- Konu Sahibi Babylicious
3aylık misafirlik konusunun tam sebebi ne bilemeyeceğim.karı koca memur komşumuzu hatırladım.çocuk bakıcısı çaycıyı mı açık unutmuş ne bi şekilde yangında evleri yanan komşusu vardı annemin 1ay kadar tadilat boya badana şebeke değişmesi derken mecbur annem misafir etmişti ısrarla onlar otele felan gidelim dedikçe annem ben bu apt. Öyle bişey olamaz öldük mü be felan demişti.hala da hep der şimdi olsa yine yaparım diye.
Hiç rahatsızlık çekmemiştik çok kibar ve iyi insanlardı.yük olmamak için adamda kadında marketi pazarı eve taşıyordu neredeyse her akşam annem en sonunda vallahi sizi eve almam bir daha almayın hiç bişey mahcup oluyorum felan diye kadını zorla vazgeçirmişti.
Hala da çok sağlam dosttuz o aile ile.Böyle bir sebepse olabilir yani.Bu kadar tepki sanki azıcık kötü niyet.
Buradaki yorum yapan herkes acaba misafir fobili mi?
Tabi öyle benzer durum yokda sizi enayi yerine koymaksa bilemeyeceğim.
Aldırın gardırobu bu da son iyilik olsun.sonra o aile ile küsün görüşmeyin madem bu kadar dert ettiniz.
Hiç rahatsızlık çekmemiştik çok kibar ve iyi insanlardı.yük olmamak için adamda kadında marketi pazarı eve taşıyordu neredeyse her akşam annem en sonunda vallahi sizi eve almam bir daha almayın hiç bişey mahcup oluyorum felan diye kadını zorla vazgeçirmişti.
Hala da çok sağlam dosttuz o aile ile.Böyle bir sebepse olabilir yani.Bu kadar tepki sanki azıcık kötü niyet.
Buradaki yorum yapan herkes acaba misafir fobili mi?
Tabi öyle benzer durum yokda sizi enayi yerine koymaksa bilemeyeceğim.
Aldırın gardırobu bu da son iyilik olsun.sonra o aile ile küsün görüşmeyin madem bu kadar dert ettiniz.