- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
mama almiyor ilk 1.5 ay emmemisti hem sütümü sagdim hemde mama verdim artik emiyor ve kesinlikle mama ićmek istemiyorEvet şaka Bi yana benim kızımda bir aylıkken fln sürekli emmek istiyordu azıcık sütüm vardı çocuk doymuyormuş meğer , mama takviyesi başladık belki sizin benimde doymuyordur Bi sütünüzü sağıp bakın derim , belkide gazı vardır ama gaz kendini daha çok belli eder anlarsınız
evet benimki de dünden beri bana sirtini dönüyor resmen emmicem diye söyleniyo gözümün içine bakip konuşuyo gibi sesler çokartip dert yaniyobenim benegimde bir ara babanne dede vardı yanında yanlız kalamaıypdu aglıyordu. baktım olmuyor kucaktan inmiyor yavas yavas koymaya basladım kıltuga felan . kimseyide dokundurmadım aglayınca yanına gitttim. siniride sanki büyümüş küçülmüş gibi oluyolar daha bir günlükken öyleydi . iki aylıkken mememyi zorla vermeye kalktıgımda kendini ittire ittire almıyordu .
hayir kakasi sari renkte ama biraz gaz sorunumuz vardi damla kullaniyoruz şimdi daha iyiçok SIK emiyormus, hazimsizlik sancisi olabilirmi ?
kakasi yesil mi ?
Begenmedigi birsey var kesin ama onu ancak sen bulursu.ben de çok sinirli bir insanim,annem senin sinirin kızına geçmiş diyor,sütüm var hatta tazyikli geldiği için fazlasini sağıp veriyorum benimki doğduğundan beri fırça çekiyor bana ileride ne yapar bilmiyorum
Ooo maşallah diyelim maşallahdoyuyor sanirim çünkü sütüm fazla olduğu için çoğu zaman fazlasini sagipta veriyorum aksi takdirde tazyikten boğazina kaçıyor arada böyle durumlarda formül mama vermeyi deniyorum ama almiyor aç olsa alirdi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?