3 aylik evliyim daha, esim bosanmak istiyor :(

merhaba, işin gerçekten zor evliliğiizin ilk zamanlarında böyle olaylar yaşamak gerçekten çok üzüçü. Sana tavsiyem kaçan kovalanır. sen kadınsın ve kadınlığını aklını kullan. onu sevdiği şeyleri yap, kendine bak, kavgalarda cevap verme dinliyormuş gibi davran ama yüzündeki ifade saçmaladığını anlatsın. istediklerini şikayetlerini en güzel ses tonunla secilmiş kelimelerle onun karşı kayamayacağı zamanlara ayarla olurda yine de kavgaya dönerse sus başını dik tut ancak onun cevap veremeyeceği şekilde cevaplar ver yani söyleyecek sözü kalmasın. Cinsellikte de iste. Her alanda onu şaşırtacak şeyler yapki senden vazgeçemesin. gitmek isterse bırak arama geri gelecektir. Bunları yapmak zcok zor ama faydasını göreceksin. Erkekler güçlü kadınları sever ne kadar istemez gibi görünselerde. Tabi ona hep onun güçlü olduğunu da hissettireceksin..:)))) ha ama eğer vazgeçenbilirim diyorsan sen boşan. Başka annelerinde yakışıklı oğulları var. ::))

merhaba, işin gerçekten zor evliliğiizin ilk zamanlarında böyle olaylar yaşamak gerçekten çok üzüçü. Sana tavsiyem kaçan kovalanır. sen kadınsın ve kadınlığını aklını kullan. onu sevdiği şeyleri yap, kendine bak, kavgalarda cevap verme dinliyormuş gibi davran ama yüzündeki ifade saçmaladığını anlatsın. istediklerini şikayetlerini en güzel ses tonunla secilmiş kelimelerle onun karşı kayamayacağı zamanlara ayarla olurda yine de kavgaya dönerse sus başını dik tut ancak onun cevap veremeyeceği şekilde cevaplar ver yani söyleyecek sözü kalmasın. Cinsellikte de iste. Her alanda onu şaşırtacak şeyler yapki senden vazgeçemesin. gitmek isterse bırak arama geri gelecektir. Bunları yapmak zcok zor ama faydasını göreceksin. Erkekler güçlü kadınları sever ne kadar istemez gibi görünselerde. Tabi ona hep onun güçlü olduğunu da hissettireceksin..:)))) ha ama eğer vazgeçenbilirim diyorsan sen boşan. Başka annelerinde yakışıklı oğulları var. ::))

Bu taktikler insanı yorar yahu :1:

Keşke bunlara gerek kalmadan hayat kolay olsa dimi.

Eşin ailesini senden önce tutmasında son dereceyanlış..
Ya kardeşim anakuzusu olmaktan çıkamamış erkekler evlenmesinnnn!!! EVLENMESİN KARDEŞİM EŞİNİ EŞ BİLECEK AİLESİNİN EŞİNE LAF DEMESİNE İZİN VERMİYECEKSİN.. AYNI ŞEKİLDE EŞİNDE AİLENE LAF DİYEMİYECEK.. BU İKİ DENGEYİ TUTAMAYACAKSAN EVLENMİYECEKSİN..

ha eşin haksız evet ama sende haklı sayılmazsın .
kötü olduklarını bildigin örneklerini yaşafıgın görümcene niye eşim nerde diye sorarak "abim karısına haber vermemiş" ona ohh dedirttiriyorsun..

sonra görümcene msj çekip eşine demesine kızıyorsun..
e ellerine sen verdin bu fırsatı..
öyle olacagına ertesi gün öyle bir tavır sergileceksinki yanlarında bak abimle yengem kavga etmemişler dedirtebilirdin..

