bebegim için kurdugum tüm hayallerim umutlarım bende ama melegim uçtu gitti nasıl dayanıcam bunun acısına nasıl tekrardan başlıcam o olmamış gibi yaşamaya ne buyuk bir acıdır allahım bu nasıl dayanıcam onsuzluğa bir hafta sonra cinsiyetini öğrenicektim üzülme allah size saglık versin ya daha buyuk olsaydı diyolar ama anlamıyolar isterse 3 günlük olsaydı gene benim canım olucaktı .
bende 11 haftalıkken kaybetmiştim bebişimi. Allah sabrını veriyor inan canım. öyle deme benim kuzenimin oğlu öldü 16 yaşında. onun acısını görünce ben halime şükrettim. acı küçümsenmez elbet ama insan daha kötüsünü düşünmezse atlatamaz bu yaşadıklarını. 3 buçuk ay oldu ve gerçekten Allah unutma gücünü de veriyor insana kendini kahretme. inan ona dair ne kadar çok şey öğrenirsen acın daha çok artar. aynı şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki sana Allahtan sabır dile. demekki kısmeti yokmuş meleğinin
Bende 8 haftalık ilk bebeğimi kaybettiğimde dünya durdu sanmıştım... Çok ağladım... Harap ettim kendimi de eşimi de... Şimdiyse 3,5 yaşında kızım ve 1,5 yaşında oğlum var... Acım dindi ama ilk bebeğimden her bahsettiğimde burnum sızlar... Doğsaydı cinsiyeti ne olacaktı, kime benzeyecekti şimdi ne yapıyordur diye düşünür dururum... Bazen gülümserim düşünürken... Ölürken mutlu olurum herhalde derim... Onu göreceğim için... Unutulmaz ama alışılır canım... Allah sabrını artırsın...
bebegim için kurdugum tüm hayallerim umutlarım bende ama melegim uçtu gitti nasıl dayanıcam bunun acısına nasıl tekrardan başlıcam o olmamış gibi yaşamaya ne buyuk bir acıdır allahım bu nasıl dayanıcam onsuzluğa bir hafta sonra cinsiyetini öğrenicektim üzülme allah size saglık versin ya daha buyuk olsaydı diyolar ama anlamıyolar isterse 3 günlük olsaydı gene benim canım olucaktı .
bende 2 aylıkken kaybettim gerçekten çok kötü bir acı.. senağlamasenağlama
çok üzüldüm ama iyiki bu kadar erken gitmiş.inşallah yeniden bir bebek sahibi olursun
Allah verdiği derdin sabrınıda verio canım hiç üzülme sen bizimde inş sonunda yüzümüz güler bizde böle sınanıyoruz demek ki ben 8arayla 2düşük yaşadımikinci bebeğim kesesiyle elime düştü hatta içim acımıo mu acıo hemde çok ama yenisi için bu düşüncelerden arınmam kendime gelmem lasım sende öle yap fasla üzme kendini kendinde hasta olursun sonra bak
ahh tatlım benim seni en iyi anlayan bizleriz , sana şimdi herkes donuk kimse halinden anlamıyor acını küçümsüyorlar gibi geliyordur bazıları evet öyle ama bazılarıda acını hatırlatmamak için öyle davranıyorlar inan , tabiki senin kadar yoğun yaşamıyor acısını kimse, sen annesin , bizde anneydik, kısmet değilmiş ki rabbim izin vermedi, bende çok kötü zaman geçirdim bende 56 gün oldu bebeğim öleli, günüm geçti diye tahlile gittim sağlık ocağına doktordaki kayıtta hala hamile görünüyormuşum , 11+3tüm ama 8 haftalıkken ölmüş bebeğim içimde 3 hafta ölü kalmış , dr bana 20 haftalık hamilesin ne testine geldin dedi boğazıma düğümlendi herşey, öldü bebeğim dedim , yaşasa 20 haftalıkmış yani, kısmet ama ağlasak ne yapabiliyoruz ki, hala da oluyor agladıgımız üzüldüğümüz , rüyalarımıza da geliyor , ama bunların yararı değil zararı var bize, psikolojimizi toplamazsak yeniside gelmeyebilir, herşey insan için imtihan dünyasındayız, vücut sağlıksız bebeği büyütmek istemezmiş kendisi atarmış , daha bi çok şey ama duygularımız önümüze geçiyor işte SABRETMELİYİZ canm, öyle patavatsızlar çok evet ondan nolacak küçücük bişydi diyen, evladın küçüğü büyüğü olmaz bunu da yaşayan yani sadece biz bilioz ve rabbim biliyor, bol dua edelim , inş. allahım mükafatını vercek, üzülme isyan etme , tevekkül et canm.
Benimde bebegimi kaybettimmm.. gunlerce agladim 3 ay geçti üzerinden hala bogazimda düğüm olarak kaldi..coookk sevinmistim.. cok geçmeden hemen hamilelik giysisi filan almistim.. ne kadar zormus onlari kaldirmak..ALlahim sabir versin bize.naparsam yapiyim tekrar hamile kalirsam aynisi olcak korkusu geçmiyor. . Allahim sen buyuksun Yarabbim. Bu aciz kullarinin dualarini kabul eyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?