- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Bence emzirmenin Zaman'ı yoktur bebeğin ne kadar emmek isterse emsin her Bebek bir olmuyor belki açlıktan daha cok seninle yakın olmayı seviyordur aranızdaki güven bağı oluşuyor keyfini cıkar
Seni emzik olarak kullanması olabilir :)
Süt veren memenin zamanla debisi artar, bebeğin de emiş gücü. Yani şu noktada 45 dk boyunca o memeden süt geldiğini sanmıyorum. Muhtemelen keyif yapıyor seninki
keyif yapiyor :)
erkek mi?
bide gaz sancisi , karin agrisi vs varsa emerken acisi azaldigi icin uzun sure kaliyordur memede
emmek sadece karin doyurmuyor , bebeklerin duygusal ihtiyaclarini gideriyor , acilarini azaltiyor
Canı sağolsun onun :) Daha çoook uzun süre sağlıkla emzirmen dileğiyle, güle güle büyüt sıpanıBen süt geldiğini saniyordum. : ) 40-50 dakika az az : ) meğer emzik olmuşum, haberim yokmus. ; )
emzik olmuşsun sen bende olmuştum iyi bilirim
Bizimki de aynen memede uyuyo bizi boş meme olarak kullaniyorlar.. :)
Canı sağolsun onun :) Daha çoook uzun süre sağlıkla emzirmen dileğiyle, güle güle büyüt sıpanı
erkekler daha cok ihtiyac duyuyor anne sefkatine , karni doyuyorsa , kilo alimi iyiyse birakin emsin bol bol , kuzum sizi hissetmek istiyor demek ki:)Evet, erkek.
Bunları okuduktan sonra, iki saatte kalabilir, sorun yok. : )
erkekler daha cok ihtiyac duyuyor anne sefkatine , karni doyuyorsa , kilo alimi iyiyse birakin emsin bol bol , kuzum sizi hissetmek istiyor demek ki:)
bunlari da emzirirken yaziyorum bu arada :))
siz de oyle :) saglikla huzurla buyusunler: )
Bu site ve sizler iyi ki varsınız. Güle güle buyutun bebeğinizi. : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?