• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık kızım var ve aldatıldım!!

Altı ay bi süre sevgiliydik kısa bi Zaman yani..bugün evde o bana bağırırken kızım bi anda ağlamaya başladı içim yandı o anda bana yapılan zulüme katlanıyorum ama kızımın üzülmesine onun böyle bi baba elinde büyümesine iZin vermiycem.. Şuanda direniyor ayrılmamamakta ama pes edecektir mutlaka.böyle olsun istemezdim ama bir kez yapan yine yapar onunki pişmanlık değil amaç beni alıştırmak..kaldıki sorun sadece ihanet de değil.. Yani ömür boyu bu kamburla yaşayamam deymeyecek biri için gururumu ayaklar altına alamam daha fazla

bencede haklısınız inşallah biran önce kabul eder de ondan kurtulursunuz gerçekten çok üzülüyorum bu duruma çünkü. peki hiç ilk o 6 ay çıkma aşamasında böyle davranışları oldu mu ?

Şiddet ve aldatma nasıl affedilir onun karekteri böyleymiş sana oynamış artık herşeyi biliosam bile bile nasıl gidiceksin ? çocuğunz büyüyünce ayrılmak daha zor olur ama çocukken kabullenmesi daha kolay olur ve ilerdede anlar . büyüdüğünde travma yaşayabilir sağlıklı yetişmez. yine de sen bilirsin ama şiddet varsa asla dönme!!!

Mrb ben 20 yaşındayım eşim 34 evleneli 2 yıl oldu çok sorunlu bir hamilelik geçirdim eşimin sürekli gece dışarı çıkması yüZünden her defasında farklı tepkiler verdim vazgeçer diye ağladım yalvardım evi terkettim ama o ısrarla yaptı yapacağını hamileliğim resmen kabus tu dayak hakaret beni aldattığı hep şüpheydi ama bir hafta önce öğrendim ki bu pislik daha önce dahi her çıktığında eski kız arkadaşının yanına gitmiş..3 aylık kızımıda alıp arkadaşımın yanına gittim bu sefer tehditler hakaretler dayanamadım döndüm..ağlayarak beni sevdiğini söylüyor tabi aile baskısı biyerden affet bütün erkekler yapıyo pişman olmuş çocuk var vs. Sütüm kesildi stres sinirden psikolojim allak bullak ne yapacağımı bilemiyorum lütfen tecrübelerinizi yorumlarınıZı paylaşın
inan seni oradan çekip kurtarmak isterdim ama buna gücüm yok burada yeni konu açtım bugün okuyabilirsin okumalısında bence çünki dünyada tek o adamın ve tek yaşadığın hayatın olmadığını anlarsın inan bana çok üzüldüm senin adına çünki bunları okudukça eşimin değerini daha iyi anladım şuan eşimde yanımda ve ikimiz okuyoruz oda çok üzüldü minicik bir bebeğin var benim kızımda 4 buçuk aylık ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilemedim şuan bu nasıl yapılır hangi mantıkla yapılır bilemiyorumki ozaman niye çocuk istemiş o bebeğin günahı ne niye evlenmiş bunu yapacaksa bence asla dönmemelisin yanına asla neyap ne et ailene yalvar yakar istersen ailenin yanında dayak ye ama o eve dönme ailenin yanına dön canım

Benim annem bu zamanlarda benim icin katlandigindan ben simdi annemden de koptum... Benim durumum size emsal olabilir konumu okuyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Böyle erkeklere yapılacak tek şey Yol verecen gidecek

artık kk da bu konuları okumaktan psikolojım bozuldu kocama değişik bakar oldum

yaşın daha küçük ömür boyu böyle bir adamla hayat geçirebileceksen ayrılma

sizin eşinizi affetmeniz dayağıda yerim,aldatılırımda anlamına gelir eşiniz için

Son düzenleme:
Back
X