3 Aylık <Misafir Devamı Derdim

Ilk okuduğumda da sinir olmuştum yine sinir oldum. Eşin dayaklık canım kusura bakma ayrıca ne yap et aldırma bir gardrop bi de en iyisi olacaksa kaça patlar haberi var mi colugun çocuğun rızkını ele vermeyin

Sizden ne köy olur ne kasaba.. Ayranınız yok içmeye..... Hesabı bize niye denk gelmez böyle bol kepçe arkadaşlar anlamıyorum

Böyle bir saçmalık mı olur babasının oğlu değil arkadaşı yani ve yapmışsınız siz yapacağınız kadar iyilik ben olsam şimdiye cinnet geçirmiştim iyi sabırlı sin eşimi çoktan boğazlamış tim vallahi :KK67: asla musade etmem yani bu kadarına

Kocanın duracağı yok
Çocukları oldugunda doğum masrafları benden, büyüdüğünde erkekse sünnet düğünü benden kızsa ehliyeti benden gibi gibi şeyler yapabilir

Esiniz cocukken ne yasamis ya??? Ben bile su anlattiklarinizdan yolunacak kaz gozuyle bakiyorum
Kaptirmasin kendini bu kadar engel olmaya devam edin.
Napiyolar seker mi veriyolar buna???:KK12:

A
Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim benim eşimin arkadaşları 3 aydır bizde yaşıyorlardı.. En sonunda kavga gürültü ev tutturdum.. Eşimle büyük kavgalar ettik.

Şimdi de hediye sorunu var..

Ya anlamıyorum gerçekten. 3 buçuk ay kalmışlar ev tutulmuş.. Yok eşya alınacak yok şu alınacak yok bu alınacak.. Yeterli paraları olmadığı halde en iyisini arıyorlar tamam bende en iyisi olsun isterim ama olmayınca da kendimi yemem.. Ortalama bir şey alırım yada idare etmesi için tek bir şey alırım devamını elime para geçtikçe alırım.

Mutfak eşyaları sağ olsun eşim veriyor işyerindekilerden verecekmiş.. Ki ben takım alamadım hala.. 1 yıldır bekliyorum durumumuz biraz düzelsin borçları ödeyelim.. Malum Türkiye de şu an ki ekonomik durumda şirketler kapanırken çok zorlandık.. Yurtdışı iş yapmaya başladık ve düzelmeye başladık çok şükür. Ama ben tam 1 yıl bekledim eşya alalım evimizi yenileyelim diye.. eşyamız yokken tam 5 ay 2 kanepe de yaşadık. Şimdi çok sükür herşeyimiz var sıkıntımız bitti..

Ama eşim istediğinizi alın hallederiz vs dedikçe onu öldürmek istiyorum.. Olmasın her şeyleri idare etsinler. 3 buçuk ay zaten biz bakmışız her şeylerini vermişiz iş vermişiz. 5 kuruş harcamadan yaşamışlar.. Birde üstüne eşim her şeylerini yapma peşinde . Ölür müsün öldürür müsün?:eek::eek::eek::eek:

Ya artık kavga da etmek istemiyorum. Geçen akşam biraz sohbet ettik ki gerçekten bazı konularda çok haksızlık etmişim. Çok kalbi kırılmış Ben kendimi düşünürken onu düşünmemişim ve düzeltmeye çalışıyorum kendimi.. Çok ağladı bende çok üzüldüm.Her konuda alttan almaya çalışıyorum artık ama benimde bunlar konusunda tahammülüm kalmamış.. :KK20::KK20:

Bunları geçtim ayrıca hediye almak istiyor tamam alsın yeni ev kuruluyor ama ben 100 tl nin üstüne çıkmam.. bir ev eşyası mutfak eşyası falan alırdım. Ama tutmuş gardırop alalım diyor. Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor.. Konuşmaya çalışıyorum kavga etmeden ama işlerine yarasın diyor.. ben nasıl ikna ederim bu adamı.. :sopa::sopa:Ne gerek var bu kadar şeye. Eşimi kırmadan üzmeden nasıl ikna ederim? Yada boşvereyim de bu iş kapansın mı? Ama şimdiye kadarda çok boşverdim.. Bu kadarı çok fazla geliyor.
Valla iyiymis ya ailecek arkadas mi olsak sizle. Sonra biz ev falan değiştiririz :halay:
Saka bi yana eşiniz cidden normal degil. Maddi anlamda sizi zora sokar bu gidişle.

Eşinizin arkadaslarina yaptigini benim kayinbabam dugunumde bana yapmadi yahu.. Nasil bir arkadaslik iliskisi bu , kac yildir arkadaslar şaştim kaldim

valla film seti gibi bi ev..sitkom gibi.yani bu durumda hemen hemen herkesin yapacağı şey o adı misafir olan iki vatandaşı evden kovmak..niye kovmadınız çok merak ediyorum.eşyalarını kapıya attığınız gibi hadi yallah..üç ay nedir ya?şaka desen değil misafirlik desen değil yani akıl mantık işi değil.eşinizi iyice tanıdığınıza eminmisiniz

Bilmeyenler için kısaca özet geçeyim benim eşimin arkadaşları 3 aydır bizde yaşıyorlardı.. En sonunda kavga gürültü ev tutturdum.. Eşimle büyük kavgalar ettik.

