3 aylık uyumayan bebeğimi nasıl uyutabilirim :( lütfen yardımcı olun..

elone35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
2
0
36
İzmir
Sürekli ayakta sallanmak istiyor tabi ilk önce ellerini kundaklıyorum. Uyuduğunda bırakınca hemen uyanıyor onun dışında memede uyumakta hoşuna gidiyor . Yatağında uyutmaya nasıl alıştırırım lütfen deneyimlerinizi bekliyorum ..

Karnını doyurun. Altını temizleyin. Tüm ihtiyaçlarını karşılayın. Daha sonra yatağına bırakın. Kendi kendine uyur. Beşiğin üst kısmına müzikli bir oyuncak asabilirsiniz.
Yada saç kurutma makinesi sesine uyuyormuş bebekler. Anne karnında ona benzer bir ses varmış çünkü. Eminim o da satılıyordur...
Kucağınıza ayağınıza alıp sallamayın. Alışıyorlar. Sürekli istiyorlar bu defa. Benim yengem alıştırmıştı yeğenimi. Gerçekten çok kötü.

O aylarda ennn zor konu bu benim bebeğim ilk zamanlarda sadeçe memede uyurdu. Yataga koyardım 10 dakika durmaz uyanırdı memede uyurdu ama. Sonradan kendiliginden düzeldi. Emerken uyur yatagına koyarım o kadar. Öncelikle bebegi zorlama gözleri kapanmaya başlayınca anlarsın zaten yada yüzünü ovuşturur kulaklarını çeker vs. Hiç sallama onun sonu yok ayakta başlar hamağa kadar gider, eziyet o. Memede uyut 15 dakika bekle iyice dalınca yatagına koyarken hafifçe kucagında salla pışpış yap uyur. Ama bunu 100 defa kalksada vazgeçme ancak öyle alışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…