bakıcının devamlılığına güvenemiyorum iki kötü bakıcı vakası sonrası maalesef ama olabilir de bilmiyorum ki. içimde hep bir ses yapmazsam pişman olacaksın diyor sonra da tek başıma çektiklerim geliyor aklımaBakıcınizin devamlılığını da güveniyorsanız üç çocuk gerçekten harika birşeyhayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
evet ben de istiyorum yaşlanınca torunlarım çocuklarım kalabalık aile olalım :)Bu en iyi sizin bileceğiniz bir konu. İstiyorsanız maddi manevi yeterli hissediyorsanız ertelemeyin yaş ilerledikçe zorlaşır kalabalık aile olmak çok güzel bence:)
O işi garantiye alıp düşünün derim. Bakıcı işi çok zorluyor insanı. Benim guvenecegim bakıcı olsa dört düşünürdümbakıcının devamlılığına güvenemiyorum iki kötü bakıcı vakası sonrası maalesef ama olabilir de bilmiyorum ki. içimde hep bir ses yapmazsam pişman olacaksın diyor sonra da tek başıma çektiklerim geliyor aklıma
Tek başına 2 küçük 1 ergenligin kapısında çocukla baş edebilecek misin? Bence 3 çok yamerhaba ben 37 yaşındayım 9 yaş kızım 2 yaş oğlum var. çok seviyorum onları ve içimde hala bir bebeğim daha olmalı diye hissediyorum ama yaş malum. olursa destek yok aileden yaşadığım şehirde kimsem de yok. oğluma da bakıcı bakıyor. eşim de istekli ama o zaten burda yok yani yap git yapacakben zaten çok yoruluyorum ama yaşım biraz daha ilerleyince pişman olur muyum denemezsem acaba ? ne diyorsunuz bu konuda çok merak ediyorum fikirlerinizi
Bende 37 yaşındayım 11 yaş kızçem ve 4 yaş oğlum var valla bende sizde olan enerji yokmerhaba ben 37 yaşındayım 9 yaş kızım 2 yaş oğlum var. çok seviyorum onları ve içimde hala bir bebeğim daha olmalı diye hissediyorum ama yaş malum. olursa destek yok aileden yaşadığım şehirde kimsem de yok. oğluma da bakıcı bakıyor. eşim de istekli ama o zaten burda yok yani yap git yapacakben zaten çok yoruluyorum ama yaşım biraz daha ilerleyince pişman olur muyum denemezsem acaba ? ne diyorsunuz bu konuda çok merak ediyorum fikirlerinizi
Ben bir de fakirim herhalde, tek çocukla her haftasonu para uçuyor resmen. Yani bir hamburger ısmarlasan 3 kişi 3 bin ödüyoruz. 4-5 kişi dışarda yemekle üç kişi yemek de aynı değil ki. Sinema desen öyle. Geçen lunapark diye tutturdu 1000 tl gitti orada.Tek başına 2 küçük 1 ergenligin kapısında çocukla baş edebilecek misin? Bence 3 çok ya
Bir de Allah korusun doğumda ya da sonrasında bir sağlık sorunun olsa ne yapacaksın kime emanet edeceksin çocukları? 3. Çocuk özel gereksinimli bir birey olursa ömür boyu kardeşleri bakmaya mecbur kalacak, forumda böyle üyeler ve hikayeler de var. Bunların hepsini düşünmek lazım bence, karamsar yazdım ama umarım anlatabilmisimdir.
Kırkta 4. doğurmadığına 45 ' te pişman olan benmerhaba ben 37 yaşındayım 9 yaş kızım 2 yaş oğlum var. çok seviyorum onları ve içimde hala bir bebeğim daha olmalı diye hissediyorum ama yaş malum. olursa destek yok aileden yaşadığım şehirde kimsem de yok. oğluma da bakıcı bakıyor. eşim de istekli ama o zaten burda yok yani yap git yapacakben zaten çok yoruluyorum ama yaşım biraz daha ilerleyince pişman olur muyum denemezsem acaba ? ne diyorsunuz bu konuda çok merak ediyorum fikirlerinizi
Ben bir de fakirim herhalde, tek çocukla her haftasonu para uçuyor resmen. Yani bir hamburger ısmarlasan 3 kişi 3 bin ödüyoruz. 4-5 kişi dışarda yemekle üç kişi yemek de aynı değil ki. Sinema desen öyle. Geçen lunapark diye tutturdu 1000 tl gitti orada.
E çocuk bu spor kursu istiyor. Sadece kurslara 10 bin gidiyor her ay.
Bunu çarpı 2 çarpı 3 düşünemiyorum bile.
böyle konularda içimden fakir bir insan çıkıyor durmadan hesap yapıyor. Nasıl yani diyor.
merhaba ben 37 yaşındayım 9 yaş kızım 2 yaş oğlum var. çok seviyorum onları ve içimde hala bir bebeğim daha olmalı diye hissediyorum ama yaş malum. olursa destek yok aileden yaşadığım şehirde kimsem de yok. oğluma da bakıcı bakıyor. eşim de istekli ama o zaten burda yok yani yap git yapacakben zaten çok yoruluyorum ama yaşım biraz daha ilerleyince pişman olur muyum denemezsem acaba ? ne diyorsunuz bu konuda çok merak ediyorum fikirlerinizi