- 14 Kasım 2014
- 1.237
- 997
- 73
- Konu Sahibi EstrellaMorente
Daha once de burada esimle ilgili konular paylasmistim. Sorunu atlattigimizi dusunuyordum ya da dusunmek istemistim. Sonuc olarak yanilmisim. Biraz uzun olacak belki ama evliligimiz hakkinda esimle ilgili problemlerimiz var. Balayindayken bile sinirli aninda bana kufur etmisligi vardir. Hamileyken geceleri neredeyse her gece onun bencillikleri yuzunden aglayarak gecirdim. Surekli arkadaslariyla disarita cikar. Asla 5 kurus para vermez ben hasta olunva bir suru laf eder hastaneye goturmemek icin binbir takla atar vs. Vs. Bir gece hamile ikeb yatakta agliyordum ve bana uykumu kaciriyorsun diye tekme atti. Neyse dogum yaptim, lohusalik donemim berbat gecti ve bana hic destek olmadi kendisi hatta daha cok moralimi bozdu aglatti daha yazmadigim bir cok sey cabasi. Ve ben artik gercekten evli kalmalimiyiz bilmiyorum. Kafam cok karisik. Surekli aglayip duruyorum. 3 aylik bir bebegim var. Esimle konusmaya calistigim zaman bana sadece sen buyutuyorsun ya da hastasin git tedavi ol diyor. Ne yapmaliyim bilmiyorum