eşinle eşimin bir akrabalığı varmı acep:))))))))))))) bende ikinci bebeğime hamileyim ve şimdiden kısmetse 3. yü yapcaz diyor.delirmiş olmalı diye düşünüyordum ancak bir kitapta eşini ve evliliğini benimseyen her erkeğin ailesini genişletme çabasının normal olduğu yazıyordu. yapın bi tane bakacak gücünüz varsa:))
maddi manevi bakacak durumdaysanız neden olmasın üçüncü bebeğiniz.
geniş aile olursunuz ne güzel,yapın gitsinsositososito
35 yaş geç değilki,neden güvenmiyorsunuz kendinize.
valla canım akrabalarmı bilmiyorum ama biz arada tartışıyoruz ve ben çok kırılıyorum işte o zaman bebek falan istemiyorum birde büyütmek çok zor senin ilk çocuqun kaç yaşında bu arada eşim çatalcalı
Takdir edersiniz ki, eşinizin sizi zorlamaya hiç hakkı yok.
9 ay hormonal değişimi siz yaşayacaksınız , iki evlâdınızda yaşadığınız fedakârlıkları siz tekrarlıyacaksınız, kaldı ki gönüllü değilsiniz. Ne münasebet sürekli tartışmak!..
Eşim bana bu şekilde yaklaşsa, istemediğim halde zorlarsa,, ya bıktırıncaya kadar tartışmalara göğüs gererdim üç gün beş ay diretir durur nasılsa diye, veya bir tür korunma yoluna bakardım.
tam zamani bence, cocuklar da buyumus. allah nasib ederse benim hayalim de oyle.. iki tane ard arda, onlar buyudukten sonra bi tane daha, super bi fikir bence esin hakli boshayallersmile
eşim izmirli canım. tabi o işin şaka yanı.:)) bu arada oğlum 7 yaşında. biz çok istedik bir tane daha olsun ama yedi yıl beklemek zorunda kaldık. oğlumda 5 yıl sonra doğmuştu. ben biraz yeteneksizim galiba bu konuda:bbo: bi karar verdimmi yıllarca uğraşmam gerekiyokaydirigubbakcemile3 umarım bu bebeğide sağlıkla alırım kucağıma. henüz 11.5 haftalık
önce bi olsun çocuklarınız biri 12 diqeri 15 yaşına gelsin zorluklar çoqalsın ve sizi anlayan tek bir kişi kalmasın bunların yanısıra +1 bebek daha istesin eşiniz işte o zaman belki bana hak verirsiniz
bebek istemiyorsun ama nickinin aldtında da hadi artık gel diyorsun sanırım kendinizde çıkmazdasınız:))))
eyvahedigeldismile beddua mi bu bilmiyorumkismile
esinle bazi sorunlarin var galiba, tercih tabi ki senin.
ama ben mafoldumben sadece fikrimi yazdim. bebek yapmak istemiyorsan yapma...
çevremdeki bir çok yaşı geçmiş bayan 3.yü yapmadıklarına çok pişmanlar. keyif bebeği diyorlar bu durumda gelen bebeklere. düşünsenize yeni heyecan yeni bir insancık :) düşünün derim ben maddi imkanlarınız varsa.. yine de Allah hayırlısını versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?