- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi onceki konumdan bilirsiniz esim umreye gtcekti 3 aylik bebegimiz var ben havaalanina gtmeyi bile dusunurkn simdi umreye gitmeye karar verdik ...3 aylik bebekle umreyr giden varmi.nelere dikkt etmm ne ypmm lazim
ay şok oluyorum böyle yorumlara neresi pismiş çevremde onlarca giden insan var hiç biride pis demedi ablam defalarca gitti mis gibi yerler cam gibi temiz dedi sokaklarını bilemem sokaktada gezmezler zaten ibadet için gidiyorlar.ayrıca küçük bebeklerde çok orada çok fotosu vardı bebeklerle.oradaki enlüks otelde zemzem tower dır oda hiltonun oteli belirli bir standardı var. diğer otellerde aman aman lüks değildir fakat temizdir çünkü temizlik imandan gelir.Daha yeni teyzem ve eniştem gitti. Orada ki en lüks otellerin birinde kaldılar. Şimdi beni taşlayanlar olacaktır ama, pislikten geçilmiyor dedi. Çektiği bazı resimler var inanamadım. Kısacası çeşitli hastalıkları ve mikropları bebeğinizle beraber getirmek istemiyorsanız bırakın eşiniz gitsin.
Aceleniz ne onu bi söyleyin.