• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebekle umreye gidebilir miyim

gidenler tabiki oluyor sizi yargılayamam ama henüz bağışıklığı çok zayıf aşıları bile tam diil biraz zaman daha bekleseniz belki iyi olur...

Bi onceki konumdan bilirsiniz esim umreye gtcekti 3 aylik bebegimiz var ben havaalanina gtmeyi bile dusunurkn simdi umreye gitmeye karar verdik ...3 aylik bebekle umreyr giden varmi.nelere dikkt etmm ne ypmm lazim

Ailenizden hiç bir kimse demiyormu,minicik bebekle niye gidiyorsunuz diye..

3 aylık bebekle tatil bile zorlayıcı olur,kaldı ki umre diyorsunuz.
Şu an bağışıklığı tam gelişmemiş bir bebek,oralarda hastalansa ne yapacaksınız? Milyon tane bakteri,virüs türü üredi,milyon tane insan gelecek oraya,göze alabiliyormusunuz bunu.
Zaten ibadetinizide yapamazsınız. Ezilme tehlikesi bile yaşanıyor orada.

Daha yeni teyzem ve eniştem gitti. Orada ki en lüks otellerin birinde kaldılar. Şimdi beni taşlayanlar olacaktır ama, pislikten geçilmiyor dedi. Çektiği bazı resimler var inanamadım. Kısacası çeşitli hastalıkları ve mikropları bebeğinizle beraber getirmek istemiyorsanız bırakın eşiniz gitsin.
ay şok oluyorum böyle yorumlara neresi pismiş çevremde onlarca giden insan var hiç biride pis demedi ablam defalarca gitti mis gibi yerler cam gibi temiz dedi sokaklarını bilemem sokaktada gezmezler zaten ibadet için gidiyorlar.ayrıca küçük bebeklerde çok orada çok fotosu vardı bebeklerle.oradaki enlüks otelde zemzem tower dır oda hiltonun oteli belirli bir standardı var. diğer otellerde aman aman lüks değildir fakat temizdir çünkü temizlik imandan gelir.

Ben 1 yaşındaki oğlum la gitmeye cesaret edemedim 3 aylık seninki iyi düşün derim

Back
X