3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

Merhaba arkadaslar, buraya yazdim ilk yazi pekte hayirli bir yazi degil ama gercekten beni anliyanlarla konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var...

ben daha 3 aydir evliyim 25/09/2010 da evlendik... tarihe bakin yarin tam 3 ay oluyor :( kafayi yiyecem.. bugunde ayri kalali 5ci gun ... hepsi gecen cumartesi gecesi basladi... esimin kardesine msn den size geldimi diye sordum( telefonunu acmamisti esim) cevap gelmedi.. birdaha sordum cevap gelmedi cokmu zor cevap yazmak diye yazdim. birden cevap geldim yaa bilmiorum benim haberim yok falan bende tamam dedim kapattim.. aksama esim eve geliyor megersem bu cadi kardesi hemen aramis vay efendim senin karin kendisini ne zannediorda bana boyle konusuor falan filan.. esimde bana anlatior kardesime dogru duzgun konus diyip sirtini cevirip yatior.. bende kardesine mesaj yolladim benimle bir sorunun varsa gelip yuzume konus diye arkamdan esimi arayip beni sikayet etme ne o oyle cocuk degiliz hicte gerek yo.. aksam buna cevap gelmedi.. sabahta ben banyodaydim telefonum yatak odasinda esimde uyordu cevap gelmis buda okumus... odaya girdim bi bagirmalar sen daha benim kardesime ne cevap yazion.. mesayi okudum aynen bu yaziordu : YUZUNEDE SOYLERIM KARSINDA COCUK YOK SENIN KIZABILECEGIN YETER ARTIK AYAGINI DENK AL YETTI SAYGISIZLIGIN !.. esim bunu okumasina ragman daha bana bagirior cagirior boyle basladi olaylar iycene buyudu gorumcem daha halen utanmadan bana mesajlar yolladi kiskancmisim ben zaten hep onu kiskaniormusum catlicakmisim o onun abisiymis ben dis kapinin dis mandaliymisim bunu hic unutmiycakmisim... esim pazar gununden beri bosanacam diyor dogru duzgun konusamior bile kabul etmiorum boyle sacma sapan bir neden yuzunden ayrilamazsin dedimiydi bagirior cagirior cinnet gecirior nerdeyse ... yigeni konustu herkes konustu nafile istemiyorum diyormus baska birsey demiyormuss.. pazar gecesi zaten eve gelmemisti ... pazartesi gunude guya konusmaya gelmisti sonra evi terketti.. bende ailesine mesaj yolladim oglunuz buraya geri yollayin yoksa kendime kiyarim gunahini hepinizin boynuna diye... inanki tek yigeni geldi yanima baska ne esim ne ailesinden biri merak edipte yanima bile gelmediler... sonra benim aiem geldi beni ordan goturdu tabi o gunden beri ailemde kaliorum ben.. inanki kafayi yiyycek durumdayim bazi seyler duorum onun ailesinden kaynananm aileden herkezi arayip bosandilar diye ilan veriormus.. kimse gorumceme suc filan vermiormus olayin o tarafini anlatmiorlar tabi... ailesi olmuyrsa olmuyor napalim diorlarmis.. esimde bitti artikdan baska birsey demiormus... napacam arkadaslar ben esimi cok seviyorum ayrilmak istemiorum
:(

benim burdan anladığım eşinin ailesi gelenekçi mutasıp bir aile ve eşin kaynınla msn ve telefon muhabbeti yapmanı istemiyor kıskançlık da olur bu tür durumlarda, dik dik konuşuyorsun yani kaynına çıkışmışsın laf sokmanı istemiyorlar sen haklısın ama karşındaki insanlar gelinleri olduğundan ötürü ve senden büyük olduklarından dolayı saygı olması adına gelinlerinin alttan almasını istiyorlar, sende belli bi mesafe koy onlarla arana sorun çıkmaz, onlar arada resmiyet istiyor.

Hmmmm,hic esinizin kardesi ile aranizda gecen olaylardan kaynaklaniyor gibi gelmedi bu bana ama....

