ahh tatlım benim seni en iyi anlayan bizleriz , sana şimdi herkes donuk kimse halinden anlamıyor acını küçümsüyorlar gibi geliyordur bazıları evet öyle ama bazılarıda acını hatırlatmamak için öyle davranıyorlar inan , tabiki senin kadar yoğun yaşamıyor acısını kimse, sen annesin , bizde anneydik, kısmet değilmiş ki rabbim izin vermedi, bende çok kötü zaman geçirdim bende 56 gün oldu bebeğim öleli, günüm geçti diye tahlile gittim sağlık ocağına doktordaki kayıtta hala hamile görünüyormuşum , 11+3tüm ama 8 haftalıkken ölmüş bebeğim içimde 3 hafta ölü kalmış , dr bana 20 haftalık hamilesin ne testine geldin dedi boğazıma düğümlendi herşey, öldü bebeğim dedim , yaşasa 20 haftalıkmış yani, kısmet ama ağlasak ne yapabiliyoruz ki, hala da oluyor agladıgımız üzüldüğümüz , rüyalarımıza da geliyor , ama bunların yararı değil zararı var bize, psikolojimizi toplamazsak yeniside gelmeyebilir, herşey insan için imtihan dünyasındayız, vücut sağlıksız bebeği büyütmek istemezmiş kendisi atarmış , daha bi çok şey ama duygularımız önümüze geçiyor işte SABRETMELİYİZ canm, öyle patavatsızlar çok evet ondan nolacak küçücük bişydi diyen, evladın küçüğü büyüğü olmaz bunu da yaşayan yani sadece biz bilioz ve rabbim biliyor, bol dua edelim , inş. allahım mükafatını vercek, üzülme isyan etme , tevekkül et canm.