- 19 Ağustos 2024
- 328
- 122
- 23
- 26
İnşallah canımmm maşallahÇok sağol canım. İkinci artış 124 oldu. İnşallah dahada katlanır.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımmm maşallahÇok sağol canım. İkinci artış 124 oldu. İnşallah dahada katlanır.![]()
Doktorunuz Bülent Tıraş mı genelde 3. Gün saha çok embriyo olduğu için ve yumurta dondurma ücreti için bence hastane 3. Gün donduruyor başka açıklaması yok bana göre . Ben Acıbadem maslakta 3 opu oldum hep 3. Gün dondurdular transfer öncesi hepsini çözdüler hiç biri 5. Güne gelmedi canlılığını yitirmek üzere olan embriyo bana transfer ettiler ve tıpa bilime göre değil bana göre paraya odaklı bir tedavi olduğunu düşünüyorum. Tamamen kendi deneyimim kimseyi bu konuda fikrini değiştirme niyetim yok en güzel yaşlarımda saçma sapan işlerle vaktimi ve tonla paramı aldılar. Kapısından bile geçmek istemiyorum.Hanımlar merhaba,
Öncelikle bu tüp bebek konularında saatlerini harcayan, biraz bilgi biraz moral arayan tüm anne adaylarına şans diliyorum umarim Allah hepimizin kucağını doldurur.
35 yasindayim amh 2.49. 2 senedir bebek sahibi olmaya çalışıyoruz henüz hiç gebelik elde etmedik. Klomen çatlatma iğneleri tedavileri ve iki sefer aşılama denedik sonuçlar olumsuz.
Artık her regli kavgalar ve eşimle birbirimizi sen elinden geleni yapmadın suçlamaları ile karşılıyor hale geldik.
Eşimde de bende de yapılan tetkiklerde gebeliğe engel bir durum yok ama haziran ayında artık tüp bebek tedavisine başlama kararı alarak başladık.
Gonal f ler menopurlar cetrotide iğneler derken 23unde opu oldum. Sadece 5 yumurta toplandı ve bu beni şaşırttı çünkü aşılamada çok daha düşük dozlarda gonal f kullandığımda ya da klomen tedavilerinde bile bu kadar yumurtam gelisiyordu zaten. 5 yumurtamın 3 ü döllendi. Bugün 3 embriyonun ikisi 3. Gün embriyosu olarak donduruldu. 7 ve 8 hücreli kaliteli embriyolarmış. Kalan embriyom biraz yavaş ilerlediği için 5. Güne takip edeceklermiş.
Karman çorman oldum. Kaliteli embriyolarsa neden 3. Gün dondurdular acaba? 5 ve 3. Gün tutunma şansları cok mu değişiklik gösterir?
Temmuzda histeroskopi istedi doktorum. Opu da yapışıklık olabilme ihtimali gözlemlemiş. Herşey yolunda giderse ağustosta transfer olacak.
Benzer durumlarda bulunan arkadaşlarım, pozitif sonuç alanlar ya da almayanlar bilgi verebilir, destek olurlarsa çok sevinirim. Allah hepimizon yardimcısı olsun![]()
Çok zor süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsunDoktorunuz Bülent Tıraş mı genelde 3. Gün saha çok embriyo olduğu için ve yumurta dondurma ücreti için bence hastane 3. Gün donduruyor başka açıklaması yok bana göre . Ben Acıbadem maslakta 3 opu oldum hep 3. Gün dondurdular transfer öncesi hepsini çözdüler hiç biri 5. Güne gelmedi canlılığını yitirmek üzere olan embriyo bana transfer ettiler ve tıpa bilime göre değil bana göre paraya odaklı bir tedavi olduğunu düşünüyorum. Tamamen kendi deneyimim kimseyi bu konuda fikrini değiştirme niyetim yok en güzel yaşlarımda saçma sapan işlerle vaktimi ve tonla paramı aldılar. Kapısından bile geçmek istemiyorum.
Amin siz nerde tedavi gördünüz bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşaallahÇok zor süreç gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Bende Brüksel de gördüm Memorial için de çok bakmıştım ama en son Allah verirse olur diye seçtim hızlı karar verdim.Siz de öyle düşününAmin siz nerde tedavi gördünüz bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza inşaallah![]()
Bülent hoca değil. Ben bahçecide tedavi oluyorum. İki adet 3.gun embriyom var. Sayica az oldukları için 3. Gün donduruldu saniyorum. Ama size hak veriyorum kendimizi tamamen emanet ediyoruz doktorlarımıza. Sonunda böyle çelişkili durumlar, maddi kayıplar ve en önemlisi zaman kaybı bizlerde ağır sonuçlara yol acıyor. Siz şimdi nerede devam etmeyi düşünüyorsunuz?Doktorunuz Bülent Tıraş mı genelde 3. Gün saha çok embriyo olduğu için ve yumurta dondurma ücreti için bence hastane 3. Gün donduruyor başka açıklaması yok bana göre . Ben Acıbadem maslakta 3 opu oldum hep 3. Gün dondurdular transfer öncesi hepsini çözdüler hiç biri 5. Güne gelmedi canlılığını yitirmek üzere olan embriyo bana transfer ettiler ve tıpa bilime göre değil bana göre paraya odaklı bir tedavi olduğunu düşünüyorum. Tamamen kendi deneyimim kimseyi bu konuda fikrini değiştirme niyetim yok en güzel yaşlarımda saçma sapan işlerle vaktimi ve tonla paramı aldılar. Kapısından bile geçmek istemiyorum.