Son düzenleme:
cnm bnm bna kalırsa snın eşin çok ailesine düşkün anneci... gerçi hepimiz annemızı sevrız sayarız ama bu işte bir iş var bna kalırsa eşini sana karşı kışkırtmışlar doldurmuşlar senın hakkında... bunun vebalınden nasıl kurtulacaklar artık onu ALLAH bilir:5:

arkadaslar uzun suredir yazmadigim icin ozur dilerim, kendi evimde internet olmadigi icin pek giremiyorum, su andada isyerindeyim caktirmadan yazmaya calisiorum...

ben esimle birlestim yine, son yazdigimda ailesi ile annemgile gelecegini yazmistim herhalde... gelmeden onceki gun beni aramisti iste ozledim eskisi gibi olalalim ben ne biliyim ne.. ailesiyle geldigi gun iste ben yine evligim icin alttan aldim fazla agir laflar soylenmedi zaten .. ama yalvarmadam normal sakin konustum sinirle inatlami bitireceksin bu isi dedim boyle seyler konusuldu sonrada hadi esyalarini topla evimizie gidelim.. ya biliyorum biraz garip anlattim ama inanki okadar sey yasadimki anlatamiorum bile pekte hatirlamiorum... simdi 1 ayi gecti birlestigimiz.. iyiz iyi olmaya calisiorum ara sira oluyor yine vakalar ama en azindan zirt pirt annesini aramior annemgile gidelim demior evde kalmayi sevior artik canim sikilior ben ne biliyim ne demiyor.. ya benim esim birazda cabuk parlior sacma sapan konulara bende o parladimiydi hem sinirleniyor hemde uzuluorum cok duygusal bir insan oldugum icin alttan alamiyorum cogu kavgada bundan oluor.. baristiktan sonra baya bi dusundum ben bu evligigi istiyor muyum mutlu olacammi bilemiyorum karar veremiorum ama simdilik mutsuzda degilim zaten hep yazdigim gibi esimi cok seviorum.. tavsiyelerinizi bekliorum bir evlilik nasil yurumeli boyle bi kocayi nasil yola getirebilirim aceba

arkadaşım biraz sabırlı ol.genelde her evliliktede böyle sıkıntılar özellikle ilk yıllarda oluyor.sen evliliğini devam ettirmek istiyorsan.eşinin sana başka kötü yanları yoksa idare edip alttan al.yavaş yavaş ,tatlı tatlı sen ona istediklerini yaptıracaksın.ailesiylede fazla yüz göz olma bence mesafeli olabilirsin.ama erkekler çocuk gibidir.benim eşimde aynı öyleydi.8.5 yıllık evliyim.anca yeni yeni düzeldi.yumuşacık bir adam oldu valla.çoluk çocuk oluncada dahada iyi olursunuz inşaallah.....................

Ohoo arkadaşım sen daha evlenmeden önce bütün iplerini teslim etmişsin bu adama.Evlendikten sonra böyle yapması aslında hiç de anormal değil.Tamamen baskı kurdurmuşssun üzerinde,heryeşe tamam diyen susan bir kadın ve her hatayı karısına yükleyen bir koca ve buna da hep eyvallah diyen yine sen.Ve şimdi adam gitmiş ve arkasından ağlayaıp sızlayıp nolur geri dön diye bekleyen sen.Kusura bakma canım ama eminim burdaki arkadaşlarda hak vereceklerdir AŞK bu değil.Üzüntünü anlayabiliyorum ama balık baştan kokar deyimini de geçemiyorum bu konuda.Bi arkadaş tavsiyesi olarak alırsan eğer şuan tek yapman gereken öncelikle karşılıklı hatalarınızı gözden geçir muhasebeni yap ve bundan sonra MANTIK çerçevesinde yapabileceklerine bak,yoksa böyle ağlamak içine kapanmak hala aynı düşüncede onun geri dönmesini yana yakıla beklemek kar değil.

Merhaba arkadaslar, buraya yazdim ilk yazi pekte hayirli bir yazi degil ama gercekten beni anliyanlarla konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var...

