3 aylarda içinde hergün birbirimize dua edelim mi?

Okudum dreamy07 B blueandblue okudum niyetinizi Allah kabul etsin kızlar

B blueandblue ve dreamy07 niyetlerine okudum Allah kabul eylesin gönlünüze göre versin inşallah

Bugün sıra ben ve B BirMucizeOlsunb arkadaşımızda. Niyetlerimiz aşağıdaki gibidir;
gizemmli :
3 hafta önce yaşadığım olumsuz durumun biran önce telafi edilmesi ve karşı tarafın hatasını anlayıp pişman olması bu konuda güzel bir açıklama gelmesi. Konuyla alakalı güzel bir gelişme yaşamam. Hayırlısı ile evlenmem. Arkadaşım sedanın sağlıklı hayırlı bir evladının kolaylıkla olması.
B BirMucizeOlsunb :Afiyetle güzellikle kolaylıkla, sağlıklı hayırlı bir evladımın olmasını istiyorum. Bu ramazani şerife afiyetle gebe girip 9 ay boyunca kolaylıkla afiyetle hamilelik geçirip sonrasında kimseye muhtac olmadan kolaylıkla afiyetle doğurup bakmayı istiyorum

Okuma şekli 7 estağfurullah,7 elhamdülillah, 3 salavat sonra 100 Rabbi Yasir (2 kişi olduğu için totalde 200 tane yapıyor) ve sonra yine 3 salavat

iki kere okuma tekrarlancak her kişi için ayrı ayrı okunacak.

@ kayra1209
@ Z Zeynoyi
@ -loyalty
@ Elifnesli65
@ dreamy07
@ B blueandblue
@ gizemmli
@ B BirMucizeOlsunb

yarın ara verip perşembe devam edelim isterseniz kızlar ne okumak istersiniz? listeden ayrılmak isteyen var mı?

Okudum canım gizemmli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…