MemorialBülent hoca değil. Ben bahçecide tedavi oluyorum. İki adet 3.gun embriyom var. Sayica az oldukları için 3. Gün donduruldu saniyorum. Ama size hak veriyorum kendimizi tamamen emanet ediyoruz doktorlarımıza. Sonunda böyle çelişkili durumlar, maddi kayıplar ve en önemlisi zaman kaybı bizlerde ağır sonuçlara yol acıyor. Siz şimdi nerede devam etmeyi düşünüyorsunuz?
Hayırlı olsun transferim olalı altı gün oldu belirtiler de bel ağrısı ve bacak ağrıları bugün ilkler az bişey beyaz akıntı sizde neler olmuştu3. Gün embrıyosu ikizlerimi bekliyorum . Umut olsun![]()
Bende hıc bısey olmadı ben midem bile bulanmadan doğurdumHayırlı olsun transferim olalı altı gün oldu belirtiler de bel ağrısı ve bacak ağrıları bugün ilkler az bişey beyaz akıntı sizde neler olmuştu
Oooyyy maşallah ya, Rabbim bize de böyle gebelik nasip etsinBende hıc bısey olmadı ben midem bile bulanmadan doğurdum
20. Haftada reflü oldu sadece
Siz transfer oldunuz muBülent hoca değil. Ben bahçecide tedavi oluyorum. İki adet 3.gun embriyom var. Sayica az oldukları için 3. Gün donduruldu saniyorum. Ama size hak veriyorum kendimizi tamamen emanet ediyoruz doktorlarımıza. Sonunda böyle çelişkili durumlar, maddi kayıplar ve en önemlisi zaman kaybı bizlerde ağır sonuçlara yol acıyor. Siz şimdi nerede devam etmeyi düşünüyorsunuz?
Evet 9 eylülde oldum. Bekleme süreci basladiSiz transfer oldunuz mu
Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur. Bahçecide hangi doktora gidiyordunuzEvet 9 eylülde oldum. Bekleme süreci basladi
Teşekkür ederim insallah. 0 hissiyatla 2. Günündeyim. Ben Gürkan bozdağ a gidiyorum.Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur. Bahçecide hangi doktora gidiyordunuz
Merhaba, 2. Gün hissiyat için çok çok öok erken. Belirti aramayııınn, akışına bırakııınnTeşekkür ederim insallah. 0 hissiyatla 2. Günündeyim. Ben Gürkan bozdağ a gidiyorum.
Ya muhtemelen öyle. Sigara kahve serbest olsaydı keşke. Hiç zorlamazdı bu 10 gün bekleme süreciMerhaba, 2. Gün hissiyat için çok çok öok erken. Belirti aramayııınn, akışına bırakııınn![]()
Merhaba ben de sigara bırakma asamasındayım rahim dinlendirmedeyim suan azalyıorum ama stres olup içiyorum. Siz ne zaman bıraktınız acaba, transferiniz de hayırlı olsunnYa muhtemelen öyle. Sigara kahve serbest olsaydı keşke. Hiç zorlamazdı bu 10 gün bekleme süreci
Siz de 3. Gün embriyosu mu transfer oldunuz?
Sizde fulyadasınız. Biliyorum gürkan beyi bende araştırmıştım başarılı bir doktor. Bende aynı klinikte Özkan beydeyim.Teşekkür ederim insallah. 0 hissiyatla 2. Günündeyim. Ben Gürkan bozdağ a gidiyorum.
Teşekkür ederim. Ben rahim dinlendirmede cesaret edemedim bile bırakmaya. Transfer hazırlığına başladıktan sonra azalttım kademeli. Transfer günü de bıraktım. Tabi çok zor. Bazen inanılmaz zorluyor bilmiyorum ki bu stresde iyi değil aslındaMerhaba ben de sigara bırakma asamasındayım rahim dinlendirmedeyim suan azalyıorum ama stres olup içiyorum. Siz ne zaman bıraktınız acaba, transferiniz de hayırlı olsunn
Seni çok çok iyi anlıyorum inan. Ben de bırakıcam diye her sabah kalkıp sigaraya yöneliyorum. Allen Carın kitabını aldım okucam inşallah.Teşekkür ederim. Ben rahim dinlendirmede cesaret edemedim bile bırakmaya. Transfer hazırlığına başladıktan sonra azalttım kademeli. Transfer günü de bıraktım. Tabi çok zor. Bazen inanılmaz zorluyor bilmiyorum ki bu stresde iyi değil aslında