ben daha 3 aydir evliyim 25/09/2010 da evlendik... tarihe bakin yarin tam 3 ay oluyor :( kafayi yiyecem.. bugunde ayri kalali 5ci gun ... hepsi gecen cumartesi gecesi basladi... esimin kardesine msn den size geldimi diye sordum( telefonunu acmamisti esim) cevap gelmedi.. birdaha sordum cevap gelmedi cokmu zor cevap yazmak diye yazdim. birden cevap geldim yaa bilmiorum benim haberim yok falan bende tamam dedim kapattim.. aksama esim eve geliyor megersem bu cadi kardesi hemen aramis vay efendim senin karin kendisini ne zannediorda bana boyle konusuor falan filan.. esimde bana anlatior kardesime dogru duzgun konus diyip sirtini cevirip yatior.. bende kardesine mesaj yolladim benimle bir sorunun varsa gelip yuzume konus diye arkamdan esimi arayip beni sikayet etme ne o oyle cocuk degiliz hicte gerek yo.. aksam buna cevap gelmedi.. sabahta ben banyodaydim telefonum yatak odasinda esimde uyordu cevap gelmis buda okumus... odaya girdim bi bagirmalar sen daha benim kardesime ne cevap yazion.. mesayi okudum aynen bu yaziordu : YUZUNEDE SOYLERIM KARSINDA COCUK YOK SENIN KIZABILECEGIN YETER ARTIK AYAGINI DENK AL YETTI SAYGISIZLIGIN !.. esim bunu okumasina ragman daha bana bagirior cagirior boyle basladi olaylar iycene buyudu gorumcem daha halen utanmadan bana mesajlar yolladi kiskancmisim ben zaten hep onu kiskaniormusum catlicakmisim o onun abisiymis ben dis kapinin dis mandaliymisim bunu hic unutmiycakmisim... esim pazar gununden beri bosanacam diyor dogru duzgun konusamior bile kabul etmiorum boyle sacma sapan bir neden yuzunden ayrilamazsin dedimiydi bagirior cagirior cinnet gecirior nerdeyse ... yigeni konustu herkes konustu nafile istemiyorum diyormus baska birsey demiyormuss.. pazar gecesi zaten eve gelmemisti ... pazartesi gunude guya konusmaya gelmisti sonra evi terketti.. bende ailesine mesaj yolladim oglunuz buraya geri yollayin yoksa kendime kiyarim gunahini hepinizin boynuna diye... inanki tek yigeni geldi yanima baska ne esim ne ailesinden biri merak edipte yanima bile gelmediler... sonra benim aiem geldi beni ordan goturdu tabi o gunden beri ailemde kaliorum ben.. inanki kafayi yiyycek durumdayim bazi seyler duorum onun ailesinden kaynananm aileden herkezi arayip bosandilar diye ilan veriormus.. kimse gorumceme suc filan vermiormus olayin o tarafini anlatmiorlar tabi... ailesi olmuyrsa olmuyor napalim diorlarmis.. esimde bitti artikdan baska birsey demiormus... napacam arkadaslar ben esimi cok seviyorum ayrilmak istemiorum

ya ben bole seylere cok kızıyorum arkadas cvp vermıorsa neden baskalarını kendıne muhatap goruyorsun kı... gorumce kaynana v.s. bekle gelcek nasıl olsa...

bı de sana bı terbıyesızlık yapmıs msj atmıs bırak attıgıyla kalsın esıne sole bana bole bole yazdı de.. ne gerek var cvp vermek zor mu dıorsn sızde de bıraz kaprıs var sımdı yalan deıl..

ii geceler..

boşanmak istiyomus demekki bhanesini bulmus oh ne ala evlen 3 ay sonra sıkıl bktan bi nedenden bosancam dye tuttur daha büyüymemis senin esin bırak allah askına ne hali varsa görsün sende bagrına tas bas yinede bidaha konuşmaya tenezzül etme canm..kendin için..

boşanmak istiyomus demekki bhanesini bulmus oh ne ala evlen 3 ay sonra sıkıl bktan bi nedenden bosancam dye tuttur daha büyüymemis senin esin bırak allah askına ne hali varsa görsün sende bagrına tas bas yinede bidaha konuşmaya tenezzül etme canm..kendin için..

bence aynı seylerı kendın ıcınde uygula fatmacım senınkıde dovuyodu galıba dımı

arkadasın konusu farklı actıgım knularla yazdıgım cvpları karıstırma hitabınada dkkat et

ahh be guzelım ben bu yazdıgımı okadar ıyı nıyetle yazmıstımkı sen gece oldugu ıcın yanlıs anladın galıba dundu sanırım senın konunu okumustum cvp yazıcaktım hatta bılmıyorum yazdımmı neyse yanı sana demek ıstedgım bu kıza ne guzel akıl verıyosun ıste bunları kendıne de uygula demek ıstedım ama sen bukadarını anlamıssın bende senın adına uzulmustum okurken ama yazıkk kım ıcın neye uzulmusum ınsan oglu ıste

ahh be guzelım ben bu yazdıgımı okadar ıyı nıyetle yazmıstımkı sen gece oldugu ıcın yanlıs anladın galıba dundu sanırım senın konunu okumustum cvp yazıcaktım hatta bılmıyorum yazdımmı neyse yanı sana demek ıstedgım bu kıza ne guzel akıl verıyosun ıste bunları kendıne de uygula demek ıstedım ama sen bukadarını anlamıssın bende senın adına uzulmustum okurken ama yazıkk kım ıcın neye uzulmusum ınsan oglu ıste

imalara okadar maruz kaldımki yanlış anlamısım gercekten kusura bakma canım hassasım bu konuda anla:71:

