Konu sahibi umarım mesajımı okursun . Tıpatıp aynı olmasa da benzer şeyleri yaşadım. 23 yaşında severek evlendim ve 9 ay evli kaldım, 6 yıl önce boşandım. Eski eşle 2 yıl sevgiliydik, 6 ay falan nişanlı kalmıştık. Tam bir anne kuzusuydu, annesi ne dese ona inanır,beni dinlemez görmezden gelirdi. Arkadaşlarımla görüşmemi istemez, her şeyime karışırdı, aileme 2-3 haftada 1 giderdim onun annesi bana laf sokardı. Çok sık gidiyorsun diye.
Otobüsten inince şoföre kolay gelsin desem rahatsız olurdu. Kapı önünde her hafta gelen bir manav vardı pencereden sepeti salıp sebze istedim diye şizofren herif bunu gözünde büyütüp kafasında senaryolar kurumuş. Bir daha pencereden sepet uzatma, ya adam numarasını yazıp kağıtla sana gönderse demişti.
Sen bana güvenmiyor musun , hadi diyelim numarasını yazdı, benim buna karşılık vereceğimi mi düşünüyorsun dedim. Yok sana güveniyorum ama millete güvenmiyorum diye zırvaladı. Ona o kadar aşıktım ki gözüm kör olmuş evlendim işte. O süreçte baba olmayı çok istiyordu ama ben anne olmak istemiyorum daha çok erken, 2 yıl sonra olabilir dedim. İyiki de istememişim. Bir tartışma oldu ve aile evine döndüm ondan soğudum boşandım.
Sen de lütfen çocuk yapma ve acilen boşan kaç kurtar kendini