ha bide canıma kıyarım diye msj atarak sadece kendini küçülttün gözlerinde..
bırak gelmiyorsa gelmesin.. defolsun gitsin anasının koynuna..
sen bi okdar daha dik durmalısın karşıklarında ..
sakın eşinide arama .. herşey olacagın varsın.. senin kıymetini bilmeyecese boşanırsın biter...
emin olkiii yıllar sonra duyarsınki eşin evlenmiş ve aynı durumda boşanmış..
o adam hayatta mutlu bir yuva kuramaz..
ona bi biberon lazım.. :87:

Olaylar en başta başladığında, ailen seni yanına alarak zaten senin arkanda olduğunu yeterince belli etmişler.. kızım biz ne olursa olsun, senin yanındayız demişler.. Ailen eminimki senin gözünün içine bakmaya kıyamıyorlarken, eşinin seni dövmesi?? Bunu hazmedebiliyor musun? sen onun çocuğu musun ki, dayak yemeden anlamayacak mısın desin? Kendini düşünmüyorsan, seni yetiştiren insanların verdiği emeği bir düşün. yarın öbür gün bu şiddetin artmayacağı, çocuğun olursa aynısını ona yapmayacağı yada daha da ileri gidersek seni çocuklarının önünde dövüp seni, çocuklarının önünde küçük düşürmeyeceği ne malum?? ne kadar masraf yapmış, neler almış olursa olsun. bunlar senin için değil SİZİN için yapılmış şeylerdir. artık kendini suçlamaktan vazgeç ve ne kadar değerli birbirey olduğunu düşün.. çalışan ve kendi ayakları üstünde duran bir bireysinve daha yaşın çok genç.. bir ömür bunları çekmeye değmez.. yol yakınken tekrar düşün derim.. seviyorum ayrılmak istemiyorum cümleleri emin ol kavgalar arttıkça anlamını yitirecek. ne kadar erken dönersen yanlıştan, o kadar çabuk hayatına devam edersin..

Tek diyeceğim, kendine olan saygını yitirme ve her gücün sende saklı olduğunu unutma.
kimseye muhtaç değilsin!!

KArı koca arasına girenlere uyuz olurum zaten bir kadını kocasına şikayet etmek o evlilikte huzursuzluk çıkarmak demektir.O eşinin kardeşi ama sen de karısısın dış kap mandalı değilsin.Hayırlsı olsun.

canım allah hem kolaylık hem sabır versin aranıza girenleri ve eşinide ıslah etsin dayanabiliyorsan bravo derim eften püften sebeplerle seni ikide bir kırıyor ve ailemde ailem diyor zor işin yanii ne diyim aklıma baska sey gelmiyor

ama şuanda senin evini kimbilir ne yapıyorlar talan ediyorlar belki canım yaaa
öfff öff
kendimiz gibi olacaz dersek evliliğimiz yıkılıyor
olmadığımız gibi güçlü olalım dersek erkeği süründürüyoz yok herkese ikiyüzlü olalım dersek herşey güllük gülistanlık oluyor
tabiki sana kişiliğini kaybet demiyorum
ama eşinin ailesine karşı hep AKLIMDA diyeceksin
hep çok yakın ama çok uzak duracaksın
hep mesafen olacak
annesi dünyanın en kötüsüde olsa
kötü lafını sen demeyeceksin ama öyle birşey olacak ki onun gözüne gözüne batacak

kızlara evlenmeden önce evliliğe hazırlık kursu falanmı versek
dengeler nasıl korunur
evin huzuru nasıl korunur
evinizi kaynana görümce kayın lara karşı nasıl savunursunuz
falan filan
bende çok yaptım zamanında eşime hep annesinin yaptığı saçma şeyleri şikayet ediyordum ben şikayet ederken dinliyordu hak veriyodu ama içine ukte oluyormuş meğer kavga ederken bunlar ortaya çıktı
ya toz konduramıyorlar işte...
hep derlerki evlenen kızlar yeni hayata uyum sağlayamazlar diye yok bizler değil
erkekler uyum sağlayamıyor
metabolizmaları yeni bir evin kralı gibi ağırlanmayı kaldıramıyor onlar illa avam kamarasında anasının babasının yanında kavga gürültü herele gürele istiyor kardeşim
bıraksa karısı ona börekler açar misler gibi bakar anasını babasını da başının tacı yapar herkes yerinide bilir değerinide oda evinin kralı olur çıkar
ama yok
alışmıştır baba otoritesi anne dizinde yaşamaya
bir kuru çorba da olsa orada olmalıdır
sevmesede babasının izlediği kanalı izlemelidir didişssede kardeşi bir melaikedir..

