3. bebeğini bekleyenler var mı? ??

kivircikkuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
1.917
1.130
88
37
Ben 7 yil.evel.tedavilerle bir kız evlat sahibi oldum.gecen yıl drun soyledigi tüp bebek tedavisi dışında mümkün degil cocuk sahibi olman oldu....ve malesef ki tup bebek.uzmanida ciddi bir tedaviye.ihtiyacin var dedi bundan 5 ay sinra oğluma hamile olduğumu öğrendim ve şimdi surprizzz bir kez daha gebeyim gec döllenme ile sata gore 7 haftalik kesemiz 5 haftayla uyumlu ocakta gelecek.minigim.nasipse var mi benim gobi 3.yu bekleyen aranızda

ben ben ben.....
7 yaşında oğlum var 8 e girecek. birde 28 aylık oğlum var. şimdi de 3. ye hamileyim. ben kız bebek için yumurtlama takibi yapıp yumurtlamadan 60 saat önce ilişki kestim. sık ılışkı oldu. bakalım insallah kızı tutturmuşumdur. aslında 3. hiç istemiyordum ama son bir kez kız için şansımı denemek istedim bol bol dua ettim. İnşAllah Rabbim nasip eder.

Ben 7 yil.evel.tedavilerle bir kız evlat sahibi oldum.gecen yıl drun soyledigi tüp bebek tedavisi dışında mümkün degil cocuk sahibi olman oldu....ve malesef ki tup bebek.uzmanida ciddi bir tedaviye.ihtiyacin var dedi bundan 5 ay sinra oğluma hamile olduğumu öğrendim ve şimdi surprizzz bir kez daha gebeyim gec döllenme ile sata gore 7 haftalik kesemiz 5 haftayla uyumlu ocakta gelecek.minigim.nasipse var mi benim gobi 3.yu bekleyen aranızda
Gözünüz aydın doktorlar sorun olarak ne gördüde çocuğun olmaz dediler acaba allahım nasip etmiş darısı bize inş

Ben varım. Gerçi hamileliğim daha çok yeni. 5,5 yaşında bi oğlum 2 yaşında bi kızım var. Allah nasip ederse bi tane daha olacak ;)

Ben dorduncuyu bekliyor gibiyim yani galiba öyle olxakti

Bende hala 3 yu bekliyormuyum bilmiyorum kanda negatif çıktı ama bugün 7 gün oldu adet olmadım geceleri acaip şekilde modem yanıyor ve şişkinlik oluyor.ikilemden basim.agirdi var mi yokmu..

Back
X