Şimdi de hediye sorunu var..

Ya anlamıyorum gerçekten. 3 buçuk ay kalmışlar ev tutulmuş.. Yok eşya alınacak yok şu alınacak yok bu alınacak.. Yeterli paraları olmadığı halde en iyisini arıyorlar tamam bende en iyisi olsun isterim ama olmayınca da kendimi yemem.. Ortalama bir şey alırım yada idare etmesi için tek bir şey alırım devamını elime para geçtikçe alırım.

Mutfak eşyaları sağ olsun eşim veriyor işyerindekilerden verecekmiş.. Ki ben takım alamadım hala.. 1 yıldır bekliyorum durumumuz biraz düzelsin borçları ödeyelim.. Malum Türkiye de şu an ki ekonomik durumda şirketler kapanırken çok zorlandık.. Yurtdışı iş yapmaya başladık ve düzelmeye başladık çok şükür. Ama ben tam 1 yıl bekledim eşya alalım evimizi yenileyelim diye.. eşyamız yokken tam 5 ay 2 kanepe de yaşadık. Şimdi çok sükür herşeyimiz var sıkıntımız bitti..

Ama eşim istediğinizi alın hallederiz vs dedikçe onu öldürmek istiyorum.. Olmasın her şeyleri idare etsinler. 3 buçuk ay zaten biz bakmışız her şeylerini vermişiz iş vermişiz. 5 kuruş harcamadan yaşamışlar.. Birde üstüne eşim her şeylerini yapma peşinde . Ölür müsün öldürür müsün?:eek::eek::eek::eek:

Ya artık kavga da etmek istemiyorum. Geçen akşam biraz sohbet ettik ki gerçekten bazı konularda çok haksızlık etmişim. Çok kalbi kırılmış Ben kendimi düşünürken onu düşünmemişim ve düzeltmeye çalışıyorum kendimi.. Çok ağladı bende çok üzüldüm.Her konuda alttan almaya çalışıyorum artık ama benimde bunlar konusunda tahammülüm kalmamış.. :KK20::KK20:

Bunları geçtim ayrıca hediye almak istiyor tamam alsın yeni ev kuruluyor ama ben 100 tl nin üstüne çıkmam.. bir ev eşyası mutfak eşyası falan alırdım. Ama tutmuş gardırop alalım diyor. Ben gerek yok dedikçe ihtiyaçları var diyip deli ediyor.. Konuşmaya çalışıyorum kavga etmeden ama işlerine yarasın diyor.. ben nasıl ikna ederim bu adamı.. :sopa::sopa:Ne gerek var bu kadar şeye. Eşimi kırmadan üzmeden nasıl ikna ederim? Yada boşvereyim de bu iş kapansın mı? Ama şimdiye kadarda çok boşverdim.. Bu kadarı çok fazla geliyor.
Eşiniz garip davranıyor. Ben artık kızmayı bırakıp şüphelenmeye başlardım.

Eşiniz kırılarak anlayanlardan anlaşılan.
Çocuk gibi tutturan adamla konuşmam. Nuh derim ama peygamberi kimse çıkaramaz ağzımdan. Yine de alırsa sizin çok daha büyük bir probleminiz var demektir.

Ahh canım bunlar niye oluyor biliyor musun? Kocan senin eksiklerini ihtiyaçlarını bilmiyor. Mesela hep durumumuz biraz düzelsin tatile gidelim. Durumumuz düzelsin banyoyu yaptıralım. Koltukları değiştirelim. Arabayı değiştirelim. Özel sağlık sigortası yaptıralım. Yazlık alalım. Bu hedefleri koy adamın önüne.

canım bende öyle yapıyorum artık sürekli masraf çıkarıyorum para istiyorum kalanıda biriktireceğim artık başka ne olsun. Bugün bile çıktım neler aldım.. birsürü ihtiyacım vardı hep erteliyordum hepsini aldım..

Hamıle halınle senı soktugu strese bak

canım keşke sadece onlar olsa.. dün doktora gittim riskim iyice artmış.. artık kesin olacak gibiyim.. ona ragmen dün akşam kavga ettik.. 2 3 saat öncesinden söz verdi güya bundan sonra seni üzmicem diye.

Esınden sürekli bırseyler talep et
Ya da al

aynen öyle yapıyorum başka türlü olmuyor.. ben birde çok tutumluyum.. kendimden çok kıstım şimdiye kadar. bundan sonra bende herşeyi alırımç

Ilk okuduğumda da sinir olmuştum yine sinir oldum. Eşin dayaklık canım kusura bakma ayrıca ne yap et aldırma bir gardrop bi de en iyisi olacaksa kaça patlar haberi var mi colugun çocuğun rızkını ele vermeyin

yok canım aldırmak istemiyorum ama uğraşmak hele hiç istemiyorum.. sağlık durumumun ciddiyeti arttıkça artıyor.. onun bunu düşünmesi gerekirken yaptığına bak.. her doktora gidişim ayrı kötü haber.