yine mi çok sivri oldum

bence kapat telefonu

aç bir radyo kanalı
ve onsuz geçer hergün için kendine bir meşgale bul
1 hafta içinde aklına sen gelipte aramıyosa
eğer boşuna uğraşma düzelmez
bugün erkenden biter
yarın yılların geçtiğinde yıpranmış harap olmuş olursan ne olacak..

aynen katılıyorum ilerde daha çok yıpranırsın

barıştığınıza yeniden başladığınıza çok sevindim yazacakken devamını okudum inşallah düzelir eşinin kişiliği Allah tarafından oturur bir şekilde... ayrılıklara dayanılmıyor çok kötü ölüm acısı gibi ama sonrasında yaşayanın yaşayana yaptığı kötülüğü ölüler yapamıyor en azından...hayırlısı olsun hakkınızda canım benim

barıştığınıza yeniden başladığınıza çok sevindim yazacakken devamını okudum inşallah düzelir eşinin kişiliği Allah tarafından oturur bir şekilde... ayrılıklara dayanılmıyor çok kötü ölüm acısı gibi ama sonrasında yaşayanın yaşayana yaptığı kötülüğü ölüler yapamıyor en azından...hayırlısı olsun hakkınızda canım benim

kimsenin kişiliği değişmez canım bi insan 7 sinde neyse 70 indede odur ben daha öncede yazdım sana yaşadıklarımı eşim annesine bağlı değildir ama en küüçük bir şeyde onları savunur her zaman çok dikkat ederdim senin ailen benim ailem durumuna getirmemek için ama kendisi getirdi hala kıyaslar benim ailemin bize her zaman maddi manevi desteği olmuştur ama ona sorsan çokda önemli değildir annesi vefat etti eşimin nerdeyse beni suçlayacaktı bakmadın anneme der gibi kör ölür badem gözlü olur derler aynen öyle oldu sağlığında rayıp sormayan evlatları yani eşimle görümcem şimdi annem diyolar ama iş işten geçti. benim annemle babam 40 yıl evli kaldıktan sonra boşandılar annem hep derdi bu adam hep böyleydi sizin için çektim diye demekki 40 seneden sonra da ayrılabiliyo insanlar ama sen kendini o kadar yıpratma olmuyorsa baştan kes at çocuğunda yokken değişmez şimdi neyse 10 sene sonrada o aynı adam olacak katlanabilecekmisin gençken çalışıyorken başının çaresine bak derim ben

son durum ne canım bilmiyorum ama aklıma büyü gelmedi dersem yalan olur baksana seni görünce şeytan görüyorum falan diyormuş hee gerçi herşeyi büyüye yormakta mantıklı değil ne yaşadığınızı bilemem ama insanı bi kuşkulandırıyor.
bence senin ailen gidip eşinin ailesiyle görüşse oturup herşeyi konuşsalar baktılarki boşanma kararı veriliyor o zamanda gereken neyse yaparsınız tabiki bunu böyle burdan söylemek kolay herşeyi yaşayan bilir ama ailelerin bi araya gelmesi daha mantıklı.
ama gerçekten üzücü bi durum eşini çok sevdiğini söylüyorsun insan gözgöre göre sevdiğinden nasıl kopabilirki bol bol dua et canım allah seni korusun ve duaların kabul olsun tatlım.

