Ne kadar süre yemediniz bu yiyecekleri,benim bebeğimin de bunlara alerjisi varda.Canım yediklerine de dikkat etsen. Benim oğlumda da vardı. İlk 3-4 ay çok kötüydü. Her gören ay yazık nolmuş dedikçe ben daha çok üzülüyordum. Sonra bioderm in bir kremini tavsiye etti doktorumuz. Sonra geçti bir süre sonra yine çıktı derken sebebini başka bir doktor söyledi. Besin alerjisi egzama ya sebep olabiliyormuş. Sonra deneme yanılma ile buldum. Süt, yoğurt, domates, yer fıstığı yediğim zamanlar çocuğun yüzü yara oluyor. Ben de dikkat ediyorum şimdi iyi çok şükür. Bi dene bence sen de.
Ne kadar süre yemediniz bu yiyecekleri,benim bebeğimin de bunlara alerjisi varda.
bebişe hiç vermediniz mi o ne zaman yiyebilecek?Canım 8 ayı bitirdi bebeğim hala dikkatli yiyorum. Yediğim zaman azıcık yiyorum ve iki üç gün üst üste yememeye çalışıyorum.
bebişe hiç vermediniz mi o ne zaman yiyebilecek?
belki alerjisi geçmiştir.yanağına biraz yoğurt sürün bekleyin,kızarmıyorsa geçmiş demektir sizde rahatça yiyebilirsiniz.Canım pardon yanlış anladım sanırım ben. Bebeğim yiyince bir şey olmuyor nasıl oluyorsa? Her gün bir kase yoğurt yiyor ama bir sıkıntı olmuyor. Ama ben yiyince oluyor. Sanırım sütümden geçince daha etkili oluyor. Zaten alerjisi olabilecek yiyeceklerden sadece yoğurt verdim. İnek sütü, domates, fıstık vb. şeylerden henüz yedirmedim.
belki alerjisi geçmiştir.yanağına biraz yoğurt sürün bekleyin,kızarmıyorsa geçmiş demektir sizde rahatça yiyebilirsiniz.
PittaPatta diye İngiliz Organik ürün markası var, özellikle egzamada çok başarılı. Pişik ve bariyer kremi var aynı zamanda egzama kremi, İlaç kortizon yok içinde. Yabancı forumlardan araştırdım ben de. tavsiye ediyorum.merhaba. 3 aylik oglum var ve yüzünde egzama çıktı. doktorumuz sampuanimizi değiştirmemiz istedi ve kortizonlu bi krem verdi. krem i kullandığınızda geçiyor ama sonra yine çıkıyor. kremi kullandıktan sonra 10 gün ara vermemiz lazım. bu 10 günlük arada yüzü iyice kötü oluyor. şampuan i değiştirdik nemlendirici krem aldik ama başka nelere dikkat etmem gerekiyor ogrenebilirmiyim tecrübeli annelerden. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?