Senin kurban kurban kesmen lazim kurban niyetine al bir dolap gitsin bir daha bulasmasinlar sartiyla.

Durumunuz iyiyse son iyilik olarak alsın başınızın gözünüzün sadakasi olsun

canım bazen gercekten ne halleri varsa görsünler diyorum.

Eşine nazikçe anlat.ah tatlım çok şekersin ama bu kadarı çok fazla olur yoksa adam seni artık yanlış anlayacak bak de.

canım çok anlattım bu sefer bebeğimizin sadakası olsun diyor bende birşey diyemiyorum. olsun varsın.. Allahım bebeğimi bana bağışlasın başka şey istemem.. tabiki onca ihtiyacı olan insan varken bunlara vermek...

Böyle bir saçmalık mı olur babasının oğlu değil arkadaşı yani ve yapmışsınız siz yapacağınız kadar iyilik ben olsam şimdiye cinnet geçirmiştim iyi sabırlı sin eşimi çoktan boğazlamış tim vallahi :KK67: asla musade etmem yani bu kadarına

canım bugun taşınıyorlar artık bıktım bende ama hamileliğim o kadar riskli olmaya başladı ki kendimi ve bebeğimi düşünmem lazım artık..

Kocanın duracağı yok
Çocukları oldugunda doğum masrafları benden, büyüdüğünde erkekse sünnet düğünü benden kızsa ehliyeti benden gibi gibi şeyler yapabilir

aman o önce kendi bebeğini bir ortaya çıkarsın eşini strese sokmaktan vazgeçsin başka şey istemem. çook stresliyim bebeğime bişey olacak her an preeklampsi olabilirim diye.. protein atımı başlamış yine.

Esiniz cocukken ne yasamis ya??? Ben bile su anlattiklarinizdan yolunacak kaz gozuyle bakiyorum
Kaptirmasin kendini bu kadar engel olmaya devam edin.
Napiyolar seker mi veriyolar buna???:KK12:

canım gidiyorlar artık ben ne yaptıysam olmadı.. ben bebeğimi ve kendimi düşünüyorum artık.. stresim zaten had safhada

Canım bence senin eşin senden gizli kiralarinida ödüyordur ben sana söyluyüm Babylicious Babylicious

canım maaş veriyor onu da yapar bugün yarın.. herşeyi maaşından kesiyorum avans veriyorum vs diyor.

A

Valla iyiymis ya ailecek arkadas mi olsak sizle. Sonra biz ev falan değiştiririz :halay:
Saka bi yana eşiniz cidden normal degil. Maddi anlamda sizi zora sokar bu gidişle.

her zaman oldu zaten ama o zaman ynında kimseyi bulamıyor.. hala anlamadı

Eşinizin arkadaslarina yaptigini benim kayinbabam dugunumde bana yapmadi yahu.. Nasil bir arkadaslik iliskisi bu , kac yildir arkadaslar şaştim kaldim

bizim düğünümüzde de kimse birşey yapmadı. ailesi bile gelmedi.. yok annesi hastaymış babasının pasaportu sıkıntılıymış vs.

onca kavgaya küslüğe ve evden koymaya rağmen hala bu insanlarla görüşüyomusunuz :oha:

canım ben onlarla değil eşimle kavga etmiştim.

valla film seti gibi bi ev..sitkom gibi.yani bu durumda hemen hemen herkesin yapacağı şey o adı misafir olan iki vatandaşı evden kovmak..niye kovmadınız çok merak ediyorum.eşyalarını kapıya attığınız gibi hadi yallah..üç ay nedir ya?şaka desen değil misafirlik desen değil yani akıl mantık işi değil.eşinizi iyice tanıdığınıza eminmisiniz

keşke bunu eşim ve onlar da anlasa.. Eşimi malesef tanıyorum. ama onu milletin elinden kurtaramıyorum.. tek yolu ömür boyu maddi sıkntı yaşamamışz. o zaman olmuyor kimse.

Eşiniz garip davranıyor. Ben artık kızmayı bırakıp şüphelenmeye başlardım.

canım ben artık herkesten vazgeçtim.. bunlar gidiyorlar eşimlede bana ne verirse bende onu veririm artık.

yay burcu

Eşiniz kırılarak anlayanlardan anlaşılan.
Çocuk gibi tutturan adamla konuşmam. Nuh derim ama peygamberi kimse çıkaramaz ağzımdan. Yine de alırsa sizin çok daha büyük bir probleminiz var demektir.

yok canım ben ne zaman ağzımı açsam bana bebeğimiz için diyor.. bende en son yaşadıklarımdan sonra ne halleri varsa görsünler dedim

şu anki bebeğim de büyük risk altında. bir canımı daha toprağa vermeye dayanamam.. onu kurtarmak için elimden gelen herşeyi yaparım.

Back
X