Son düzenleme:
eşinizin hiç karışmaması lazım aslında iki tarafı kırmamak için o ise kardeşini tutmuş böyle saçma birşey için boşancam diyor bence size olan sevgisini sorgulamak gerek yada sizi tehdit ediyor malesef

Konu sahibi canım arkadaşım yazılanları tümüyle okudum ve ağzım açık kaldı,kusura bakma ama eşin ve ailesi henüz evrimleştiremediklerimizdenmiş.Bakırköye götürsen incelenip tez yazılacak insanlar resmen.Sen bu evliliği nasıl oturtacaksın bilmiyorum Allah yardımcın olsun.Anlattığın kadarıyla hiç bir ortak yönünüz ve ve en önemlisi mantık noktasında bir birleşiminiz yok.Bende evliliğimin ilk zamanlarında sorun yaşadım kavgalar ettik oturtmak için ama kalkıp eşim bana seni dövmem mi lazım demedi yani söylenecek çok sey var ama forumda olduğumuz için yutkunuyorum.Tek diyeceğim aile terapistine gitmeye razı et eşini bence..

Bu evliliğin 3 ayda bittiğini söylersek hata yapmış oluruz.Aile ilişkileri konusunda defalarca tartışmış ancak görmezden gelerek evlenmişsiniz.O yüzden size çok basit gelen eşinizin gerekçekleri onun için kocaman sorunlar.Çünkü ona göre siz ailesini hiç bir zaman istemediniz.Hep sorun çıkarttınız.Hep surat astınız.Böyle olmasa bile bu şekilde dolduruldu..

Eşinizi bu evlililiği bitirmek istemeseydi inanın hiçkimse bitiremezdi.Bi yuva herkesin kolayca yıkabileceği kadar basit temellere oturuyorsa zaten bitmesi çok daha mantıklıdır.

Sizin de hmm çok sakin olduğunuzu düşünmüyorum.Mns'i açıp banyoya girebilirim,yemek yapabilirim,bilgisayarım o an kitlenebilir,herşey olabilir.Neden insan sizin yazdığınızı yazar ki birine...? Üstelik problemli olduğu,eşinin bu kadar düşkün olduğu,cadaloz olduğu bilinen birine..Siz resmen kendi ipinizi kendiniz çekmişsiniz.Onlar olumsuz ne görmek istiyorsa yapmışsınız.Bir de intihat tehtidi..! Bu akıllara zarar,bunu yapabilen insana ben ne oğlumu,ne torumunu kimseyi emanet etmem.İsterse dünyanın en iyi insanı olsun asla işim olmaz.Bunlar tehlikeli tavırlar..

Şu dakikadan sonra eşinizi takıntı yapmaktan vazgeçip,biraz sakinleşin..Olacakları izleyin ve bir şekilde psikolojinizi düzeltin.
canım benim yaşadıkların gerçekten çok üzücü burdaki yorumlar ancak insanların ya başından geçenler ya da çevrede yaşadıklarını gördükleri insanlar bunlar ibrettir vede çözüm bulmada illaki yardımcımızdır ancak şöyle bir durumdur örnegin ben bunu yazarken ne eşinizi ne sizi nede eşinizin ailesini tanıyoruz sizler nasıl kişiliklersiniz inan birçoğumuz bilmiyoruz şimdi bu olaylarda önemli olan sizlersiniz siz kendinizi ve diğer insanları tanıdığınız için bazı yapılanlar sizin için öfke bazıları şaka bazılarıda size övgü gelebilir her insanın kişik yapısı farklı olduğu için bu olaylara yaklaşımınız farklı olmalıdır tanıdığınız için hepimizin eşlerinin farklı özellikleri var kimininin eşi bazı şeyler hoşgörüyle karşılarken kimi içinde boşanma sebebi olabilir olaylara geniş açıdan bakmak lazım anlattıklarınız boşanma sebebi olamaz türk toplumunda en çok boşanma sebebi ayak ,aldatma,içki,kumar olmalıki hak verilsin boşanmaya ama artık görüyoruzki bu sebepler olmadanda olabiliyor bu tür şeyler bizler burdan size boşanda desek birleşte desek her ikisindede olumlu yada olumsuzluk yaşanacaklardan sizler sorumlusunuz 7 yıllık bir evli olarak şunu biliyorum evlendikten sonra bizlerde var mutlaka bayanlar olarak ama erkekler olarak aileye bağımlılık artıyor böyle bir sıkıntı yaşamamakla beraber eşimin annesinin anlattığı kadarıyla geçmişle kıyasta eşimdede bağımlılık var bu önceki yapılan pişmanlık belkide doğrumu bu durum elbette değil ama bu zamanki evlilik tecrübem içerisinde şunu anladım çevreden dinledim ailesiyle ilgili sürekli konuşmak onları daha çok onlara yönlendiriyor okuduğum bişeyi paylaşmak isterim erkeklerin evlilikten iki beklentisi varmış birincisi huzur ikincisi cinsellik bu olaylar husursuzluk nedeni husursuzlukta cinsellik nedeni ve ortada olan boşanma nedenleri herşeyin güllük gülüstanlık olması beklenmiyor aslında ama erkekler ailesi ile ilgili konuşmalara tahammül edemiyorlar evliliğiniz umarım bitmez eşiniz kendini sorgulama fırsatı bulur ama ne güzelki ortada çocuk yok ve aileniz yanınızda kendinizi sorgulamadan biraz bekleyip her ikinizde biraz toparlanın illaki daha güzel bir şekilde düzelecektir ben buna inanıyorum

