3 başarısız deneme sonrası Tüp bebek merkez önerisi

noonenpi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
5
1
6
35
Herkese merhabalar çok uzun süredir bu işin içerisinde olan biriyim herkes tüp bebek konusu biliyor psikolojik ve maddi ayni zamanda bedensel yipranmanin ne denli ciddi olduğunu da biliyor bu yüzden konuyu hiç uzatmayacam . Sizlerden tecrübelerinizi ya da önerilerinizi almak isterim 3 defa transfer geçmişimiz var 3ude başarısız biri bahçeci diğer ikisi ise Maslak Acıbadem Bülent hoca da . Yapılması gereken herşeyi yaptık ngsli temiz embriyolar transfer edilmesine rağmen hep 10. Gün kan testinde yıkıldık. Prp ,eksozom , Rahime çizik,ngs gebelik aşısı kasılma aşısı bağışıklık serumu ne varsa kullandık ama sonuç hep aynı oldu elimizde kalan son 1 embriyo için ne yapacağımızı inan bilmiyoruz sizlerden destek öneri ve görüşler bekliyorum belki aynı durumda olup ona Ümit olan bir merkez olmuştur diye

Tüp bebek yapma sebebininiz neydi

Merhaba. Ben tüp Bebek için Şişli Memoriale gittim. Benim sorunum tüplerimin olmamasıydı. Genetik taramalı yaptırdık. Çok şükür ilk transferde bebeğime kavuştum

Merhaba ben amerikan hastanesi Bülent hoca ile başladım Rabbim sonunu güzel etsin 3.yerim ve inanın Allahin izniyle tabi olacak bir şey O nasip ederse olur insAllah eder bizlere deişte bu dedim hocayı görünce ve yazilanlarla alakası yok o kadar tatlı enerjisi varki sarilacaktim adama ne soğuk ne mesafeli değil asla çıkarken foto çekildik falan ablam da onda 20yil önce tedavi görmüştü yeğenime vesile olmustu ablam hep bulent urman dedi ama yazilanlar korkuttu beni keşke ablamı dinleseymisim her anlamda çok memnunum hemşireler hastane her şey maşallah çok iyiydi kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz uzun zaman olmuş ama her gruba girip yazacağım bu on yargı kırılmali üstelik pahalı vs diyenlerde coktu em son igrenc brukselde oldum embriyom oluşmadı önceki tedavimde 4blast olmuştu orası da ayrı muamma 130sade tup bebek yok piezzo yok şu bu soyuyorlar milleti yırtık pirlik onlukle gittim opuya opu sonrası bir saat sonra önüme kraker getirdiler cimri çingeneler daha neler neler ne bursa bahceci ne bruksel ne acibadem kimse hiç düşünmeden amerikan bulent urmana gitsin

Ben de amerikan hastanesi cengiz beyde tedavi görüyorum çok çok memnunum doktordan hemşirelerden hastanenin temizliği çalışanların enerjisi

Bende 4.deneme ikiz gebeyim.eşimde oligospermi vardı
Sayılı sperm çıkışı oluyordu,bazen 2 adet çıktığı hatta canlı sperm çıkışı olmadığı dahi oluyordu.Malesefer acemilikle devlette deneme yaptık evet 3.ünüde
Tutunan olsada sağlıklı ilerleme olmadı ilaçları bırakınca kimyasala döndü.Ve ordaki embriyo kalitelerimiz dahi tartışmalıydı yani belirsiz bize bi kalite söyleniyordu evet ama kesin mi belli degildi. 4.deneme için medicalpark ta görüşme yaptık 6 tane çok iyi kalite embriyo oluştu doktorum genetik tarama önerdi.embriyolar oluşup kalitesi güzel diye duyunca heyecanla biyopsi aldırdığımız halde genetikten vazgeçip transfer ettirdik,şansımızı deneyelim dedik sağ olsun doktorumuzda kabul etti.Vee ikiside tutundu hayatımızın şokunu yaşadık ne ikisidemi diye şuan bi sorun görünmüyor 11.haftayı geçtik.ilk denemede ikiside tutundu doktorumu seviyorum.
Daha önce devlette deneyerek çok zaman kaybettik en önemliside yıprandık Rabbim bütün isteyip ağlayan el açıp dua eden bütün kadınlara bebişler nasip etsin inşallah Uzun uzun yazdım hikaye uzun 4 deneme az degil

Eşim bütün deneme sürelerinde klomen ve vitaminlerin karışık olduğu toz şaselerden kullandı.Daha sonra ordan burdan okuyarak koenzim e vitamini C vitamini kullandı.bende bu sürede destek olması için toz şaseden kullandım.Hemde koenzim Q10 kullandım.belki birilerine faydası olur.Ne kadar yıpratıcı bi yol olduğunu çok iyi biliyorum

Henüz yeni gorusme yaptık muayene planlama..dominant bir yumurta gozuktu onu çatlatalim duruma göre bakalım dedi insAllah hayirli güzel olur Rabbim vesile eder siz ne durumdasınız Bülent hocayı neden secmediniz
Biz yumurta toplama evresine geldik sayılır bülent bey akademik bir insan olduğu için çok yoğun oluyormuş hem de şuanki doktorumuz kadar cana yakın gelmedi bize yine olsa yine cengiz beyi seçeriz herhalde

Biz yumurta toplama evresine geldik sayılır bülent bey akademik bir insan olduğu için çok yoğun oluyormuş hem de şuanki doktorumuz kadar cana yakın gelmedi bize yine olsa yine cengiz beyi seçeriz herhalde
Benim ablamın da doktoruydu 20sene öncesinde sanırım onun da etkisi var ben çok beğendim ikimize de hayırlı güzel olsun insAllah doktorlarımız vesile olsun mucizemize siz baya ilerlemesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…