Son düzenleme:
imalara okadar maruz kaldımki yanlış anlamısım gercekten kusura bakma canım hassasım bu konuda anla:71:

önemlı deıl canım yazdıgımı bıdaha okudumda gercektende ıthamda bulunuyor gıbı oolmus ona akıl verıcegıne kendıne bak gıbı olmus sankı az once okudum yazdıgım yazıyı bıdaha neyse bende yanlıs anlatmısım galıba ee senın moralın nasıl esın konusunda

önemlı deıl canım yazdıgımı bıdaha okudumda gercektende ıthamda bulunuyor gıbı oolmus ona akıl verıcegıne kendıne bak gıbı olmus sankı az once okudum yazdıgım yazıyı bıdaha neyse bende yanlıs anlatmısım galıba ee senın moralın nasıl esın konusunda

6 aydır canımı sıkcak hcbsey yok canm esim çok farklı aslında bana cok düşkün baglı ama olmaması gereken cok sorun oldu buda ilişkimize yansıdı takip ettiysen knuyu yzdım benm için çok fedakarlık yaptı şmdi ayrılırsam ve kendine bsey yaparsa vicdan azabından kurtulmam o yüzden son bi kez baska yerde deniyoruz nasip dua et canım..

evet baristim ama mutluyum olabilirmiyim ? bilemiyorum.. baristigimizdan beri iki kavgamiz oldu yani ikinciye aslinda kavga bile denmez.. birince sacma sapan bir nedenden dolayi ve sonu dayakla bitti tabi bende kendimi savundum dovdurmem kendimi ama bir erkege nekadar gucun yetebilirki?, sonra geldi ozur diledi ellerim kirilsaydi filan .. en son kavgamiz dun geceydi.. yani kavga denmez.. ayda yilda bir annemgile gittik (bizden bir saat uzaklikta kaliorlar) kizkardesimin dogum gunu diye..zaten orda beni az sinir etti birsey demedim bellide etmedim.. 10 defa hadi gidelim hadi gidelim ... sonra arabaya bindik ya sen bana niye oyle davraniordun orda filan naptimki dedim sonra hemen geldik kiz kardesimin dogum gunu hediyesine vay efendim ben evimi cekip ceviremezmisim, nasil bir yetistirme tarzim varmis bizim ailede herkes dogum gunu hediyesini istiormus hic boyle birsey gormemismis ben ne istersem onu alirim filan.. halbuki dogum gunu hediyesini konustmustuk bile ve kabul etmisti hic evimi dusunmuyormusum ya arkadaslar evin giderleri, sigorta filan tum giderler birimizin maasi gidior ve birimizin maasi resmen bize full kalior halen gozu doymuyor... bana tabi bunlari deyince ben bagirmadim cagirmadim sakin cevap verdim ama yetistirilme tarzimin konusunu yine acinca yine aileme laf atma baslama dedim.. arabanin icinde basladi bagirmaya cagirmaya aglamaya cocuk gibi yeter artik yeterr cinnet gecirior sanki illede dayakmi atmam gerekior sana seninle beni baristitrina basliycam ben senin icin neler yaptim ben ne bilim ne.. yine sakin konustum inaninki yalan atmiorum..dedim ne var bunda kizi sevindirdik senin annenede aldik kardeslerinede filan.. neymis annesi beni gelin yapmak icin tum birikigimini altinlarima vermis o hak ediyormus boyle laflar iste valla bunaldim sikildim napacam bilmiorum konusamiyorum bile onunla mantiklarimiz uyusmuyor resmen okadar sacma sapan bir insanki..kardesime guzel bir hediye aldim diye hazmedemedi kavga etti iste

