3 aylık hamileyim ve hala yemek yiyemiyorum

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
323
Manisa
arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim ve hala yemek yiyemiyorum 3 kilo verdim.hadi bunu geçtim genelde 4. ayda yemeğe başlarsın diyorlar.
faranjit oldum boğazım çok ama çok kötü ağrıyor ağzımın içi beyaz aftlarla yani yaralarla dolu ve ben yine yaralardan bişey yiyemiyorum.kurumun doktru 250 mg antibiyotik verdi dün 2 tane içtim doktoruma sordum içebilirsin dedi bend e içtim.
bana yardım edin bu ağzımın içindeki aftlara iyi gelecek bişeyler biliyormusunuz.

arkadaşlar ben 3 aylık hamileyim ve hala yemek yiyemiyorum 3 kilo verdim.hadi bunu geçtim genelde 4. ayda yemeğe başlarsın diyorlar.
faranjit oldum boğazım çok ama çok kötü ağrıyor ağzımın içi beyaz aftlarla yani yaralarla dolu ve ben yine yaralardan bişey yiyemiyorum.kurumun doktru 250 mg antibiyotik verdi dün 2 tane içtim doktoruma sordum içebilirsin dedi bend e içtim.
bana yardım edin bu ağzımın içindeki aftlara iyi gelecek bişeyler biliyormusunuz.

bogazınız için antibiyotik yanlış hamilesiniz verilmemesi gerekirdi onun yerine bogaz spreyi kullanmanızı tavsiye ediyorum yemek için ise bunlarda olabiliyor ama kendini biraz zorlamalısın ya da iştah açıcı bitkisel ilaçlar var bebege zarar vermeyen doktoruna danışarak kullanabilirsin geçmiş olsun

anitbiyotiği doktora sordum içebilirsin dedi bende içtim 2 tane.boğaz spreyi vermedi hiç

bana göre içilmez ama içilir diyorsa diyecek lafım yok sprey vermemesini de anlayamadım sprey direkt bölgeye temas ettiginden daha faydalı butun vucuda yayılmmıyor

canım ağız yaralarına karadüt pekmezi iyi gelir. Dilini , ağzının içini kremler gibi parmağınla pekmezi sür.
Geçmiş olsun canım, antibiyotik kullanma bence. Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun canım. Bende hamileliliğimde kilo verelerdenim bu çok normal panik yapma :) hatta genelde hafif kilolular bu durumu yaşıyor , bende kilolu biri olarak bu kilo verenler arasındayım ve hala kilo alamadım :) 3 aylık hamileyken sizin yaşadığınız rahatsızlığı bende yaşadım. Boğaz enfeksiyonum ilerlemiş hatta ciğerlerim sökülüyordu. eczaneden AİG pastil aldım ve viks krem aldım. Viks çok faydalı geldi ve hayatımda ilk kez viks kullandım :) Boğazıma göğsüme doğru sürdüm bir güzel atkımla sardım terden öldüm :) üzerine sıcak çorba içtim ve mucizevi bir şekilde 2 günde atlattım. Ağız yaram için günde 3 kez karbonatlı suyla gargara yaptım ve sürekli acısada diş fırçalamayı ihmal etme. Geçmiş olsun canım.:emir_bebek:

Back
X