Bebek Beslenmesi 3 aylık bebeğim 1aydır ishal ve kilo verdi.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Toppeak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
66
2
96
İzmir
3aylık bebeğim çok güzel gelişirken bir ay önce kakasında kan gördüm sonra arttı ve ateş burun tıkanıklığı başladı.ateş burun tıkanıklığı 2gün sürdü ama ishal 3 haftayı gecti devam ediyor. Doktor artık enfeksiyon değil alerji düşünüyor. Bazı besinleri yemeyi keseceğim.çok moralim bozuk.Sonunda anne sütü alerjisi deyip anne sütünü kestirmez inşallah.

gecmis olsun canim ya kiyamam ben ona bi an once duzelir insallah bence baska doktorlara da gotur 3 hafta ishal bi bebek icin cok uzun bence sen bidaha gotur baska bi doktora icin rahat etsin

Tesekkür ederim. Götürdüğüm doktor yasadığım yerin en iyi çocuk doktoru. Başka şehire gitmem gerekir olmazsa. Ceviz çok yiyordum o alerji yapmış olabilirmiş ama kızım kilo almadan içim ahatlamayacak.

Yalnız kakada kan gördüm diyorsunuz. Sadece cevizden mi olmuş yani ? Bence çocuk cerrahisi de bi görsün

İlk önce cerrahi görmüştü. Şu an ishalimiz düzeldi ceviz,fındık ve tahini kesmiştim bunlardan birine veya hepsine alerjisi varmış demek ki.

Çok geçmiş olsun, bir kere de bunu yiğenimde görmüştüm. Gerçekten çok kötü bir duygu. Sindirim sistemindeki sorunlarından kaynaklanıyor. Yemeklere ve içelen herşeye dikkat etmek gerekiyor.

Back
X