3 aylık bebeğim yatağa koyarken poposu elimden hizlica kayıp düştü:(

Brknsltn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
5
1
1
36
Kızlar acil cevaplayın lütfen 3 aylık bebeğimi uyutmak için yatağına koyarken poposu elimden kayıp hizlica yatağa vurdu korkup ağlamaya başladı çok korktum ayaklarını hareket ettiriyor fakat cikik felan varmidir diye endişe ediyorum

Evet başı yine elimdeydi fakat tam olarak düşme denemez cok hizli koymuş gibi oldu yataga poposunu

Evet başı yine elimdeydi fakat tam olarak düşme denemez cok hizli koymuş gibi oldu yataga poposunu
yataga biranda düşünce korktugundan aglamistir. sanmiyorum birsey oldugunu. ne kadar zaman geçti, can acısı tarzi aglamasi vs varmi.. kontrol ettirmekte yarar var cocuk doktorunuzla paylasin bence.

yataga biranda düşünce korktugundan aglamistir. sanmiyorum birsey oldugunu. ne kadar zaman geçti, can acısı tarzi aglamasi vs varmi.. kontrol ettirmekte yarar var cocuk doktorunuzla paylasin bence.
Hayır yok az evvel yarım saat oldu su anda uyuyor hemen sarıldım sustu ayaklariylada oynadim bisey var mi diye aglamadi bel cikmasi kalca vs olmusmudur diye korktum

Hayır yok az evvel yarım saat oldu su anda uyuyor hemen sarıldım sustu ayaklariylada oynadim bisey var mi diye aglamadi bel cikmasi kalca vs olmusmudur diye korktum
icinizin rahat etmesi icin ultrason a yonlendirir doktorunuz bakilir. cok gecmis olsun.

sanmıyorum bişey olduğunu Allah korusun olsa duramaz zaten çocuk. benim evladım 15 günlükken yataktan düştü aynı böyle yanlışlıkla kafayı yedim doktora götürdüm hemen şükür bişey olmadı. doktorum böyle düşme gibi durumlarda emiyorsa sıkıntı yoktur demişti. gerçi sizinki farklı

Yatağa düşmüş bence sıkıntı olmaz. Ben bır aylıkken emzirirken uyuya kalmısim bebeğim düştü. Doktora götürdük hemen. Doktor" bizim de anlayamayacagimiz şekilde korunuyor onlar melekler tarafından. Ki düşerken kemikleri piston görevi gördüğünden hiç bir sıkıntı olmaz" dedi. Çok şükür olmadı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…