6 aylık kızımla geçen hafta marmarise tatile geldik konu sahibi. 8 saatlik yolu 14 saatte geldik. Kızım oto koltuğunda huzursuzlandigi ve bende oturması konusunda çok dikkat ettiğim icin sadece kızım uyurken yolculuk ettik. Oto koltuğunda uyurken gittik Uyanıkken mola verdik. Klima en düşük ayarda hep çalıştı. Camlarda güneşlik vardı. Terlemesine musade etmedim. Altına muslin bez koydum. Sık sık degistirdim. Terlerse üstünü de degistirdim. Kızım uyurken geldiğimiz için o birsey anlamadı olan bize oldu ama olsun. Klimasız araçla yaz günü gündüz vakti zor. Belki akşam 5 ten sonra sıkıntı olmaz.
Diğer konuya yorum yapacak olursam 3 aylık bebeği bırakman çok ama cok zor. Bir kez emiyorsa o kadar süt sahip bırakman imkansıza yakın gibi ama cok süt varsa stogunda bir nebze olur. Yok mama veririm diyorsan onu da önceden başlamalısın ki bebekler öyle senin seçtiğin mamayı almayabiliyor. Biberona alistirmalisin ki biberon reddi yaşayabiliyorlar. Bebeğin bakımını fiziki anlamda 3. Bir kişi olarak anneniz 4 4 lük yapabilir ama siz nasıl dayanacaksınız ben bunu anlayamadım.
Diğer konuya yorum yapacak olursam 3 aylık bebeği bırakman çok ama cok zor. Bir kez emiyorsa o kadar süt sahip bırakman imkansıza yakın gibi ama cok süt varsa stogunda bir nebze olur. Yok mama veririm diyorsan onu da önceden başlamalısın ki bebekler öyle senin seçtiğin mamayı almayabiliyor. Biberona alistirmalisin ki biberon reddi yaşayabiliyorlar. Bebeğin bakımını fiziki anlamda 3. Bir kişi olarak anneniz 4 4 lük yapabilir ama siz nasıl dayanacaksınız ben bunu anlayamadım.