3 Aylık <Misafir Devamı Derdim

Ölür müsün öldürür müsün
Elbette öldürürüm ,ne ölecem :deli:
Sakasi bir yana,butcenizi asmamakta israr edin,gerekiyorsa cingar cikarin. İhtiyac sahibi insan cok,ille yardim edecekseniz onlardan birine yardim edin bari sevabi var. Bu garip insanlari daha fazla evlatlik almak zorunda degilsiniz

canım çok sinirliyim bu duruma gerçekten.. ben biri bu kadar surat yapsa kapıları çarpsa 5 dk durmam yanında. birde çok stresli olduğum için aşırı sinirleniyorum.. onlra değil her zamn eşime makineye vs.. başlıyorum kapıları çarpıp tekmelemeye.. umurlarında değil resmen.. Bu kadar yuzsüzlük olamaz..:KK12::KK12:

yaa ne kadar haklısın.. biliyor sinirden oldugumu hala ban bir sorayım belki giderler diyor.. allah allah.. Dedim evde eski bir koltuk var ikili kocaman yatk oluyor onu alsınlar gerisini kendileri halletsinler.. bize ne artık bu saatten sonra. millet bu işin altında bişey arıyor ama gerçekten eşimin iyi niyetinden tabir-i caizse
Yapacak tek şey var canım. Aldıklarından harcadıklarından kısmayacaksın. Ev için kendin için lazımdı lazım değildi düşünmeden al. Parayı yetistiremeyince gitsin alsın bakalım gardrobu.
Hâlâ alabiliyorsa boşver alsın. Senin birşeyini eksik etmesin kime iyi oluyorsa olsun.

Hamilesiniz direk bebek odasina falan yonelin ,onlara alacagina siz ihtiyacinizi gidermis olursunuz..

Eşim kırılmasın üzülmesin diye uğraştıkça seni paramparça ediyor farkındamısın bilmem boşver kırılırsa kırılsın gardırop almak nedir ya ev hediyesi nevresim alınır battaniye alınır çek restini bu nedir arkadaşım

Türk insanı yemez yedirir,giymez giydirir ve Allah bereketini her zaman verir. Bu kadar açgözlü olmayıp siz de eşiniz gibi gönülden yardımcı olsaydınız belki bu halde olmazdınız. Bir başkası da sizin ihtiyacınızı görürdü.

adam şaka gibi yaaa ,

ne anlattı da ağladı ben çok merak ettim , birde sana vicdan yaptırmış , çok haksızlık yaptım falan diyorsun canım yaaa ,
elin adamının wc pisliğini yıkadın ne acıması allah aşkına

adam şaka gibi yaaa ,

ne anlattı da ağladı ben çok merak ettim , birde sana vicdan yaptırmış , çok haksızlık yaptım falan diyorsun canım yaaa ,
elin adamının wc pisliğini yıkadın ne acıması allah aşkına

canım o farklı bir konudaydı.. o yuzden bu konuda çok ustune gıtmıyorum.. bende vicdan yaptırmaya başladım.. artık böyle işine gelirse onu laflrımla kırmak yerine laflarımla kırıyorum:dondurma: artık sert veya suclayan tavırla degıl duygu somurusuyle konusuyorum.. hediye olarak ta b,r kettle yeter fazlasına izin vermeyeceğim.

canım o kadar haklısın ki.. su donemde ne kadar yıprandım anlatamam..e şimin aglaması farklı nedenden dolayıydı bu konuyla alakası yok haklılık payı var ama bende cok streslıyım ozelıkle rısklı bır hamılelık yaşarken..

onu da gectım artık bıraz ortalıg toparlayyım dedım lavaboda sac gordum.. yaa o kadar sınırlendım ki.. ben kendi sacımdan bıle nefret ederim.. ya insanın sacı dokulebılır ama o sekılde bırakır mı kadın bırde.. suyu actım kusa kusa.. artık ıyıce kurumus ona ragmen gıtmedii... o kadar sınırlıyım kı anlatmm.

