Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gotur ama.. ilik suyla temiz bir tulbent veya gazli bezle silin.. cay ile silmekte ise yariyor.. emziriyorsan sutunden sagip gozunun icine damlat yumusatsin gazli bezle sil.. benim oglumda yasadi sutumle silmistim daha iki haftalikti.. dikkat et sanada bulasmasin..Hanımlar 3 aylık kızım var dünden beri gözü çapaklanıyor akıyor yeşil bir şekilde. Baştan sarı renkteydi geceden beri yeşil ne yapmalıyım?![]()
Malesef ben de emzirmiyorum ışık suyla siliyorum çayı da denerim umarım geçerDoktora gotur ama.. ilik suyla temiz bir tulbent veya gazli bezle silin.. cay ile silmekte ise yariyor.. emziriyorsan sutunden sagip gozunun icine damlat yumusatsin gazli bezle sil.. benim oglumda yasadi sutumle silmistim daha iki haftalikti.. dikkat et sanada bulasmasin..
Bi kac ay once hepimize sirayla bulasti emzirme durumu yoktu o yuzden ilik su ve cayla sildim tulbentle iyi geldi.. 7-10 arasinda tamamen gecti sukur
Emzirmiyorumtontriko nun dediği gibi, hemen sütünüzden damlatın. Çaya gerek bile kalmıcak inşallah.
Anne sütü içinde antibiyotik olan mucizevi bişey. Hemen farkedeceksiniz. Geçmiş olsun
Peki masajı nasıl yapıyodunuzGenelde kısa sürede geçiyor.Benim ikiz bebeklerimin ikisinde de oldu.Dr a götürdüm.Birininki üç gün içinde geçti.Digeri 8.ayda geçti.Doktorlarda bir yaşına kadar geçer düzenli masaj yapmamı söyledi ve nasıl yapacağımı gösterdi.
Sizinki uzun sürmez umarım.Gecmis olsun
Ilık su ile silerken dikkat edin hijyene
Çok sağolunGöz çukurunun dibine nasıl derler bilmiyorum tam olarak burun köküne doğru hafog bastırarak daire çiziyorsun.Orda zaten mercimek gibi bir şişlik var. Gün içinde beş altı kere yap demişti. Özellikle sulandıgi vakit hemen yaparsan zaten iltihap direkt çıkıyor.
İnternette de zaten anlatıyor Oradan da bakabilirsin. Allah şifa versin.
Disardan ice dogru dairelwr yapark serce parmagiyla.. ha arkadas demiste.. burun ve gozun oldugu yere isaret parmagi ve basparmakla masaj.. tikanik olan yeri aciyormus.Peki masajı nasıl yapıyodunuz
Bu sut damlatmayi bana doktor soyledi zaten..sonraki zamanda ilik su olayinida doktor soyledi..Doktora gidin en iyisini o söyleyecektir.Buradan herkes kendi bildiği kadarını söyler ancak riske girmeye ne gerek var?