3 aylik bebeğim çoksinirli tecrübelianneler yardimm!

mama almiyor ilk 1.5 ay emmemisti hem sütümü sagdim hemde mama verdim artik emiyor ve kesinlikle mama ićmek istemiyor

evet benimki de dünden beri bana sirtini dönüyor resmen emmicem diye söyleniyo gözümün içine bakip konuşuyo gibi sesler çokartip dert yaniyo

Ooo maşallah diyelim maşallah

Hem deneyimlerimden hem okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum ki söylenerek emen Bebek genelde uykusu geldiği için böyle yapıyor uykusu gelip de uyuyamadığı Zaman
Onun dışında mizacı sinirli olablr ancak değişebilir de. Benim kızım pamuk gibiydi, şimdi çok sinirli tam bir cadı

Canim benim oglumda 4. Ayina girdi kolik benim oglum cok sukur biraz azaldi ama yinedr arada krizi girio muhtemelen senin kizinda kolik benim hamileliligim cok stresli gecti lohusa sendromumda berbat halada gecmjs degil. Sana fon makjnasinin sesini tavsiyee ederim onu acinca oglum hemen susmustu arada hala aciylrm iyi geliyo emziren annelrr icin rezene cayini tavsiye ederim oda sutten brbege gectigi icin sakinlestiriyo hamak almistik ama o cok ise yaraamadi anneleere coook sabir gerekiyo bu durumlarda en onemlisi o suan oglusum gulucukler saciyo artik cok sukur gececek annesi sabir

Bide şunu soyleyim guzel bi tespit yapmissn bencede cok ilgidende yapiyolar nette cook arastirdim bu durumu ingilterede arastirilmis kolik bebek ve annesiz babasiz yetistirme yurdunda buyuyen bebeklerin hic birinde koliklik gorulmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…