dikkat edin riskli gebelik durumunu çok iyi bilenlerdenim. Sizi eşiniz şuanda el üstünde tutması gerek. Destek olması ve yardımcı olması gerek, saç mevzusuna gelince bende uyuz olurum öyle duruma hiç sevmem kendi saçım bile çok dökülür hemen toplarım. Kaldı ki sizin kendi saçınız bile değil ne iğrenç insanlar ya çok rahat oluyorlar, insanda biraz merhamet ve vicdan olur ya eşiniz bile olsa lütfen ezdirmeyin çünkü ne kadar el üstünde tutsanız erkek milletini en ufak bir şeyde diş gösterip tırmalayacığı koynundaki karısı oluyor senden kötüsü olmuyor malesef. Eşiniz aklını başına alsın zaman öyle bir zamana geldiki babana bile güvenemiyorsun.

canım o farklı bir konudaydı.. o yuzden bu konuda çok ustune gıtmıyorum.. bende vicdan yaptırmaya başladım.. artık böyle işine gelirse onu laflrımla kırmak yerine laflarımla kırıyorum:dondurma: artık sert veya suclayan tavırla degıl duygu somurusuyle konusuyorum.. hediye olarak ta b,r kettle yeter fazlasına izin vermeyeceğim.

bencede yanii

Esiniz aylarca 2 kanepede yasamak zorunda kaldigi icin baskasinin maddi açıdan zor durumda kalmasindan etkileniyor gibi geldi bana.

Ama yinede bu kadar verici olmaya karsiyim. Tartismak yerine birde bu açıdan düşünüp farklı sekilde yaklaşın eşinize .

Türk insanı yemez yedirir,giymez giydirir ve Allah bereketini her zaman verir. Bu kadar açgözlü olmayıp siz de eşiniz gibi gönülden yardımcı olsaydınız belki bu halde olmazdınız. Bir başkası da sizin ihtiyacınızı görürdü.

ne alaka aylarca elin adamı ve karısını evinde barındırmak mecburiyetindemi , akraba bile değil ya yurt dışından gelmiş rahat bir çift onuda geçtim insan hiçbir işe elini sürmeden ekmek elden su gölden bir evde yaşayabilirmi ayağına getiren hizmetci durumuna düşmüş riskli hamilelik geçiren bir kadın ev sahibi...konuyu tam okumadan böyle bir cevap vermeniz ne kadar üzücü siz bu duruma düşseniz ne yapardınız...

Esiniz aylarca 2 kanepede yasamak zorunda kaldigi icin baskasinin maddi açıdan zor durumda kalmasindan etkileniyor gibi geldi bana.

Ama yinede bu kadar verici olmaya karsiyim. Tartismak yerine birde bu açıdan düşünüp farklı sekilde yaklaşın eşinize .

canım onun umrunda değildi zaten ama yani biz yaşadık onlarda yaşayabilirler kocaman insanlar.. zaten 3 ay ekmek elden su gölden yaşadılar daha fazlası artık çok rhatsız ediyor beni.. o parayla bebeğime birşey alırım diğer bebeğimin mezarını daha güzel birşey yaptırırım.. ben rahat mı yaşadım sanki onları düşüneyim.. hala da doğrultamadık ki belimizi..2 3 defa işler iyi gitti diye hr vurup harman savuruyor..

ne alaka aylarca elin adamı ve karısını evinde barındırmak mecburiyetindemi , akraba bile değil ya yurt dışından gelmiş rahat bir çift onuda geçtim insan hiçbir işe elini sürmeden ekmek elden su gölden bir evde yaşayabilirmi ayağına getiren hizmetci durumuna düşmüş riskli hamilelik geçiren bir kadın ev sahibi...konuyu tam okumadan böyle bir cevap vermeniz ne kadar üzücü siz bu duruma düşseniz ne yapardınız...

canım o kadar doğru dedin ki. insan az olsa da düşünür.. otel gibi yaşıyorlar.. birçok şeye takılmadım ama bu tarz şeyleri gördükçe sinirleniyorum. kendi bebeğime bile sevinemedim bunlar yüzünden..

