3.bebek ve alışma süreci

Hem sürpriz, hem icine dogdu, ilginc. Hangi sekilde korunuyordunuz?
Ben hap içiyodum. Ya diyorum ya 1kere ilişki oldu. Üstelik geri çekildiği halde sonra hep ya hamileysem deyip durdum. Diğer 2hamileliğimde öncesinden hissettim ben

Siz bebeği istiyor musunuz yoksa doğurmak zorunda olduğunuzu düşündüğünüz için mi böylesiniz?
Asla aldırmayı düşünmedim. Ama hamileliğin verdiği halsizlik kusma olayıyla ve 2 çocuğun verdiği sorumluluk beni mahvediyor. Aksam eşim herseyi yapsa da gün boyu benimle ikisi de

Ben hap içiyodum. Ya diyorum ya 1kere ilişki oldu. Üstelik geri çekildiği halde sonra hep ya hamileysem deyip durdum. Diğer 2hamileliğimde öncesinden hissettim ben
Aslinda gayet de guzel korunuyormussunuz. Demek ki bu dunyada nasibi varmis minigin. Ben 2 seneye yakin dogum kontrol hapiyla korunup sorun yasamamistim. Acaba cocuklarin telasindan bazi gunler icmeyi mi unuttunuz? Ama zaten 3. Bebegi istiyormussunuz hepsi birden aradan ciksin sonra rahat edersiniz insallah.

Kaçıncı ayınızdasınız su an ? Benım de iki kızım var 2 yas araları sanırım sizinde öyle. Ben mesela beyin olarak sinir sistemi olarak bazen tukendigimi hıssettigim zamanlar oldu. Gün geçtikçe tabiki buyuudukleri icin biraz biraz rahatlamaya başladım bence sen de su an öyleydin ki en başa donecegını düşündüğün icin uzgunsun su an. Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum. Doğunca diğer çocuklarından ayırmayacağına aynı sevınıp seveceğine Eminim. Madem aldırmayı da dusunmedin o halde bu sıkıntıyı atlatmaya çalış. Eğer çok fazla etkilenip yansıtırsan eşimle sorunları aştık dedin tekrar sıkıntılar yaşarsınız. herşey de bi hayır vardır

Diğer iki çocuğunuz küçük olduğu için biraz zorluk yaşarsınız ama Rabbim korunurken verdiyse kolaylığını da verir elbet,
Büyüdüklerinde iyimi de olmuş diyeceksiniz emin olun,
Küçük iki yaşına geldiğinde hepsinin yaşları yakın çok güzel oyunlar kurup oynarlar

Merhaba, 4yaşında bir oğlum ve 20aylık bir kızım var. Eşimle sorunlu bir evliliğimiz vardı çok şükür hepsini aştık. Tam problemlerimizi aştık çocuklar az büyüdü birazcık rahatlayalım birbirimize vakit ayıralım dediğimiz anda 3.bebek süpriz bir şekikde geldi. Aslında o ay içime doğdu hep hamilelik düşüncesi. Adetime yakın ya kalp atışını duymıcam olumsuz sonuçlancak diye düşünüyordum. Hamileliği öğrendiğim anda yine böyle düşünüyordum. Gidip kalp atışını duyduğum ana kadar hiç sevinmedim. Sonra hersey güzel olacak alışacağım derken sadece kendimi buna zorladığımı hissettim. Hala sevinemiyorum hamileliğimi idrak edemiyorum. Önceki 2hamileliğimde gün gün sayarken bunda hiç o heyecanı hissetmiyorum. O bebeğe çok büyük haksızlık ettiğimi düşünüyorum ve vicdanımla kendimi yiyip bitiriyorum. Eşim o kadar hevesli ki ona da bise diyemiyorum. Ne olur beni rahatlatın nasıl alışırım bu bebeğe hamileliğe. Doğunca biliyorum ki bu düşüncemden pişman olcam. Ama ya o zamanda alışamazsam bakamazsam korkusu çok büyük bende.
Sana kolaylıklar diliyorum insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim biri 6 yaşına girecek diğeri 4 yaşında en ufagimda daha bi buçuk aylik aşırı zorlaniyorum
Eşiniz bebek bakımında yardımcı mi ben eşime de güvendim yaparken evdeyken emzirme dışında genelde bakım onda ama yinede çok zorlaniyorum
Ama yinede çok sukurr iyiki diyorummm

Kaçıncı ayınızdasınız su an ? Benım de iki kızım var 2 yas araları sanırım sizinde öyle. Ben mesela beyin olarak sinir sistemi olarak bazen tukendigimi hıssettigim zamanlar oldu. Gün geçtikçe tabiki buyuudukleri icin biraz biraz rahatlamaya başladım bence sen de su an öyleydin ki en başa donecegını düşündüğün icin uzgunsun su an. Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum. Doğunca diğer çocuklarından ayırmayacağına aynı sevınıp seveceğine Eminim. Madem aldırmayı da dusunmedin o halde bu sıkıntıyı atlatmaya çalış. Eğer çok fazla etkilenip yansıtırsan eşimle sorunları aştık dedin tekrar sıkıntılar yaşarsınız. herşey de bi hayır vardır
10.haftamdayım su an. Benimde 2bucuk yas var çocuklar arasında tam anlattığınız gibiydim. En başa tekrar döncem. Tekrar bi elimde bebek diğerinde diğer çocuk yetişmeye calışcam onun korkusu da ayrı.

