Acısız sızısız çok rahat bir süreç geçirdim çok şükür. Bu ameliyat sağlık açısından beni hiç zorlamadı ama psikolojik olarak beni bitirdi... (Klasik başlangıç cümlem) Sürekli her konuya bir şey yazdığım ve sürekli yeni konu açtığım için herkesten özür dilerim ama dayanamıyorum
Her neyse Özet: İnce derili bir burnum var doktorum çok çabuk iyileşirsin demişti ama hiçte öyle olmadı. (Ayrıca burnum inanılmaz büyük duruyor eski haline göre böyle kalmasından çok korkuyorum. Ödem olduğu belli olsa da ne kadarı iner bilemiyorum. ) Asıl konum ise Doktorum 25 günlük bir hastasını paylaşmış. Kızın eski burnu benim eski burnuma çok benziyor ve aynı ameliyat tekniğini uygulamış ikimize de. Veee kızın suratında ne bir şişlik ne bir estetik olduğunu belli eden bir ifade, hiç birşey yok!
İnanamadım kız da takipçisi olan makyaj fotoları falan paylaşan bir kız. Sayfasına girdim 25 günlük burnuyla bir sürü güzel fotoğraf, video paylaşıyor ve beni üzüyor
Benim yüzüm, burnum şiş gülüşüm korkunç. Suratım ben estetik ameliyat oldum diye bağırıyorken onun 25. günüyle 2 senelik hatta hiç estetik olmamış gibi görünmesi (Üstelik ben 25.günümde Ramazan pidesine benziyorken...)
Yani ben nerde hata yapıyorum arkadaşlar ??? Bu üç ayda içmediğim ödem atıcı şey kalmadı ne yazık ki... 3 ihtimal veriyorum bu duruma; 1- İnce derili olmama rağmen vücudum geç tepki veriyor iyileşme hızım yavaş. 2- Doktorum istediğim gibi bir burun yapamadı ve burnum kalınlaştı ödem inse de eskisi kadar burnum incelmeyecek. 3- Deli gibi uyuyorum. Daha yatar yatmaz dayanamayıp üç saniye de bir sağa sola dönüyorum ve ödemlerim inmiyor. (Çok saçma bir neden olabilir bilmiyorum) Yana dönme demedi doktor ama sizce ilk aylar yan yatmak sakıncalı mı ?? Yada böyle bir etki yaratır mı geç iyileşme gibi vs. ?? Sizce sebep 1 mi 2 mi 3 mü ?? Yoksa farklı bir şey mi söylemek istersiniz? Sadece yazmak bile insanı rahatlatıyor iyi ki varsınız.