• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim var ve boşanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnzkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnzkm

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2020
31
19
8
34
Bir yıllık evliydik 3 aylık bebeğim var eşimle boşanıyorum hem sorumsuzluk hem kumarı küfürü canıma tak etti. Bebeğimle kendi düzenimi kurup kendi evimde yaşıcam. Baba evine dönmek istemiyorum çünkü babamda çok aksi biridir kesin kavga ederiz. Ama herzaman bana destek olacaklar çalışan bi anneyim zaten. Yeni bir hayata başlamak korkutuyor. Bunu deneyimleyen var mı acaba? Başarabileceğimi duymaya ihtiyacım var

Tabi yaparsınız ya hem de mis gibi yaşarsınız dünyaya bi kere geliyoruz böyle bi adamla sınırlı zamanınızı geçirmek hayat tüketmek mantıklı geliyor mu? Dramlara düşmeyin lütfen boşanmak çok normal ve çoğu zaman oldukça gerekli ve huzurlu bir eylem, umarım herşey güzel olur bundan sonra.

Bir yıllık evliydik 3 aylık bebeğim var eşimle boşanıyorum hem sorumsuzluk hem kumarı küfürü canıma tak etti. Bebeğimle kendi düzenimi kurup kendi evimde yaşıcam. Baba evine dönmek istemiyorum çünkü babamda çok aksi biridir kesin kavga ederiz. Ama herzaman bana destek olacaklar çalışan bi anneyim zaten. Yeni bir hayata başlamak korkutuyor. Bunu deneyimleyen var mı acaba? Başarabileceğimi duymaya ihtiyacım var
Zaten muhtemelen yalnız büyütüyorsunuzdur,kumarbaz adam ne ara gelecekte,cocukla ilgilenecek.
Kagıt üstündeki evliliği bitireceksiniz.
Oyle adamla aynı evde cocuk büyütülmez zaten,cocuga yazık.
Hic korkmayın,eminim cok daha güzel günler sizi bekliyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda:dua:

Allah yolunuzu aydınlık etsin .. iyi bi karar almışsınız belli ki akilli kadınsın..

hayırlısı olsun öncelikle.evlenmeden bilmiyormuydun bu huylarını?sonradanmı alıştı?tedavi edilebilir?evlenmek kadar boşanmakda çok normal🤷‍♀️bunda sıkıntı yok ama evlenmedende bunları yapıyorduysa değişmez,yok sonradan başladı diyorsan tedavıyle değişebilir..

Kadın isterse herşeyi yapar, çok güzel bir hayatınız olur umarım bundan sonrasında

Ne kadar erken kurtulursan o kadar çabuk kurarsın hayatını. O küfürler sonradan şiddete de dönüşür gibi geldi bana. Öfkesini önce küfür sonra psikolojik sonra da fiziksele döndürecektir siz yanında kaldıkça. Çok doğru bir karar almışsınız, desteği olmayanlar bile kurarken siz neden kuramayasınız hayatınızı yeniden? 2 seneye iyi ki diyeceğinizden eminim ben 🌸

Daha çok yeni bir evliliğiniz var. Ve bebeğiniz çok küçük. Bir karar vermeden önce karşılıklı bütün iyi niyetli adımları attığınızdan emin olun. Üzüldüm adınıza umarım en hayırlı şekilde bir çıkış yolu bulursunuz..

İstikrarlı ve kararlı olduğunuzu hissettim . Başaracaksınız evelallah. İnşallah bundan sonra çook güzel hayatınız olur yavrunuzla 😊

Tabi yaparsınız ya hem de mis gibi yaşarsınız dünyaya bi kere geliyoruz böyle bi adamla sınırlı zamanınızı geçirmek hayat tüketmek mantıklı geliyor mu? Dramlara düşmeyin lütfen boşanmak çok normal ve çoğu zaman oldukça gerekli ve huzurlu bir eylem, umarım herşey güzel olur bundan sonra.
Çok teşekkür ederim haklısınız🙏

Ayrıca lütfen yorumların azizliğine uğramayın. Siz sadece üstün körü bir açıklama yapmışsınız ama yorum yapan arkadaşların bazılarını okudum. Sanki her gün içiyor ve sizi dövüyor bir an bile bekleme ayrıl der gibi konuşanlar var. Aile içinde yaşananların detayını bilemeyiz. O yüzden kendiniz ve bebeğiniz için yapabileceğiniz bir şey varsa pişman olmamak için yapın derim. Aile terapisti olabilir mesela. Şimdi bazı arkadaşlar mesajımı yanlış anlayıp illa dövülmek mi gerekiyor ayrılmak için diye linçleyecekler 😂 ama olsun umarım anlatmak istediğim anlaşılmıştır.

Daha çok yeni bir evliliğiniz var. Ve bebeğiniz çok küçük. Bir karar vermeden önce karşılıklı bütün iyi niyetli adımları attığınızdan emin olun. Üzüldüm adınıza umarım en hayırlı şekilde bir çıkış yolu bulursunuz..
Teşekkür ederim ama bu dördüncü boşanma aşamasına gelmemiz her seferinde tamam bitti bidaha sorumluluk alcam kumar bitti diyo sonra bi geliyo kartları patlatmış artık bıçak kemiğe dayandı 🤦🏻‍♀️

Zaten muhtemelen yalnız büyütüyorsunuzdur,kumarbaz adam ne ara gelecekte,cocukla ilgilenecek.
Kagıt üstündeki evliliği bitireceksiniz.
Oyle adamla aynı evde cocuk büyütülmez zaten,cocuga yazık.
Hic korkmayın,eminim cok daha güzel günler sizi bekliyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda:dua:
Evet doğru vallahi zaten tektim. Çok teşekkürler 🙏

Back
X