- Konu Sahibi caresizlik
Merhaba arkadaslar, buraya yazdim ilk yazi pekte hayirli bir yazi degil ama gercekten beni anliyanlarla konusmaya dertlesmeye ihtiyacim var...
ben daha 3 aydir evliyim 25/09/2010 da evlendik... tarihe bakin yarin tam 3 ay oluyorkafayi yiyecem.. bugunde ayri kalali 5ci gun ... hepsi gecen cumartesi gecesi basladi... esimin kardesine msn den size geldimi diye sordum( telefonunu acmamisti esim) cevap gelmedi.. birdaha sordum cevap gelmedi cokmu zor cevap yazmak diye yazdim. birden cevap geldim yaa bilmiorum benim haberim yok falan bende tamam dedim kapattim.. aksama esim eve geliyor megersem bu cadi kardesi hemen aramis vay efendim senin karin kendisini ne zannediorda bana boyle konusuor falan filan.. esimde bana anlatior kardesime dogru duzgun konus diyip sirtini cevirip yatior.. bende kardesine mesaj yolladim benimle bir sorunun varsa gelip yuzume konus diye arkamdan esimi arayip beni sikayet etme ne o oyle cocuk degiliz hicte gerek yo.. aksam buna cevap gelmedi.. sabahta ben banyodaydim telefonum yatak odasinda esimde uyordu cevap gelmis buda okumus... odaya girdim bi bagirmalar sen daha benim kardesime ne cevap yazion.. mesayi okudum aynen bu yaziordu : YUZUNEDE SOYLERIM KARSINDA COCUK YOK SENIN KIZABILECEGIN YETER ARTIK AYAGINI DENK AL YETTI SAYGISIZLIGIN !.. esim bunu okumasina ragman daha bana bagirior cagirior boyle basladi olaylar iycene buyudu gorumcem daha halen utanmadan bana mesajlar yolladi kiskancmisim ben zaten hep onu kiskaniormusum catlicakmisim o onun abisiymis ben dis kapinin dis mandaliymisim bunu hic unutmiycakmisim... esim pazar gununden beri bosanacam diyor dogru duzgun konusamior bile kabul etmiorum boyle sacma sapan bir neden yuzunden ayrilamazsin dedimiydi bagirior cagirior cinnet gecirior nerdeyse ... yigeni konustu herkes konustu nafile istemiyorum diyormus baska birsey demiyormuss.. pazar gecesi zaten eve gelmemisti ... pazartesi gunude guya konusmaya gelmisti sonra evi terketti.. bende ailesine mesaj yolladim oglunuz buraya geri yollayin yoksa kendime kiyarim gunahini hepinizin boynuna diye... inanki tek yigeni geldi yanima baska ne esim ne ailesinden biri merak edipte yanima bile gelmediler... sonra benim aiem geldi beni ordan goturdu tabi o gunden beri ailemde kaliorum ben.. inanki kafayi yiyycek durumdayim bazi seyler duorum onun ailesinden kaynananm aileden herkezi arayip bosandilar diye ilan veriormus.. kimse gorumceme suc filan vermiormus olayin o tarafini anlatmiorlar tabi... ailesi olmuyrsa olmuyor napalim diorlarmis.. esimde bitti artikdan baska birsey demiormus... napacam arkadaslar ben esimi cok seviyorum ayrilmak istemiorum
![]()
benim burdan anladığım eşinin ailesi gelenekçi mutasıp bir aile ve eşin kaynınla msn ve telefon muhabbeti yapmanı istemiyor kıskançlık da olur bu tür durumlarda, dik dik konuşuyorsun yani kaynına çıkışmışsın laf sokmanı istemiyorlar sen haklısın ama karşındaki insanlar gelinleri olduğundan ötürü ve senden büyük olduklarından dolayı saygı olması adına gelinlerinin alttan almasını istiyorlar, sende belli bi mesafe koy onlarla arana sorun çıkmaz, onlar arada resmiyet istiyor.