Eşiniz ele yapacağına size yapsın , bu iyilik değil.Ağlayıp sizi bastırdığını düşünüyorum hani bazı kadınlar dedikleri olmayınca ağlayıp erkekleri kandırır ya o hesap.Eşiniz de böyle yapıyor bence.Söylemeyi bırakmayın.Aldırmayın bişey.Onlara iyilik edeceğine evsiz çocuklara , maddi gücü olmayan , evde yiyecek ekmeği olmayan insanlara yardım etsin.Burda mesele para konusunu aşmış.Sizi çiğneyip geçiyor sinir olduğunuzu bildiği şeyleri yapıyor eşiniz.Ele iyi olucağına size iyi olsun.Siz onun ailesisiniz.

Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim benim eşimin arkadaşları 3 aydır bizde yaşıyorlardı.. En sonunda kavga gürültü ev tutturdum.. Eşimle büyük kavgalar ettik.

Şimdi de hediye sorunu var..

Ya anlamıyorum gerçekten. 3 buçuk ay kalmışlar ev tutulmuş.. Yok eşya alınacak yok şu alınacak yok bu alınacak.. Yeterli paraları olmadığı halde en iyisini arıyorlar tamam bende en iyisi olsun isterim ama olmayınca da kendimi yemem.. Ortalama bir şey alırım yada idare etmesi için tek bir şey alırım devamını elime para geçtikçe alırım.

Mutfak eşyaları sağ olsun eşim veriyor işyerindekilerden verecekmiş.. Ki ben takım alamadım hala.. 1 yıldır bekliyorum durumumuz biraz düzelsin borçları ödeyelim.. Malum Türkiye de şu an ki ekonomik durumda şirketler kapanırken çok zorlandık.. Yurtdışı iş yapmaya başladık ve düzelmeye başladık çok şükür. Ama ben tam 1 yıl bekledim eşya alalım evimizi yenileyelim diye.. eşyamız yokken tam 5 ay 2 kanepe de yaşadık. Şimdi çok sükür herşeyimiz var sıkıntımız bitti..

Ama eşim istediğinizi alın hallederiz vs dedikçe onu öldürmek istiyorum.. Olmasın her şeyleri idare etsinler. 3 buçuk ay zaten biz bakmışız her şeylerini vermişiz iş vermişiz. 5 kuruş harcamadan yaşamışlar.. Birde üstüne eşim her şeylerini yapma peşinde . Ölür müsün öldürür müsün?:eek::eek::eek::eek:

Ya artık kavga da etmek istemiyorum. Geçen akşam biraz sohbet ettik ki gerçekten bazı konularda çok haksızlık etmişim. Çok kalbi kırılmış Ben kendimi düşünürken onu düşünmemişim ve düzeltmeye çalışıyorum kendimi.. Çok ağladı bende çok üzüldüm.Her konuda alttan almaya çalışıyorum artık ama benimde bunlar konusunda tahammülüm kalmamış.. :KK20::KK20:

Bunları geçtim ayrıca hediye almak istiyor tamam alsın yeni ev kuruluyor ama ben 100 tl nin üstüne çıkmam.. bir ev eşyası mutfak eşyası falan alırdım. Ama tutmuş gardırop alalım diyor. Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor.. Konuşmaya çalışıyorum kavga etmeden ama işlerine yarasın diyor.. ben nasıl ikna ederim bu adamı.. :sopa::sopa:Ne gerek var bu kadar şeye. Eşimi kırmadan üzmeden nasıl ikna ederim? Yada boşvereyim de bu iş kapansın mı? Ama şimdiye kadarda çok boşverdim.. Bu kadarı çok fazla geliyor.
Niye kırılmasın ki kırılsın eşin kavga gürültü aldırtma birşey ben nefret ediyorum erkeklerin kendi ailelerinden önce başkasını düşünmesine kavga çıkar almasın niye alıyor kardeşim

