3 aylık melegim ellerimin arasından uçup gitti

vrlmrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
30
0
86
İzmir
bebegim için kurdugum tüm hayallerim umutlarım bende ama melegim uçtu gitti nasıl dayanıcam bunun acısına nasıl tekrardan başlıcam o olmamış gibi yaşamaya ne buyuk bir acıdır allahım bu nasıl dayanıcam onsuzluğa bir hafta sonra cinsiyetini öğrenicektim üzülme allah size saglık versin ya daha buyuk olsaydı diyolar ama anlamıyolar isterse 3 günlük olsaydı gene benim canım olucaktı .

benim en yakın arkadaşım merve ilk bebeğini 6 aylıken kaybetti gerçek bir bebek kaybetti ikincisini 4,5 aylıken kaybetti .bir kızı bir oğlu olacaktı beterini düşün rahatlarsın ,tevekkül et ,isyan ise sakın sadece beterini getirir her şeyde bir hayır vardır belki engeli olacakatı sağlıksız olacaktı kendini rahatlatmaya çalış o arkadaşımın isee şimdi 1 yaşında oğlu var. zaman herşeyin ilacıdır şimdi acın çok taze ama zamanla hafifleyip bitecektir

Tek avuntum o zaten rabbim bebegimi çok sevdi ramazanın ilk gecesi yanına aldı diyorum ama ister 9 aylık ister 3 günlük olsun gene senin parçan aynı derecede yakıyo içini hala yaram taze geçmesi için çaba sarfetmeye başladım ama bi yandan o minik yüreği olan yavrumu unutmak ona ihanet etmek gibime geliyo içimdeki acı çok büyük ama eşim için dayanmak kendimi toplamak zorundayım elbet kavuşucam bebegime beni izledigini biliyoruum ve onu görmeden kokusunu içime çekmeden oyle yogon bi özlemle özlüyorum ki allahım bu acıyı hiç bir anneye yaşatmasın arkadaşını azda olsa anlarım allah sabrını vermiştir ama hala o kaybettigi bebeklerine içi açıyodur mutlaka allah bana ve isteyen herkese nasip eder ihş anneligi canım :S

Bende 8 haftalık ilk bebeğimi kaybettiğimde dünya durdu sanmıştım... Çok ağladım... Harap ettim kendimi de eşimi de... Şimdiyse 3,5 yaşında kızım ve 1,5 yaşında oğlum var... Acım dindi ama ilk bebeğimden her bahsettiğimde burnum sızlar... Doğsaydı cinsiyeti ne olacaktı, kime benzeyecekti şimdi ne yapıyordur diye düşünür dururum... Bazen gülümserim düşünürken... Ölürken mutlu olurum herhalde derim... Onu göreceğim için... Unutulmaz ama alışılır canım... Allah sabrını artırsın...

bende 11 haftalıkken kaybetmiştim bebişimi. Allah sabrını veriyor inan canım. öyle deme benim kuzenimin oğlu öldü 16 yaşında. onun acısını görünce ben halime şükrettim. acı küçümsenmez elbet ama insan daha kötüsünü düşünmezse atlatamaz bu yaşadıklarını. 3 buçuk ay oldu ve gerçekten Allah unutma gücünü de veriyor insana kendini kahretme. inan ona dair ne kadar çok şey öğrenirsen acın daha çok artar. aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki sana Allahtan sabır dile. demekki kısmeti yokmuş meleğinin

Öyle diyorum zaten başka türlu dayanılmıyo canım kuzenın başına geleni allah kimselere vermesin çok zor olmalı mutlaka .

Bende bitek bu duyguları hisseden benim sanıyodum inan her gökyüzüne baktığımda sanki biyerden bana gülümsüyo ve beni izliyo gibime geliyo eşimi çok seviyorum ve bi bebegimiz olsun istiyoruz ama ben bu stresten onuda harab ettim ona ayrı üzülüyorum bebeğime ayrı anlıcagın o kadar karışığım ki kimse acımı yaşamama izin vermiyo herşeyi içimde yaşamak durumunda kalıyorum beni bu siteye üye eden sebepte bu oldu Allah sana nasip etmiş anne olmayı banada eder ihş canım allah ilk bebeginin ömrünü digerlerine versin ihş

bende 2 aylıkken kaybettim gerçekten çok kötü bir acı.. senağlamasenağlama

çok üzüldüm ama iyiki bu kadar erken gitmiş.inşallah yeniden bir bebek sahibi olursun