Zaten şu an hazır değildim. Korunduğumuz halde oldu. Zaten isteyerek yaptığım bi bebek olsaydı burda konu açmazdım bu şekilde
Korunurken olduyu da anlamıyom düzgün korunun eğer istemiyorsanız. Bazıları da açık kapı bırakıp hamile kalıp korunurken oldu diyorlar.

Aslinda gayet de guzel korunuyormussunuz. Demek ki bu dunyada nasibi varmis minigin. Ben 2 seneye yakin dogum kontrol hapiyla korunup sorun yasamamistim. Acaba cocuklarin telasindan bazi gunler icmeyi mi unuttunuz? Ama zaten 3. Bebegi istiyormussunuz hepsi birden aradan ciksin sonra rahat edersiniz insallah.
Her gün içtim ilacımı. Çünkü hatırlatma koydum. Doktorum dedi yüzde 5 ihtimalle gelmiş bi bebek. 2yaş zaten sonra abisiyle ablasıyla oynayacak. O 2yıl gözüme geliyo:(

Sana kolaylıklar diliyorum insallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın benim biri 6 yaşına girecek diğeri 4 yaşında en ufagimda daha bi buçuk aylik aşırı zorlaniyorum
Eşiniz bebek bakımında yardımcı mi ben eşime de güvendim yaparken evdeyken emzirme dışında genelde bakım onda ama yinede çok zorlaniyorum
Ama yinede çok sukurr iyiki diyorummm
Eşim herseyiyle ilgilenir çocukların ama aksam geliyor ve 3çocuk olacak. Ve hepsi çok küçük. Üstelik bende çalışan bi anneyim.

Korunurken olduyu da anlamıyom düzgün korunun eğer istemiyorsanız. Bazıları da açık kapı bırakıp hamile kalıp korunurken oldu diyorlar.
Hap kullanıyodum. Ayrıca geri çekilme de oluyordu. Tabi ki şu an o kadar yorgunken açık kapı bırakamazdım

Bence sizin 2. bebeginiz daha kucuk oldugundan tekrar hamile kalinca yine ayni seyleri yasama korkusu ve stresine girmissiniz bende plansiz bir gebelik yasiyorum şuan.ilk gebeligim ve dogumdan sonrasi hep doktor kapilarinda gecti ilk basta şok oldum garip duygular yasadim yine ayni olursa diye ama alistim artik mutluyum cok sukur saglikliyiz bi sorun cikmadi simdiye kadar Allah nasip ettiyse vardir bir bildigi kendinizi de karninizdaki bebegi de strese sokmayin..

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merak ettiğim için soruyorum:
Korunurken nasıl kazara bebek oluyor? Korunma yönteminde mi bir sorun var?

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merak ettiğim için soruyorum:
Korunurken nasıl kazara bebek oluyor? Korunma yönteminde mi bir sorun var?
Hicbir yontem yuzde yuz korumayi garanti etmiyormus. Dogum kontrol hapiyla, prezervatifle, spiralle hatta tuplerini baglatarak bile hamile kalan var. Ben de cok merak edip arastirmistim.

Cok da abartmamak lazim
Benim de 3 numara surpriz oldu.
O kadar kabullenemedim ki, 3 ay kimseye hamileyim diyemedim
Bir de belki aldiririm diye düşünüyordum normalde boyle bir seyi yapmayacak olmama rağmen.
Su an 1.5 yas, 3 yas ve 5 yas. Çocuklar.
Doğurmaya karar verdikten sonra bir ferahlik geldi 😅
Amaaaan batti balik yan gider diye.
2 oglandan sonra anarsik bir kizim oldu.
Hic biri totosunun ustunde 1 dk durmuyor.
Endiselenmeniz normal cunku zor bir surec sizi bekliyor. Ama su akip yolunu buluyor.
Hayatim boyunca asla 3 cocuk annesi olacağıma ihtimal vermemistim.
Simdi sanki hep bununla yasamis gibiyim.

Bence sizin 2. bebeginiz daha kucuk oldugundan tekrar hamile kalinca yine ayni seyleri yasama korkusu ve stresine girmissiniz bende plansiz bir gebelik yasiyorum şuan.ilk gebeligim ve dogumdan sonrasi hep doktor kapilarinda gecti ilk basta şok oldum garip duygular yasadim yine ayni olursa diye ama alistim artik mutluyum cok sukur saglikliyiz bi sorun cikmadi simdiye kadar Allah nasip ettiyse vardir bir bildigi kendinizi de karninizdaki bebegi de strese sokmayin..
Allahım ikimize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Back
X