Merhaba, 4yaşında bir oğlum ve 20aylık bir kızım var. Eşimle sorunlu bir evliliğimiz vardı çok şükür hepsini aştık. Tam problemlerimizi aştık çocuklar az büyüdü birazcık rahatlayalım birbirimize vakit ayıralım dediğimiz anda 3.bebek süpriz bir şekikde geldi. Aslında o ay içime doğdu hep hamilelik düşüncesi. Adetime yakın ya kalp atışını duymıcam olumsuz sonuçlancak diye düşünüyordum. Hamileliği öğrendiğim anda yine böyle düşünüyordum. Gidip kalp atışını duyduğum ana kadar hiç sevinmedim. Sonra hersey güzel olacak alışacağım derken sadece kendimi buna zorladığımı hissettim. Hala sevinemiyorum hamileliğimi idrak edemiyorum. Önceki 2hamileliğimde gün gün sayarken bunda hiç o heyecanı hissetmiyorum. O bebeğe çok büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve vicdanımla kendimi yiyip bitiriyorum. Eşim o kadar hevesli ki ona da bise diyemiyorum. Ne olur beni rahatlatın nasıl alışırım bu bebeğe hamileliğe. Doğunca biliyorum ki bu düşüncemden pişman olcam. Ama ya o zamanda alışamazsam bakamazsam korkusu çok büyük bende.