3 aylık gebeyim ve erken doğum riskim var bebeğim çok çok asagida korkuyorum ben ya

Beyazlk

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
15
0
6
35
İstanbul
13. Hafta içindeyim. Bebeğim resmen çıktı çıkacak gibi daha başından da rahmin yapisindan dolayı erken doğum riskim var. Bebeğim aşağı inmis ve vajinamda zorlama var. Çok korkuyorum düşecek mi diye. Böyle olan arkadaşlar var mi. Neredeyse idrar kesemin altinda öyle düşünün. Çok sıkıldım

13. Hafta içindeyim. Bebeğim resmen çıktı çıkacak gibi daha başından da rahmin yapisindan dolayı erken doğum riskim var. Bebeğim aşağı inmis ve vajinamda zorlama var. Çok korkuyorum düşecek mi diye. Böyle olan arkadaşlar var mi. Neredeyse idrar kesemin altinda öyle düşünün. Çok sıkıldım

9 ay yatan hamileler biliyorum cnm. sende bol bol dinlen...

Teşekkür ederim ama zaten sürekli uzaniyorum arada bir kalkip ihtiyaclarimi gideriyorum.ya bilemedim dr a gideyim mi

Teşekkür ederim ama zaten sürekli uzaniyorum arada bir kalkip ihtiyaclarimi gideriyorum.ya bilemedim dr a gideyim mi
Boyle bir durumda kontrole gidilmezmi yaaa hem zaten bebegin asagida olup olmadigi ancak ultrasonda doktor soyleyebilir ayaklari uzatip yatmak gerek oyle durumda ama doktorun tavsiye edecegi seyler de vardir onlem amacli bebegi dusunuyorsaniz baktirin doktora bence ihmale gelmez ins yoktur oyle sey

Back
X