Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamina erdirsinn ben birinciye cabaliyorum tatlim Allah bize de 3. Ye kadar gitmeyi nasip etsin.
Amin canim inşallah bebislerini sirasiyla kucagina alman nasib olur ben aslında iki tanede kara kilmistim fakat Esim çok istedi birde kendisi tek çocuk her zaman ah benimde kardeşlerim olsaydi der çok kararsiz kalmistim Allah yardimci olur insallah
diğer çocukların kaç yaşında..kız mı erkek mi..
Allah kolaylığını verir inşallah sen merak etme..eşin çok istediyse yardımcı da olur o zaman sana..![]()
13 yasinda bir oğlum 6 yasinda bir kizim var bebek doğumu nasib olursa ağusto sonu kizda eylülde1. Sinifa basliyacak![]()
kolay olur inşallah..hayırlısı olsun...abisi yardım eder o zaman kızına derslerinde..sen bebekle meşgül olacaksın çoğunlukla çünkü.![]()
Bene en başka yokmu 3. Bebeği bekleyenler yada isteyenler. Yok sanirim:26:
ben varimmmm iki kizim var ucuncuyu istiyorum ama daha tik yok senin adina cok sevindim Allah tamamina erdirsin...insalllah bende en yakin zamanda hamileyim diyebilirim....dua et banada[/QUOT Güzel dileklerin için çok teşekkürler canim inşallah sende hamile kalirsin su 3. Ler kuruyemiş gibi oluyomusAllah isteyen dileyen herkese nasib etsin
tebrik ederim.benim de 3. yolda,ev hanımı olsam bir de genç 4. yü de düşünürdüm.2+2 iyi olurdu.
3. sezeryan olacağı için de çook korkuyorum bu arada.sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inşaallah.
tebrik ederim.benim de 3. yolda,ev hanımı olsam bir de genç 4. yü de düşünürdüm.2+2 iyi olurdu.
3. sezeryan olacağı için de çook korkuyorum bu arada.sağlıkla huzurla kucağımıza alırız inşaallah.