Allah verdiği derdin sabrınıda verio canım hiç üzülme sen bizimde inş sonunda yüzümüz güler bizde böle sınanıyoruz demek ki ben 8arayla 2düşük yaşadımikinci bebeğim kesesiyle elime düştü hatta içim acımıo mu acıo hemde çok ama yenisi için bu düşüncelerden arınmam kendime gelmem lasım sende öle yap fasla üzme kendini kendinde hasta olursun sonra bak

ahh tatlım benim seni en iyi anlayan bizleriz , sana şimdi herkes donuk kimse halinden anlamıyor acını küçümsüyorlar gibi geliyordur bazıları evet öyle ama bazılarıda acını hatırlatmamak için öyle davranıyorlar inan , tabiki senin kadar yoğun yaşamıyor acısını kimse, sen annesin , bizde anneydik, kısmet değilmiş ki rabbim izin vermedi, bende çok kötü zaman geçirdim bende 56 gün oldu bebeğim öleli, günüm geçti diye tahlile gittim sağlık ocağına doktordaki kayıtta hala hamile görünüyormuşum , 11+3tüm ama 8 haftalıkken ölmüş bebeğim içimde 3 hafta ölü kalmış , dr bana 20 haftalık hamilesin ne testine geldin dedi boğazıma düğümlendi herşey, öldü bebeğim dedim , yaşasa 20 haftalıkmış yani, kısmet ama ağlasak ne yapabiliyoruz ki, hala da oluyor agladıgımız üzüldüğümüz , rüyalarımıza da geliyor , ama bunların yararı değil zararı var bize, psikolojimizi toplamazsak yeniside gelmeyebilir, herşey insan için imtihan dünyasındayız, vücut sağlıksız bebeği büyütmek istemezmiş kendisi atarmış , daha bi çok şey ama duygularımız önümüze geçiyor işte SABRETMELİYİZ canm, öyle patavatsızlar çok evet ondan nolacak küçücük bişydi diyen, evladın küçüğü büyüğü olmaz bunu da yaşayan yani sadece biz bilioz ve rabbim biliyor, bol dua edelim , inş. allahım mükafatını vercek, üzülme isyan etme , tevekkül et canm.

Allaha şart koşmak gibi olmasın ama ben kaldıramam herhalde 2. düşügü bebeğim giderken öldüm sanki bidaha o acıyı ne allah bana nede başkasına yaşatsın çok zor bi an önce bizide anne yapmayı nasip etsin allah canım

Elimizden gelen başka ne varki zaten canım allahtan başka sığınıcak kimsemiz yok buyuk ihtimal bnm yavrumda sağlıksızdı 3 ay boyunca kanamam geldi zaten hep aklımda soru işareti vardı rahatsız olurmu diye bide bnm cahilliğime geldi bazende kendimi suçluyorum işte böyle düşününce ama sonra işin içinden çıkamıyorum kendimi yicek ekmeği olsaydı zaten naparsam yapayım bende kalır diyorum acım azalmıyo ama alışmaya başladım herhalde sadece bazen unutuyorum hala karnımı sevip yavrumla konuşmaya başlıorum sonra aklıma geliyo diyrum ki ben napyorum öyle işte sadece yeni bi bebek acımı azaltır diyorum bilmiyorum canım allah hepimze hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin işte ne denir ki daha fazla

Benimde bebegimi kaybettimmm.. gunlerce agladim 3 ay geçti üzerinden hala bogazimda düğüm olarak kaldi..coookk sevinmistim.. cok geçmeden hemen hamilelik giysisi filan almistim.. ne kadar zormus onlari kaldirmak..ALlahim sabir versin bize.naparsam yapiyim tekrar hamile kalirsam aynisi olcak korkusu geçmiyor. . Allahim sen buyuksun Yarabbim. Bu aciz kullarinin dualarini kabul eyle....

Bende bebegimi kaybettimmm.. gunlerce agladim 3 ay geçti üzerinden hala bogazimda düğüm olarak kaldi..coookk sevinmistim.. cok geçmeden hemen hamilelik giysisi filan almistim.. ne kadar zormus onlari kaldirmak..ALlahim sabir versin bize.naparsam yapiyim tekrar hamile kalirsam aynisi olcak korkusu geçmiyor. . Allahim sen buyuksun Yarabbim. Bu aciz kullarinin dualarini kabul eyle....

Amin canım allah bi an önce anne olmayı nasip etsin bizede ben tam 8 ay bekledim tam doktora gidicektik randevu gününden bir gün önce ögrendim hamile oldugumu tam 2 aylık olmuştu bile ögremdiğimde 1 ay sonrada kaybettim allah kimselere vermesin o acıyı çok zor çok üzücü ne yazık ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…