Çok saçma bir neden olabilir bilmiyorum) Yana dönme demedi doktor ama sizce ilk aylar yan yatmak sakıncalı mı ?? Yada böyle bir etki yaratır mı geç iyileşme gibi vs. ?? Sizce sebep 1 mi 2 mi 3 mü ?? Yoksa farklı bir şey mi söylemek istersiniz? Sadece yazmak bile insanı rahatlatıyor iyi ki varsınız.

ameliyatının ilk günleri buz uyguladın mı. ? ödem atıcı olarak ne kullanıyorsun ? bende yeni ameliyat oldum 3. günüm. bende yan yatıyorum. şuan benimde yüzüm davul gibi şiş ama ameliyat olalı 3. gün oldu ama. fotografta ekleseydin öncesi sonrası diye. daha iyi yorum yapılırdı

bünyeye göre değişiyor malesef. 1 sene geçmeden doktora güvenmekten başka çaren yok. bi de kızla burnunu benzetmiş olabilirsin teknikte aynı olabilir ama içerisini bilemezsin sende kemikle daha fazla oynamış olabilir bir çok şey olabilir kıkırdak eklediyse de ondan daha fazla şişmiş olabilirsin ayrıca dediğin gibi bünye meselesi. burnun ameliyat yüzünden kalınlaşmamıştır sanmıyorum burnunun eskisinden büyük olmasını sağlayacak pek sebep yok doktorun kemerini alıp köprü kısmını hiç ellememiş olabilir ödemlerin yara dokusuna çevirmiş olabilir ama o da çok olan birşey değil. doktorunla konuş sıkıntılarını açıkca söyle

bide yazmayı unuttum eğer burnun küçültüldüyse daha önce büyük burunu saran derinin gerilip küçülmeside zaman alıyor biraz :)

Yan nasıl yatiyorsunuz daha 3. Günüm demişsin birde. Dik ve sırtüstü yatın arkadaslar

Evet ben sabah kalkınca yeşil çay çubuk tarçın limon yeşil elma kabuğunu french press e atıyorum 60-80 derece ısıda suyla çay yapıp içiyorum. Ananas enzimi hapı Bromelain içiyorum. Yine gün içinde kiraz sapı çayı diğer gün Mısır püskülü+elma krom diğer gün de ananaslı açaili yeşil çay ımı içiyorum günde 2 Lt su içiyorum. Arada bir maydonoz kaynatıp suyunu içiyorum. Bunlar ödem atıcı olarak kullandığım şeyler. Bence sizde yan yatmayın 3.gün için çok erken ben üç aylıkken bile yaptığımı doğru bulmuyorum.

Haklısınız zamana bırakıcam artık bu hafta doktor randevum var zaten onunla konuşucam. Birde ameliyat olduktan sonra estetikli burunları çok beğenmemeye başladım. Doğal ve yamuk burunlar daha güzel geliyor artık iyice delirdim.

Aman aman o kadar şeyi nasıl yapıyorsun ödeme bı etkisini hissediyor musun peki hepsi yanlış bilgi diye biliyorum ben bünye ne zaman sürede atmak isterse atiyor ama ise yarıyor diyorsanız deniyeyim

Melike bana ozelden yazarmisin ayni durumu yasiyoruzda belki konusmak ikimizede iyi gelir

Aman aman o kadar şeyi nasıl yapıyorsun ödeme bı etkisini hissediyor musun peki hepsi yanlış bilgi diye biliyorum ben bünye ne zaman sürede atmak isterse atiyor ama ise yarıyor diyorsanız deniyeyim
İşe yaramadı bende denedim hepsini ama yok yani tek çare zaman ama yine de çok bir fark olmuyor yakında bir sene olucak hala şiş ve geniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…