Sünnet 3 aylık bebeğim sünnet olucak...

SAliOsmanF

(Karışık değil karmakarışık)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
147
11.910
118
33
Bebeğim şu anda 2 aylık ocağın sonuna doğru sünnet yaptırmayı düşünüyoruz ama korkuyorum biraz büyüse öylemi yaptırsam yardımcı olun lütfen ne zaman kolay oluyor.

İ

İstediğin zaman yaptırabilirsin sen ne zaman hazırsan uyutulucak zaten bebek yada lokalde yapabilirler sonrasında krem veriyolar 2 haftaya iyileşiyo
Ben hazırımda oğluşumun açısından düşünmeye çalışıyorum hareket etmiyoken yaptırmak mı iyi yoksa yürümeye basladığı zaman mı :(

Ben hazırımda oğluşumun açısından düşünmeye çalışıyorum hareket etmiyoken yaptırmak mı iyi yoksa yürümeye basladığı zaman mı :KK43:
Benim bebeğim yok ama yeğenimi sünnet ettirdim 5 yaşındaydı çişini yaparken zor oluyodu sürekli bardağı orda tutmak bence aylıkken sünnet ettirilmeli hemşire arkadaşlarım hep öyle yaptırdılsr

Teşekkür ederim bilgi icin şubatın başında yaptırmayı düşünüyorum inşallah iyi olur :)

Sevgili Anneler ... Biricik oğullarımızın sünnet zamanı geldiğinde derin bir heyecan kaplar benliğimizi...Sünnet operasyonu nerede yapsak ? Biricik oğlumuzun erkekliğe ilk adımını atacak elit yer neresi ? Pasta , İçecekler , Video , Davetiyeler , Müzik , Taht ve bir çok istediğiniz harikulede şeyleri ayrı ayrı yapmak , araştırmak ne kadar zor değil mi?

Sünnet Masal Diyarı ekibi bu organizasyonu yepyeni bir farklılıkla uygun fiyatlarla sunuyor. Şöyle ki ; Biricik oğlunuzun sünnet operasyonunu tam teşekküllü hastanede Çocuk Cerrahı Uzmanına yaptırıyor... Hotel Boursier 'deki salonlarında sünnet düğününü, kınasını gerçekleştiriyor.. Salon süslemelerini de yapıp , misafirlerinize pasta ve içecekleri de sunuyor. Bu yazdıklarımı da sadece 2000 TL gibi bir tutara gerçekleştiriyor. Profesyonel ekip ; davetiyeleri istediğiniz gibi yaptırıp , video çekimini , Dj 'ini , Fotoğraf çekimini , Yeniçeri , Sünnet tahtını da hizmetlerinde ayrıca yapabilmekte...

Sünnet düğünü, kınası yemekli olsun diyorsanız ; çok ekonomik fiyatlarla da muhteşem yemekleri sizlere ve konuklarınıza sunuyor..

Biricik oğlunuzun , sizlerin , konuklarınızın ve oğlunuzun arkadaşlarıyla masal tadında yaşatacaklarından şüpheniz olmasın.. (tavsiye)

Salon Mecidiyeköy'de , Açık-Kapalı Otoparkları da mevcut... Kaliteyi rüya tadında yaşamak ve yaşatmak için iletişime geçip bilgi almanızda fayda var derim ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim bilgi icin şubatın başında yaptırmayı düşünüyorum inşallah iyi olur :)

Merhabalar benim bebegim tam uc aylik oldu. Geçtiğimiz hafta sonu sünnet ettirdik. Kesinlikle dogru bir karar. Hemen yaptir bence. Sana süreci anlatayım. Pipinin kök kismina iğne yapilip uyusturuluyor. İlk iğneden agladi sadece sonraki iğneleri hissetmedi. Ben bacaklarını kipirdatmamasi icin sikica tuttum. Teyzesi başında çıngırakla oyaladi.gayet keyifliydi. Hic aglamadi. Eger biraz daha büyürse beni niye tutuyorsunuz sikintisi dan aglayabilir. Operasyon 15_20 dk falan sürdü. Sonra doktor nasil pansuman yapilacak onu anlattı. Sargi yok krem sürüp kapatiyorsun. Her alt açmada. Agri kesici veriyor şurup. Operasyondan bir kac saat sonra uyuşturucunun etkisi gecince biraz huysuz olabilir. O yuzden eve gelince agri kesici vermeni tavsiye ederim. Bide yatarken gece uykusundan once ver. Pipinin gorunumu ilk gün gercekten cok kotu. Ama normale donuyor bir sonraki gün endişelenme. Sonraki günler hızla iyileşiyor. Ucuncu gün banyo yaptırdım. Umarim sizlerinkiler de bizim ki gibi kolay olur. Selamlar.

Back
X