• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebekle umreye gidebilir miyim

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Bi onceki konumdan bilirsiniz esim umreye gtcekti 3 aylik bebegimiz var ben havaalanina gtmeyi bile dusunurkn simdi umreye gitmeye karar verdik ...3 aylik bebekle umreyr giden varmi.nelere dikkt etmm ne ypmm lazim

ben de bebeğimle gitmek istemiştim bir dönem, ama sanırım aşılardan dolayı sorun olabiliyor.

vazgeçme sebebim bu değildi.

İlla eşinle gitmek istiyorsan adam 3 ay daha beklesin, nisan da gidersiniz, olmaz mı?

umreye gtmek çok güzel bişey Allah nasip ederse bende gtmeyi çok istiyorum. fakat oraya gttiğimde ibadetimi tam yapabılmelı heryeri gezebilmek isterim. 3 aylık bebeiğimide götrümeyi asla düşünmem orlarda ziyan olur çocuk kalabalık zaten bebeğiniz çok küçük nasıl ibadet edip gezebilceksiniz ki anlamadım :S

Bi onceki konumdan bilirsiniz esim umreye gtcekti 3 aylik bebegimiz var ben havaalanina gtmeyi bile dusunurkn simdi umreye gitmeye karar verdik ...3 aylik bebekle umreyr giden varmi.nelere dikkt etmm ne ypmm lazim
yengem gitti kanguru al hiçte bir zorluk çekmedim dedi sadece orada klimalardan korumak gerekiyormuş.not bebek sıkınılıydı çok ağlardı ama orda öyle bişey yaşamamış inş. senin bebişte uslu durur amin :) bu arada hayırlı olsun

Bebek bra büyüyünce gitseniz? 3 aylik bebek o kadar yol, kalabalik hem size hem bebege zor olur

Dunyanin onca yerinden insanlar geliyor ortalik mikrop kayniyor zaten.Tabikide zor olur.Tadini cikartamazsiniz.Amac zaten bol bol ibadet etmek.3aylik bebekle cok zor olur

Yerinizde olsam becerebilir miyim, yapabilir miyim kısmını değil, dünyanın her yerinden milyarlarca insanın ziyaret ettiği bir yerde bebeğimin hastalanma ihtimalinin ne kadar fazla olduğunu düşünürdüm. İlla hasta olacak diye bir durum yok ama insan böyle bir riski göze almamalı. Hastaneye gittiğimizde bile emzirme odalarında, kalabalık olmayan köşelerde beklemeye özen gösterirken, umreye gitme fikri bana epey korkutucu geldi.

Daha yeni teyzem ve eniştem gitti. Orada ki en lüks otellerin birinde kaldılar. Şimdi beni taşlayanlar olacaktır ama, pislikten geçilmiyor dedi. Çektiği bazı resimler var inanamadım. Kısacası çeşitli hastalıkları ve mikropları bebeğinizle beraber getirmek istemiyorsanız bırakın eşiniz gitsin.

En başta hava değişiminden etkilenebilir. Klimalar da çok yoğun kullanılıyormuş.

Koskoca insanlar bile etkileniyor ben olsam gitmezdim. Rahat rahat gezemem, ibadet edemem.
Gidersen de inşallah sorun çıkmaz.

3 aylık bebekle umreye gitmek mi ? El kadar bebeği orada perişan etmeyi, bulaşıcı hastalıklara maruz kalmasını, el kadar bebeği oralarda heder etmeyi nasıl aklınızın ucundan bile geçirebiliyorsunuz ya ? Koskoca insanlar bile zorlanıyor bunu yaparken, sürekli ölüm haberleri geliyor oralardan. Umarım konu fake'dir.

Back
X