- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
Öncelikle çok geçmiş olsun.ben de aynı süreçten geciyorum şuan benimde 9 aylik bebeğim var ve babaevindeyim şuan...bizde de şiddet hakaret küfür aşağılama alkol sigara vardı...en sonda alkollü gelince eve ve şiddet uygulayinca bnde polisi arayıp ayrıldım...2 kere hatta 3 kere şans verdim ama değer kıymet bilmedi hiçbir zaman hep yoksaydi beni bebeğimi sahip çıkmadı..demem o ki terapistmis yardimmis hepsi boş iş..değişmiyor çünkü değiştiremezsin de kimseyi bu saatten sonra...Allah kimsenin yuvasını bozmasın..Ben de severek evlendim ama çocuğumun psikolojisi herseyden önemli ve şuan daha çok huzurluyum..o yüzdenhiç üzülmedaha da sevin .Bu hayata bir kere geliyoruz sonuçta .Allah yardımcın olsun gercekten kolay bisey değil en iyi ben anlıyorum seniBir yıllık evliydik 3 aylık bebeğim var eşimle boşanıyorum hem sorumsuzluk hem kumarı küfürü canıma tak etti. Bebeğimle kendi düzenimi kurup kendi evimde yaşıcam. Baba evine dönmek istemiyorum çünkü babamda çok aksi biridir kesin kavga ederiz. Ama herzaman bana destek olacaklar çalışan bi anneyim zaten. Yeni bir hayata başlamak korkutuyor. Bunu deneyimleyen var mı acaba? Başarabileceğimi duymaya ihtiyacım var