2 ay oldu evlenelı esımle ayrı sehırlerdeyız devsmlı sorun cıkarıyor 1 yıl nısanlı ıdık 1 yılda boyle degıldı aılesının aklına cok gıdıyor benm oldugunm sehıre bıle getırmeyeceklerını esım agzından kacırdı esımle karakolluk olduk benı dovmeye kalktı dıye aılesının canına mınnet oldu sımdı ayrılmamız bosanma davası acmıstım cektım teyzesı dahı evımın yatak odasına gırıyor benı rahatsız edıyor bu kadın benım ev anahtarımı dahı desgıstırcek mıs mıs ona ınat ayrılmıcam dedım bana yardım edın ana baba akıllı erkekler nasıl adam olur teyzelerı cok fıtlıyor ne yapacagım

2 ay oldu evlenelı esımle ayrı sehırlerdeyız devsmlı sorun cıkarıyor 1 yıl nısanlı ıdık 1 yılda boyle degıldı aılesının aklına cok gıdıyor benm oldugunm sehıre bıle getırmeyeceklerını esım agzından kacırdı esımle karakolluk olduk benı dovmeye kalktı dıye aılesının canına mınnet oldu sımdı ayrılmamız bosanma davası acmıstım cektım teyzesı dahı evımın yatak odasına gırıyor benı rahatsız edıyor bu kadın benım ev anahtarımı dahı desgıstırcek mıs mıs ona ınat ayrılmıcam dedım bana yardım edın ana baba akıllı erkekler nasıl adam olur teyzelerı cok fıtlıyor ne yapacagım

Bacım önce kendine bir konu aç :) eşin bu yasına kadar Ada'm olamadıysa bundan sonra hiç olmaz ! Git boşanma davası aç. Anasına, teyzesine iyice doysun. Ondan sonra yoluna baksın.

bu arada uzun bir mesaj yazmıştım ama arka sayfada kaldı gördün mü canım??

yalnız ben kendi mesajımı okuyunca kendimi katı buldum kahretsin öğretmenliğin bir getirisi :KK43:(
amacım seni kırmak değil sadece yanlış yaptığın şeyleri söylemek istedim eğer barışırsanız bunları birdaha yapmayasın diye
yoksa çok çekersin hayatım hep üzülen sen olursun
birde unutma asla eşine onun ailesi hakkında kötü de olsalar kötü birşey söyleme ailesiyle de yüz göz olma hep mesafeni koy..

evli çalışan arkadaşlara eşleri ailelerine çok bağlıysa diye taktikler vermiştim barışırsanız eğer sende onları uygula
Nerde o taktikler bana da soyle sekerim;)

Back
X