Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 3 aylik oglum var ve bugun hamile oldugumu ogrendim bebegim cok kucuk emziriyorum ama devam edebilir miyim nasil yapacam nasil olacak boyle bisey basina gelen var mi lutfen yardimci olur musunuz??
Arkadaslar 3 aylik oglum var ve bugun hamile oldugumu ogrendim bebegim cok kucuk emziriyorum ama devam edebilir miyim nasil yapacam nasil olacak boyle bisey basina gelen var mi lutfen yardimci olur musunuz??
Canım Allah yardımcın olsun biraz zor Bi süreç ablamın oglu ile kızı arasında da 5 ay vardı şükür Bi sorun çıkmadı şuan ikisi de büyüdü okula gidiyorlar fakat ilk çocuk çok anne sütü alamadıgından böyle durumlarda biraz zayıf olabiliyor yani ablamın ilk oglu oldu şuan mesela sonradan olana göre zayıf onun dışında Bi sorun olmadı yani ikisi de gayet saglıklı beraber büyüdüler ikiz çocuk sahibi olmaktan pek Bi farkını görmedim ben ama yaşamadıgımdan fazla yardımcı olamicam
Keşke daha düzgün garanti bir yolla korunsaydınız.
Olan olmuş ama
Emzirmeye devam edin kesmeye gerek yok. İnternetten tandem emzirmeyi lütfen lütfen araştırın bebeğiniz henüz küçükmüş sütten mahrum etmeyin yavrunuzu
Kolaylıklar diliyorum zor bir süreç olacak ama üstesinden geleceğinize inanıyorum. Eminim bir kaç yıl sonra iyi ki doğmuş diyeceksiniz