Esin seni sadece sindirmis. Bilmedigin birseyler var canim bence.. Sem simdilik yutmussun ama elbet birgun kokusu cikar. Bence esine belli etmeden takibe al. Guvenince insan kendini saliyor herseyi inaniyor.. Inanma

Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim benim eşimin arkadaşları 3 aydır bizde yaşıyorlardı.. En sonunda kavga gürültü ev tutturdum.. Eşimle büyük kavgalar ettik.

Ya anlamıyorum gerçekten. 3 buçuk ay kalmışlar ev tutulmuş.. Yok eşya alınacak yok şu alınacak yok bu alınacak.. Yeterli paraları olmadığı halde en iyisini arıyorlar tamam bende en iyisi olsun isterim ama olmayınca da kendimi yemem.. Ortalama bir şey alırım yada idare etmesi için tek bir şey alırım devamını elime para geçtikçe alırım.

Mutfak eşyaları sağ olsun eşim veriyor işyerindekilerden verecekmiş.. Ki ben takım alamadım hala.. 1 yıldır bekliyorum durumumuz biraz düzelsin borçları ödeyelim.. Malum Türkiye de şu an ki ekonomik durumda şirketler kapanırken çok zorlandık.. Yurtdışı iş yapmaya başladık ve düzelmeye başladık çok şükür. Ama ben tam 1 yıl bekledim eşya alalım evimizi yenileyelim diye.. eşyamız yokken tam 5 ay 2 kanepe de yaşadık. Şimdi çok sükür herşeyimiz var sıkıntımız bitti..

Ama eşim istediğinizi alın hallederiz vs dedikçe onu öldürmek istiyorum.. Olmasın her şeyleri idare etsinler. 3 buçuk ay zaten biz bakmışız her şeylerini vermişiz iş vermişiz. 5 kuruş harcamadan yaşamışlar.. Birde üstüne eşim her şeylerini yapma peşinde . Ölür müsün öldürür müsün?:eek::eek::eek::eek:

Ya artık kavga da etmek istemiyorum. Geçen akşam biraz sohbet ettik ki gerçekten bazı konularda çok haksızlık etmişim. Çok kalbi kırılmış Ben kendimi düşünürken onu düşünmemişim ve düzeltmeye çalışıyorum kendimi.. Çok ağladı bende çok üzüldüm.Her konuda alttan almaya çalışıyorum artık ama benimde bunlar konusunda tahammülüm kalmamış.. :KK20::KK20:

Bunları geçtim ayrıca hediye almak istiyor tamam alsın yeni ev kuruluyor ama ben 100 tl nin üstüne çıkmam.. bir ev eşyası mutfak eşyası falan alırdım. Ama tutmuş gardırop alalım diyor. Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor.. Konuşmaya çalışıyorum kavga etmeden ama işlerine yarasın diyor.. ben nasıl ikna ederim bu adamı.. :sopa::sopa:Ne gerek var bu kadar şeye. Eşimi kırmadan üzmeden nasıl ikna ederim? Yada boşvereyim de bu iş kapansın mı? Ama şimdiye kadarda çok boşverdim.. Bu kadarı çok fazla geliyor.
Ahh canım bunlar niye oluyor biliyor musun? Kocan senin eksiklerini ihtiyaçlarını bilmiyor. Mesela hep durumumuz biraz düzelsin tatile gidelim. Durumumuz düzelsin banyoyu yaptıralım. Koltukları değiştirelim. Arabayı değiştirelim. Özel sağlık sigortası yaptıralım. Yazlık alalım. Bu hedefleri koy adamın önüne.

Hamıle halınle senı soktugu strese bak

Back
X