3 aylik bebeğim çoksinirli tecrübelianneler yardimm!

Burcu ne, söylene söylene emmesi çok komik yaaa ballı gıdı

cocuk bu. bi gunu bi gunune bi hali bi halini tutmaz. altinda yatan ck ciddi sebepler oldugunu dusunmuyorum. sakinlestrmk icin kucaginiza alin sirtini sivazlayin. bebeklerde sirt sivazlamak guven verir.
evet haklisiniz ama hep kucakta zaten artik neredeyse 7 kilo oldu saatlerce kollarim kopuyo valla ama dediginiz gibi yeter ki iyi olsun bir sorunu olmasinda cevabiniz için teşekkür ederim

Onun sinirini yerim Şimdi zor geliyor olabilir size ama okurken çok sevimli geldi bana , rutin bebek huysuzlukları zor ama geçiyor merak etmeyin
evet tatli ama bir süre sonra bir derdi mi var diyorsunuz çok acı acı ağlıyor hele 2 gündür sanırsınız biyerine bişey olmuş,dr. gittik hiçbişeyi yok sadece acıkınca ve uykusu gelince çok tahammülsüz,sizde hamilesiniz sanirim sağlikla gelsin yavrunuz

Diş geldi aklıma.
Bizim diş ağrıları 2.5 aylıkken başladı, 5'e girdiği an çıkardı zaten.
Anlattıklarınız kadarıyla bebeklerimizin huyları aynı.
Ben şuan 9 kiloyu taşıyorum, belim kolum ve omuzlarım kopmuş durumda.
Doktoruma sorduğumda, 'böyle bir nesil geliyor, son 4-5 yıldır karşılaşıyorum 10 çocuktan 1-2 si sizin oğlunuz gibi' korkulacak bir durum yok ama tabi ki size sabır diliyorum' demişti.

Ya onun siniri de mi olurmuş yerim o söylene soylene meme emen ufakligi :)

Gazlı bir çocuk mu acaba?

Benimki de gazdan sürekli emer aglardi ben rezene cayina başladım kendim içtim ona da damla yazdı doktor ondan sonra düzeldi

ben de çok sinirli bir insanim,annem senin sinirin kızına geçmiş diyor,sütüm var hatta tazyikli geldiği için fazlasini sağıp veriyorum benimki doğduğundan beri fırça çekiyor bana ileride ne yapar bilmiyorum

e
Kucağa ilgiye alışmıştır ondandır bence. Hamilelik döneminzdeki yaşadığınız gerginlik varsa oda etkiler ama gecer, bu günlerin tadını çıkarmaya bakin.
evet kucak ve meme bağımlisi ama dünden beri sinirinden o çok sevdiği memeyi de reddediyor bakalim 1-2 güne geçer diyor herkes inşallah çabuk geçer vallahi çok üzülüyorum.

Gaz agrisi yuzunden rahatsizlik cektigi icin sinirli olabilir mi?

güldürdünüz beni sağolun,öperim tabi bembeyaz pammuk gıdısını hep öpüyorum zaten vallahi her hareketi beni şoklara sokuyor bu kadar bilmiş olmasi ileride çekeceğim var

sevimli gibi dursada şımartıyorsunuz gibi geldi ilerde çok ceremesini çekersin buraya yazıyorum
sağlıklı mutlu bir ömür dileği ile
çok doğruuu anneme de diyorum bırak koşma hemen biraz yalnız kalsin ama cimcime öyle bir ağlıyor ki sesi de bir gür mikrofon yutmuş mübarek şımarik bir çocuk olmasini hiç istemem inşallah aşırı sevgimiz onu şımartmaz

Benim bebeğim de iki buçuk aylik valla ben kanepenin üzerine birakip gidiyorum mutfağa fazla kucağa almiyorum..

Doyduğundan Emin misiniz kilo alımı vs doktoru ne diyor
doyuyor sanirim çünkü sütüm fazla olduğu için çoğu zaman fazlasini sagipta veriyorum aksi takdirde tazyikten boğazina kaçıyor arada böyle durumlarda formül mama vermeyi deniyorum ama almiyor aç olsa alirdi diye düşünüyorum

evet bu günlerin tadini cikartmak lazim insan koşuşturmacadan unutuyor işte yine de artık fazla kucağa almicam biraz kendi kendine yetebilsin yoksa ileride halim harap

evet bana çekmiş maalesef huyu babasina çekseydi keşke pamuk şeker gibi adam annemi şimdi daha iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…