3 aylık çocukla marmaris

Ben de son iki ay girmiştim hep normal doğum hayaliyle :) çok da rahat ettim, hiç sorun olmadı. Ama normal doğum kısmet olmadı.

Pof ben de etlul ve ekimde dogum yaptim, ikisinde de yaz tatilini es gectim, ne buyuk hata :kızgın: normal dogum icin bi amuda kalkmadigim kaldiydi benim de :KK70:

3 aylik bebe anneden 3 gun ayrılırsa dondugunde hem sana yabancilasir hem meme reddi olur hemde ayrilik kaygisi olusur. Anane isi daha buyuk risk.
Ayrica ben 50 gunluk bebeyle eskisehirden istanbula muzikale 60 gunlukken bursaya 3 aylikken ankaraya gittim. Suan 5 aylik alanyada tatildeyiz. Hic sorun olmadi. Bebeli tatilde cok sahane geciyor. Bence cocugu birakmayin.beraber gidin.tadini cikarin.

3 aylık bebeği bırakıp gitmeyi mı düşünüyorsunuz? 3 gün o bebek annesiz ne yapar? Anne sütü bile bıraksanız yine de olmaz.

Onun disinda bebegi/cocugu birakip tatile gitme olayi bana hep garip gelmistir. Eger ki hayatimizin bir parcasi yapmayacaksak neden cocuk sahibi oluyoruz ki. Yani dusunun ki 3 arkadas ev arkadasisiniz, iki kisi tatil ayarlayip 3.ye ya sen gelmesen daha iyi olur diyorsunuz. Cok ayip degil mi. O yuzden imkanlar zorlanip ailenin her ferdi birlikte tatil yapmali. Bu oyle bir aksam anneye birakip sinema kacamagi yapmakla bir tutulmamali.

Deli misin dersiniz belki ama biz bu sene kedi sahiplendik

5 gün tatile gittik

Kedi evde kaldı görümcem baktı

Tatil boyunca kediyi sayıkladık ayyy o da olsaydı dedik

Kedi bu

Denize havuza girmez evi dışında bir yerde rahat etmez konuşmaz vs vs

Onu dahi özledik eşim yazlık mı alsak modunda kedi ile tatil yapalım diye

O nedenle bebeği çocuğu bırakıp bir yere gitmek bize çok ütopik geliyor

Kocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi

Erkek anlamıyor ... erkeklere anlatılmıyor!!!

Pof ben de etlul ve ekimde dogum yaptim, ikisinde de yaz tatilini es gectim, ne buyuk hata :kızgın: normal dogum icin bi amuda kalkmadigim kaldiydi benim de :KK70:
Suda hafifliyorsun ya çok rahat oluyor. Benim de Ekim'de oldu doğum. O yüzden temmuz Ağustos iki üç güne bir girdim denize. Keşke girseydin ama olan olmuş, yanında götürürsün artık çocukları :)

3aylık bebek 3 gün bırakılıp gidilmez ama sabaha karşı çıkarsınız 4-5 gibi 11 de orda olursunuz sıcağa kalmazsınız ara ara da mola verirsiniz gidersiniz bence

@limonluwaffle ay ben sahilde rahat rahat denize giren hamileleri gordukce hayiflanuyorum, neden ben de gitmemisim yazimi zehir etmisim kendime diye. Benim esim de hamile hamile rahat edemezsin dediydi zamaninda. Valla baya baya ediyorlar ya :nazar:

Ben de 7 aylık hamileyken gitmiştim denize. Çok iyi oluyor böyle serin serin :anneadayı: bol bol yüzmüştüm.
Burdan tüm hamile arkadaşlara tavsiyedir. Kesinlikle imkanınız varsa denize gidin çok rahatlatıyor. :dondurma:

3 aylık bir bebek için en önemli şey anne kokusudur. Kimin yemek verdiği ya da ilgilendiği yemek yemesinden daha önemli. Sanırım çocuğunuz yok ya da varsa da çocuğun güvenli bağlanması olayından haberiniz yok. Eğer çocuğunuz varsa gerçekten çok üzüldüm onun adına.

