3 aylik bebegim ve evliligim...

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Daha once de burada esimle ilgili konular paylasmistim. Sorunu atlattigimizi dusunuyordum ya da dusunmek istemistim. Sonuc olarak yanilmisim. Biraz uzun olacak belki ama evliligimiz hakkinda esimle ilgili problemlerimiz var. Balayindayken bile sinirli aninda bana kufur etmisligi vardir. Hamileyken geceleri neredeyse her gece onun bencillikleri yuzunden aglayarak gecirdim. Surekli arkadaslariyla disarita cikar. Asla 5 kurus para vermez ben hasta olunva bir suru laf eder hastaneye goturmemek icin binbir takla atar vs. Vs. Bir gece hamile ikeb yatakta agliyordum ve bana uykumu kaciriyorsun diye tekme atti. Neyse dogum yaptim, lohusalik donemim berbat gecti ve bana hic destek olmadi kendisi hatta daha cok moralimi bozdu aglatti daha yazmadigim bir cok sey cabasi. Ve ben artik gercekten evli kalmalimiyiz bilmiyorum. Kafam cok karisik. Surekli aglayip duruyorum. 3 aylik bir bebegim var. Esimle konusmaya calistigim zaman bana sadece sen buyutuyorsun ya da hastasin git tedavi ol diyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum

Daha once de burada esimle ilgili konular paylasmistim. Sorunu atlattigimizi dusunuyordum ya da dusunmek istemistim. Sonuc olarak yanilmisim. Biraz uzun olacak belki ama evliligimiz hakkinda esimle ilgili problemlerimiz var. Balayindayken bile sinirli aninda bana kufur etmisligi vardir. Hamileyken geceleri neredeyse her gece onun bencillikleri yuzunden aglayarak gecirdim. Surekli arkadaslariyla disarita cikar. Asla 5 kurus para vermez ben hasta olunva bir suru laf eder hastaneye goturmemek icin binbir takla atar vs. Vs. Bir gece hamile ikeb yatakta agliyordum ve bana uykumu kaciriyorsun diye tekme atti. Neyse dogum yaptim, lohusalik donemim berbat gecti ve bana hic destek olmadi kendisi hatta daha cok moralimi bozdu aglatti daha yazmadigim bir cok sey cabasi. Ve ben artik gercekten evli kalmalimiyiz bilmiyorum. Kafam cok karisik. Surekli aglayip duruyorum. 3 aylik bir bebegim var. Esimle konusmaya calistigim zaman bana sadece sen buyutuyorsun ya da hastasin git tedavi ol diyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum

Devamli aglayip, butun bunlara ragmen hicbirsey yapmiyorsan sende de problem var muhtemelen.
Ya evini terket, ya annenlere sikayet et, ya da aglamayi kes sen de onun hayatinin zevkini kacir evde.
Ne bileyim boyle sadece zir zir aglamak bana garip geliyor.

Sadece aglamiyorum agladigim zamandq ondan gizli agliyorum. Kacirdigim zaman da cok sinirleniyor ve siddet uygulayacak raddeye geliyor.surekli beni sucluyor.

Bu konuyu konuşacağınız hatrı sayılır bir aile büyüğünüzle konuşun bence araya birini koyin madem siz çekiniyosunuz.Benimde loğusalıgım kabus gibiydi,ve biçok şeyi içine atan biri olarak siz yapmayın derim birilerine anlatın size yol göstersin

Cok üzüldüm ama boyle
ALttan almak çözüm değil ki
Kendinize güvenin ilk başta hayat boyle gecmezki.

Sizi neyle suçluyor???

Gizli gizli aglayip pasif durmakla bu cozulmez ki iyice ezer seni nasil dayaniyorsun tüm bunlara madem ki duzgun konusmaktan anlamiyor onun sana dabrandigi gibi davranmayi dene bakalim birde

Devamli aglayip, butun bunlara ragmen hicbirsey yapmiyorsan sende de problem var muhtemelen.
Ya evini terket, ya annenlere sikayet et, ya da aglamayi kes sen de onun hayatinin zevkini kacir evde.
Ne bileyim boyle sadece zir zir aglamak bana garip geliyor.

Aynen öyle..
Ağlayarak bir şey elde etmeye çalışmak çocuk işidir.
Yetişkin bir kadınsınız en önemlisi artık annesiniz.
Ağlamaktan başka bir şey yapmayan kadın benim gözümde bile zayıf.
Erkeğin gözünde nasıldır siz düşünün.

Varlığının değerini bilmeyeni yokluğunla terbiye edeceksin arkadaşım.
Boşanma öncesi, bir korku yaşat bakalım feleğini şaşsın.

Annemlere soylemekten cekiniyorum cunku cok uzulurler. Gorumceme anlatsam mi diye dusunmuyor degilim. Cunku daha oncesinde bana yaptigi bir olaya sahit olup baya bir kizmisti kendisine. Bosanmak cozum olur mu bilmiyorum. Kizimi dusunuyorum. Daha 3 aylik.

Daha once evden gitmeyi denedim ama baya bir ozur diledi sonrasinda vazgectim bende. Ben bu konulardan bahsedince veni sucluyor iste niye uzatiyorsun konuyu buyutuyosun diyor. Senin yuzunden biterse bitecek bu evlilik diyor bu seferde.

Görümcen nede olsa kardeşini tutabilir.

açıkça eziilmeden konuşamiyor musunuz. bu adam hep böle miydi.

ailene sorununu anlatamıyorsun. boşanacaginu söylemezsin ki.

Canım bir insan yedisinde neyse yetmişindede o oluyor aşırı kötü bir durumun olmadan ailenle paylaşma ailelerde yüz göz oldummu dahada erkekleri çekintileri ortadan kalkıyor nasıl olsa herkez biliyor yinede kızlarını boşandırmıyolar
diye daha rahat olumsuz hareketler yapabilir. benim tavsiyem canına tak etmedikçe kendi aranda çözmeye çalış bu korkusuda ortadan kalkarsa sana daha rahat kötü davranmaya başlar .aşırı seni üzerse şikayet etme ailene direk git bir kaç gün kal iyice gözü korksun.şikayet edip yerinde sayarsan alışkanlık yapar ailenide hiç takmamaya başlar

bence eşiniz sizi sevmiyor.. seven insanın hareketleri değil bunlar.. görücü usulü mü evlendiniz?

Gercek hasta sensinki(CANIM BU LAFLARIM ESINE)esine karsi bukadar anlayissizsin anlama kitligi yasiyorsun ALLAH YARDIM ETSIN CANIM.

Back
X