evet baristim ama mutluyum olabilirmiyim ? bilemiyorum.. baristigimizdan beri iki kavgamiz oldu yani ikinciye aslinda kavga bile denmez.. birince sacma sapan bir nedenden dolayi ve sonu dayakla bitti tabi bende kendimi savundum dovdurmem kendimi ama bir erkege nekadar gucun yetebilirki?, sonra geldi ozur diledi ellerim kirilsaydi filan .. en son kavgamiz dun geceydi.. yani kavga denmez.. ayda yilda bir annemgile gittik (bizden bir saat uzaklikta kaliorlar) kizkardesimin dogum gunu diye..zaten orda beni az sinir etti birsey demedim bellide etmedim.. 10 defa hadi gidelim hadi gidelim ... sonra arabaya bindik ya sen bana niye oyle davraniordun orda filan naptimki dedim sonra hemen geldik kiz kardesimin dogum gunu hediyesine vay efendim ben evimi cekip ceviremezmisim, nasil bir yetistirme tarzim varmis bizim ailede herkes dogum gunu hediyesini istiormus hic boyle birsey gormemismis ben ne istersem onu alirim filan.. halbuki dogum gunu hediyesini konustmustuk bile ve kabul etmisti hic evimi dusunmuyormusum ya arkadaslar evin giderleri, sigorta filan tum giderler birimizin maasi gidior ve birimizin maasi resmen bize full kalior halen gozu doymuyor... bana tabi bunlari deyince ben bagirmadim cagirmadim sakin cevap verdim ama yetistirilme tarzimin konusunu yine acinca yine aileme laf atma baslama dedim.. arabanin icinde basladi bagirmaya cagirmaya aglamaya cocuk gibi yeter artik yeterr cinnet gecirior sanki illede dayakmi atmam gerekior sana seninle beni baristitrina basliycam ben senin icin neler yaptim ben ne bilim ne.. yine sakin konustum inaninki yalan atmiorum..dedim ne var bunda kizi sevindirdik senin annenede aldik kardeslerinede filan.. neymis annesi beni gelin yapmak icin tum birikigimini altinlarima vermis o hak ediyormus boyle laflar iste valla bunaldim sikildim napacam bilmiorum konusamiyorum bile onunla mantiklarimiz uyusmuyor resmen okadar sacma sapan bir insanki..kardesime guzel bir hediye aldim diye hazmedemedi kavga etti iste

ay cnm gerçekten üzüldüm durumuna işin içine dayak girmeside kötü olmuş devamı gelebilir yani anlattaığına göre bu potansiyel var eşinde çok üzüldüm oturup doğru düzgün konuş desem anlarmı eşin bilmiyorum ama eğer bu şekilde olacaksa sürekli yol yakınken dönmen emin ol senin için daha hayırlı olacaktır bide ne demek benim annem hakediyor seninkiler etmiyo gibi çok yanlış konuşmalar bunlar allah sabır versin cnm ne diyim.

Gercekten son yazınızdan sonra, eşinize dicek lafım kalmadı..
Elbetteki yuva yıkmak kolay değil ama mutlu olmadınız, halen değilsiniz bundan sonrada olmayacak gibi görünüyorsunuz..
Üzüldüm adınıza..hayırlısı olsun sizin için demekten başka care yok sanırım

canım işin içine dayak girdi mi benim bütün tahammüllerim kalkıyor. ne hakkı var sana vurmaya? onun gücüyle seninki bir mi?
umarım akıllanır kocan, daha çok yeni evlisiniz

tabikide istemem eşinizden ayrılmanızı ama..sabredicel göz yumucak bişey kalmamış ki..ne demek ikide bir anneme gidelim annemi arıyım sıkıldım filan demek..kardeşi yüzünden bana bağırıp küsecek?belki senden önce kardeşi vardı diyenler olcak ama BENDEN ÖNCE..şu an da var hiç bi zaman aileni at küs gitme demem ama evli sonuçta..siz gerçekten çok yüz vermişsiniz..görümcem bana öyle bir mesaj atabilir mii yaa?atsa da eşim bana mı kızarr..madem ailesine çok düşkündü evlenmeseymiş..sizinde hayatınızı mahfetmeseymiş..bence daha fazla kendinizi yıpratmayın..zaten yıpranmışsınız dahha ne kadar yıpranırsınız bilemiyorum..işin içine bir de dayak girmiş..ben diycek laf bulamıyorum..gerçekten uğraşmayın daha fazla kendinize yazık etmeyin:19::58::58:

Bu ne yaa??hadi anasına tapanı gördükde bacısına tapanda ne oluyor??

öyle canıma kıyarımlar falan yapma Allahaşkına,değerini küçültme...
boşanmak istiyorsa s..trsin gitsin alla alla..daha çok yenisiniz..
senin tepkilerinide ölçüyor olabilir..illa boşanmayla sonuçlanacak diye bir şey yok ama evham yaparsan o görümcene koz vermiş olursun....Allah yardımcın olsun..

Back
X