- 11 Ağustos 2016
- 1.524
- 1.501
- 133
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
evet diğer kayıplarimdan ötürü hep buna da birşey olacak korkusuyla geçti maalesefHamileligin stres altinda mi gecti? O cok etkiliyor bence.
evet haklisiniz ama hep kucakta zaten artik neredeyse 7 kilo oldu saatlerce kollarim kopuyo valla ama dediginiz gibi yeter ki iyi olsun bir sorunu olmasinda cevabiniz için teşekkür ederimcocuk bu. bi gunu bi gunune bi hali bi halini tutmaz. altinda yatan ck ciddi sebepler oldugunu dusunmuyorum. sakinlestrmk icin kucaginiza alin sirtini sivazlayin. bebeklerde sirt sivazlamak guven verir.
evet tatli ama bir süre sonra bir derdi mi var diyorsunuz çok acı acı ağlıyor hele 2 gündür sanırsınız biyerine bişey olmuş,dr. gittik hiçbişeyi yok sadece acıkınca ve uykusu gelince çok tahammülsüz,sizde hamilesiniz sanirim sağlikla gelsin yavrunuzOnun sinirini yerimŞimdi zor geliyor olabilir size ama okurken çok sevimli geldi bana , rutin bebek huysuzlukları zor ama geçiyor merak etmeyin
hemde ne zor sinirlerim çok yiprandi bende bi amuda kalkip emzirmeyi denemedim zaten ilk 1.5 ay emmemişti inşallah tekrar birakmazCok normal canim.Emmeyi reddetmesi zor bi durum.Ayakta gezerek emzirmistim ben uzun sure.Anne olmak zor.
Diş geldi aklıma.evet tatli ama bir süre sonra bir derdi mi var diyorsunuz çok acı acı ağlıyor hele 2 gündür sanırsınız biyerine bişey olmuş,dr. gittik hiçbişeyi yok sadece acıkınca ve uykusu gelince çok tahammülsüz,sizde hamilesiniz sanirim sağlikla gelsin yavrunuz
ben de çok sinirli bir insanim,annem senin sinirin kızına geçmiş diyor,sütüm var hatta tazyikli geldiği için fazlasini sağıp veriyorum benimki doğduğundan beri fırça çekiyor bana ileride ne yapar bilmiyorumKisilik meselesi tatlim. Benim kizimda bana cekmis sanirim ayrica kocam cok sinir ediyordu beni hamileyken. Onun etkiside olabilir. Su anda öyle bagiriyorki resmen bize firca cekiyor. Hosumuza gidiyor bu halleri. Emmemesi de sütünüz az geliyorsa da kizabilir
evet kucak ve meme bağımlisi ama dünden beri sinirinden o çok sevdiği memeyi de reddediyor bakalim 1-2 güne geçer diyor herkes inşallah çabuk geçer vallahi çok üzülüyorum.Kucağa ilgiye alışmıştır ondandır bence. Hamilelik döneminzdeki yaşadığınız gerginlik varsa oda etkiler ama gecer, bu günlerin tadını çıkarmaya bakin.
güldürdünüz beni sağolun,öperim tabi bembeyaz pammuk gıdısını hep öpüyorum zaten vallahi her hareketi beni şoklara sokuyor bu kadar bilmiş olmasi ileride çekeceğim varEmzirmekte ısrarlı olun oglumda reddediyordu ve 4. Ay bitiminde emmedi .Yalniz su sinirli hali varya o zaman benim yerime koklayarak opermisiniz.yanimda olsa sanirim yerdim onu ben bilmiş.
Sız kızdirmayin meleğinizi o da sinirlenmesin canım
çok doğruuu anneme de diyorum bırak koşma hemen biraz yalnız kalsin ama cimcime öyle bir ağlıyor ki sesi de bir gür mikrofon yutmuş mübarek şımarik bir çocuk olmasini hiç istemem inşallah aşırı sevgimiz onu şımartmazsevimli gibi dursada şımartıyorsunuz gibi geldi ilerde çok ceremesini çekersin buraya yazıyorum
sağlıklı mutlu bir ömür dileği ile
benim bebeğim olduysa herkesin olur diye düşünüyorum neler yaşadım neler sizinde olur merak etmeyin Rabbim en yakin zamanda saglikla nasip etsin inşallahKeşke benim de bebeğim olsa da sürekli emmek isteseçok güzel bir duygu olsa gerek..
doyuyor sanirim çünkü sütüm fazla olduğu için çoğu zaman fazlasini sagipta veriyorum aksi takdirde tazyikten boğazina kaçıyor arada böyle durumlarda formül mama vermeyi deniyorum ama almiyor aç olsa alirdi diye düşünüyorumDoyduğundan Emin misiniz kilo alımı vs doktoru ne diyor
evet bu günlerin tadini cikartmak lazim insan koşuşturmacadan unutuyor işte yine de artık fazla kucağa almicam biraz kendi kendine yetebilsin yoksa ileride halim harapBanada çok sevimli geldi bebecik kucağa alışmış kucak bebeği olmuş başka bişey bilmiyoki artık kendini kucakta güvende hissediyo boş ver keyfini çıkar sonra sen kucağına almak isticen o seni istemicek
sütüm var mama deniyorum ama almiyor kilosu iyi simdiden dogum kilosunun 2 katina ulastiEvet bide o vardı tartısı önemli belki doymuyo mama takviyesi gerekiyo
evet bana çekmiş maalesef huyu babasina çekseydi keşke pamuk şeker gibi adam annemi şimdi daha iyi anliyorumBenim oğlum 6 aylık oldu, çok sinirlidir.
Doğduğu an asabiydi, kaşları çatıktı, hala öyle.
Çok nadir güler, gören herkes bu çocuk ağır abi olmuş der.
Ama huy bu, yapılacak bir şey olmadığını ben de yaşayarak görüyorum.
Maşallahsütüm var mama deniyorum ama almiyor kilosu iyi doğum simdiden dogum kilosunun 2 katina ulasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?