+1000000
3 aylık bebeğin anneye ihtiyacı var anneanneye değil..
Zoraki durum yok 3 gün keyif yapılacak nasıl içi rahat edecek çok merak ettim?

Ben de 7 aylık hamileyken gitmiştim denize. Çok iyi oluyor böyle serin serin :anneadayı: bol bol yüzmüştüm.
Burdan tüm hamile arkadaşlara tavsiyedir. Kesinlikle imkanınız varsa denize gidin çok rahatlatıyor. :dondurma:
Benim koca da götürmemişti hamileyken, neymiiş kocaman göbeğimi aça aça denize mi gircekmişimm Tey Allhım ya.... pfff

ben bir şekilde giderdim akşam çıkardım yola serinde
giderdim gene de çocuğumu yanımda götürürdüm asla bırakmam
hele 3 aylık 3 gün boyunca...gece den çıkın çok rahat gidersiniz hiçte sıkıntı olmaz.

Hayaller ve hayatlar......karnım şimdiden o kadar büyüdü ki kendimi zor taşıyorum:KK61:tuvalete gitmek bile eziyet oluyor zaman zaman.

Kocam kızımızı klimasiz fırın gibi arabası ile marmarise goturmek istiyor.ben annemde kalsin istiyorum.hem bana hem kendine hemde kari koca arkadaslarina tatili zehir edecek ben marmara bölgesinde oturuyorum ege daha sıcak.kocam allah tan belasini istiyor.nasıl tehdit etsem güzel laftan anlamıyor.kafasına gibi sürükleyecek bizi
Eski konularına baktım, annen sezeryanlıyken hastanede yanında kalıp sana bakmamış bu anneye mi emanet edeceksin çocuğunu, benim eşim olsa anneni eve almazdı istemezdi zor günde yanında değildi diye

Babamin arabada 10 dk .klimayi yanlis calistirmis ayarlayana kadar vardik zaten ama bi gebermedigim kaldi .Zaten bu cocuk emiyorsa o göguslerle siz can acisiyla ne tatil kalir ne birsey .Dönüncede emmez zaten .
Emmiyorsa belki birakın .
Burda yorum yapanlar ya hic dogurmamiş yada benim cocuklar bi garipmis .
40 gunlukken gittik tatile ama klimaliydı arac ,suyada soktuk .Bırakmak mı asla olmaz ,döndüğunuzde emzirmeyi unutun yani.

ben istanbuldan fethiye'ye 3 aylık oglumla gitmiştim. arabayla hiçde bişey olmadı hep uyudu zaten küçük oldugu için... araba bol olursa rahat olur emzir degiş uyur.. bebeginizi tabiki yanınıza alın..

@limonluwaffle ay ben sahilde rahat rahat denize giren hamileleri gordukce hayiflanuyorum, neden ben de gitmemisim yazimi zehir etmisim kendime diye. Benim esim de hamile hamile rahat edemezsin dediydi zamaninda. Valla baya baya ediyorlar ya :nazar:
Öyle keyifli ki hamilelikte deniz...Eylül ortasına kadar girdim denize ...Ekim in ilk günleri bebeğimi kucağıma aldım zaten.Ama hamilelikte denize girmek değil uzun araba yolculuğu rahatsız ediyor insanı.
Benim koca da götürmemişti hamileyken, neymiiş kocaman göbeğimi aça aça denize mi gircekmişimm Tey Allhım ya.... pfff
Ben kendime 3 tane etekli mayo aldım hamileyken (normalde bikini dışında birşey kullanmam ama çok kiloluydum hamileliğimde) değiştirip değiştirip girdim denize.36 .haftaya kadar yuzdum.Zaten 38 de bebişim dogdu

Back
X